- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-бърз растеж на косата
Съжелявам ако има такава тема,но искам да ви питам :Какви витамини се пият за по-бърз растеж на косата?Проблема е че ме остигаха ужасно.Нашите казват че след половин година ще е пак хубава косата ,ама на мен ми е много 6 месеца.Та ако може малко помощ.
аз знам че от хининовата вода расте по-бързо и се сгъстява!можеш да си купиш от всяка аптека!![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
az v momenta izpolzvam hininova voda. Efikasno e pone pri men no q kombinirai s maslo na Ikarov za kosa. To podhranva i vastanovqva. Izcqlo e na bilkova osnova. Moje6 da go nameri6 vav vsqka apteka do 4,50lv
кой квото и да ми говори... аз 3 пъти направих маската с тривитаминол и косата ми почна да расте с ебати скоростта.![]()
алелуя.
-мерц
-ревалид
-фито
Потърси витамините на тези марки в аптеките,за да помогнеш с вътрешна стимулация на косата ти да расте.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
тва са три витамина (ТриВитаминол), които се инжектират на овцете за да им расте повече косаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
да има повече вълна.
само че това ти си го мажеш на косата и не е нужно да казвам, че ефекта е изумителен.
(боже, какви неща правим с косите си)
алелуя.
Добре,като идеш в аптеката кво казваш един "Тривитаминол" или квоПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
мда, точно това казваш.
само че от ветеринарна аптека. само че сегашното му име е АДЗЕ така че го потърси така.
струва около 5лв. и стига за доооста маски.
аз я правя с 1 жълтък, 2 суп. лъжици АДЗЕ, 2 суп. лъжици бадемово малко и кисело мляко... напльоквам, слагам 1 плик и отгоре кърпа и след 1 час махам. прави се НАЙ-МНОГО 2 пъти в седмицата иначе рискувате да останете без коса. и така един месец я правите, после един месец се почива (т.е. не я правите изобщо)
това е. не е голяма философия.
алелуя.
Звучи ми зловещо..
Може ли да попитам,i'm so excited!..какво разбираш под "ебати скоростта"..
Нормално косата расте с 1 см на месец,моята с 2..но защото и слагам много и различни скъпи стимуланти (защото ме остригаха 3 номер![]()
![]()
![]()
)..твоята с повече от тези сантиметри ли расте?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
определено е повече. то се забелязва щото косата ми беше боядисана черна и сега просто виждам, че по-голямата част от косата ми е кестенява вече
алелуя.
а само по дължината или и в корените се маже тая маска с тривитаминола?щот аз отдавна мисля да си я направя...а и през месеца в който се почива може да се продължи със същата мска но без тривитаминл-а нали
a az iskam da znam tva kato si go slaga6 po glavata ne ti li po4va da raste i kosmite po -cqloto tqlo, 6toto s edna priqtelka ei sq 4etohme i tq tva vika 4e moje da stane...
a su6to taka iskam da pitam ,nqkoi ot USA da znae kak moje da si go kupq toq vitamin 6toto sega ne sum si v bg =\
не съм забелязала да ми растат повече косми по тялото![]()
аз мажа за колкото стигне, първо корените после ако има още и краищата. косата става супер след това.
алелуя.
I gore-dolu s kolko sm ti raste kosata na mesec?Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Първоначално написано от Kar4eto
маслото икаров е балгарско и е изцяло на билкова основа. Има и такова за нокти на цена 1лв .Невероятен ефект поне при мен![]()
ами не мога да преценя точно, значи косата ми беше къса,и имах малко бритонче което стигаше до веждите, сега е почти до края на носа.но аз я плякам с доста неща, така че сигурно всичко действа![]()
алелуя.
i'm so excited! а може ли без бадемово мляко ?![]()
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
по принцип оригиналната рецепта се прави с газ и мас.
тия продукти си ги измислих сама.
а и нищо не ти пречи да си купиш бадемово масло, струва около 2лв., не мисля че е много скъпо. а и полезно, така че.
абе творчество да има. също може да се сложи някакъв алкохол вътре /ракия, водка..../, но маалко
алелуя.
za po burz rastej na kosata pomaga heninova voda ili heninov shampoan nesa skupi nesa pove4e ot 4 5lv moje da gi namerite v aptekite.. edna priqtelka mi gi preporu4a i mi kaza 4e imat dubor efekt.... o6te nesam gi probvala no dano da imat dobur efekt za6toto si iskam dulgata kosa[/b]
a maslata na ikarov, v aptekite li da gi tursq, ili v turgovskata mreja?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Abe nqma li nqkfa opasnost da ti stane ne6to ako naprimer okape ili ne6to takoa nqma li takava opasnost az mislq da probvam ama ddz strah me e![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!