- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Prison break (бягство от затвора)
какво мислите за този филм??? Аз смятам, че е страхотен. Особено главния герой (майкъл
). Вие гледате ли го? Въобще чували ли сте за него
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Da az go gledam!mnoo e qk!i aktiora e qki4yk ni6to 4e e sys svetli o4i!mene me kefi nai-mn(vse mu zabravqm imeto)deto mu be6e sykvartirant-4erni4kiq!mn e qk!az nali po takiva tymni si padam vse!
![]()
![]()
crazy_sexy_cool`f 2 ра излишна тема правиш!има тема за тоя сериал
е и?Първоначално написано от the_o.c_girl
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Дай да пуснем 30 теми " Кефите ли се на Prison Break ".Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
ами доста си нахална,не мислиш ли?Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
ако всички потребители са като тебе този форум ще стана кочина.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Не че сега не е ;щПървоначално написано от rusalkata_
то няма лошо...Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
Аве стига сте се ядосвали!!! Затворете си очите замалко, бе хора. Ся напук на вас ми се иска да направя 1000 теми бягство от затвора!!! Аманяма, щото сигурно ще ме изгонят от форума
![]()
аз го гледах някъде 3-4 месеца преди да го пуснат по нова и от тогава м съм се зарибила и ся кат го пуснаха по нова.пак го гледам!!!
П.П.има още няколко такива теми дори едната е моя![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
mnogYyYyY qko film4e, puk za Wentworth Miller da ne govorim maleee samo da mi padne 6e go skusam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
Data.bg RULZ ма са тряя пиша тука шот съм с бан![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm