Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
Цитирай Първоначално написано от Sounder
awe kvo extazy e bilo tva MAX we... dai nasam i na nas.. prosto v BG otdavna nqma takiva raoti.. tuk vsi4ki sa 6itaci ,pulni s kvi li ne gluposti.. puk i edva li si 6tqla da ide6 na kuvto i da e svqt.. 6tom do bolnica ne si stignala,zna4i bonbona e rabotil,a ti si se upla6ila ot efevtite mu... spox!..puk i biv6a narkomanka!tva sa samo 3-4 meseca,ot koito edva li ot 1-q den si po4nala..taka 4e da kajem 2... ne se izlagai!!!!!!! Az li4no drusam sekvi sintetiki ve4e 3-ta godina.nikoga ne sa mi pri4inili ni6to.vajnoto e da e s mqrka..vsi4ko e za udovolstvieto... ve4e narkoticite v BG stanaha dosta KOMERS,vsi4ki drusat,taka 4e mislq da spra... ne mi e interesno taka
Bonbona be6e dosta ka4estven.A i za teq 3-4 meseca... sum izdrusala mnogo.. no ve4e ne si i pomislqm za narkotici .. nqma smisul ot tqh ....
awe momi4e tva sa samo 3-4 meseca... ne mi kazvai na men 4e sa mnoo..drusal sum mn poe4e ot teb(ne 4e se hvalq)... puk i 6tom bonbona e bil ka4estven zna4i ne e trqbvalo da ti ima ni6to... bil e pulen 6itak ,s mnoo bokluci v nego,koeto v nqkoi puti vodi do pulna zaguba na orientaciq.... takav e bil zapomni - 6IBAN BONBON!