- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- По-бърз растеж на косата
Ми като знаеш,че има много такива теми защо подновяваш тема от преди половин година?!?!?!Първоначално написано от RaLiTy_Y_y
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Reich_06
![]()
Ami zna4 ot aptekite tr da si vzemem i 3te vitamina,ami posle kakwo pravim?Pieme li gi
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
+1,действаПървоначално написано от Reich_06
Ot veterinarna apteka!!!I ne trqbva da go piesh,a da si go majesh po kosata 2puti v sedmicata..predi da si q izmiesh,sedish 2h i otmivash hybavo!Първоначално написано от mim4ety_sara
a tova s hininovata vodi mislq da go probvam ama s neq trqbva li da se sedi opredeleno vreme ili slaga se i se izmiva kato shampoana
btw moje li sled vodatata da sloja shampoan ?
hininovata voda se vtriva v korenite bez otmivane sled kato se izkupesh![]()
[quote="plamka"]hininovata voda se vtriva v korenite bez otmivane sled kato se izkupesh[/quote} i kolko raste na mesec?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
зависи от косата ти,на мен хининовата вода я ползвах некаде половин година и има изумителен ефект, от отгаа все комплиемнти сам полу4авала, и маслото на икаров съ6то е много добро![]()
от хининовата вода косата се омазнява. По-добре си вземете някакво масло подхранващо. За тривитаминола съм чувала изумителни неща, но мен ме е страх да пробвам.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Вземи си бадемово масло
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Слагай й бадемово масло,продава се в аптеките.И хининова вода също.
Съвет: И не я разваляй с боклуци като пяна за коса, сешуар,маши и т.н.,или поне ограничи употребата им,защото изтъняват косъма.Можеш да я сушиш и с кърпа.
как го слагаш и може ли да се ползва за деца на 13 години с тънък косъм?Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
li4no az ne ispolzvam hinunovi vodi i t.n. ....edna fr mi kaza 4e kolkoto pve4e navvlajnqva6 korenite na kosata raste po barzo ot 1mesec si vpasskvam voda vv korenite i kosata naistina jivna sastavq6 si grafik i kosata naisitna raste pri mene stanaa ...dano se polu4i i pri vas kasmet![]()
Темата е от 2006-та.
Има толкова много теми за растежа на косата, а вие старите вдигате.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.