.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Има ли хапчета за забавяне на цикъла?

Та исках да ви питам, защото нашите няма да ги има на 11 и исках да поканя гаджето ми да спи в нас. Проблемът е, че тогава ще ми е дошло вече... Моля помогнете ми...

специални хап4ета няма,но ударни дози витамин с 6те ти помогнат аз веднъж исках да си го забавя и пропаботи доста добре. но ако си по-малка най-добре недей да го правиш защото после може да полу4иш кравоизлив.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ima i preparati za predizvikvane na cikula po-rano, no sled priemaneto im ti idva sled nqkolko dni i si trae normalno. Po princip stava s hormonalni tabletki otlaganeto, no moje i da si zakusnqla. Makar che 11-ti ne e tolkova blizo. Chui sega, na ukazaniqta na hormonalnite tabletki ( protivozachatuchni da go kajem) pishe na koi den ot cikula mojesh da gi zapochnesh i nqma da ti doide dokato gi priemash. Kato gi spresh, idva sled 2-3 dni. No vse pak se konsultirai s nqkogo, a ne probvai gluposti. Vchera chuh dve priqtelki da si govorqt, che kato im doide piqt strashno mogo vitamin C i kanela i pravqt mnogo koremni presi i za 2 dni im spira. No ne sum go probvala. Pone ne e tolkova fatalno-probvai.
    Blame the sin, not the sinner.

halle
    Guest
    може да звучи странно, но още на първия ден като ти дойде яж доста локум. знам че минава малко по-бавно (другите момичета казаха по 2 дни).тук максимума е 4 дни, но пък ми се вижда по-безвредно.

halle
    Guest
    може да звучи странно, но още на първия ден като ти дойде яж доста локум. знам че минава малко по-бавно (другите момичета казаха по 2 дни).тук максимума е 4 дни, но пък ми се вижда по-безвредно.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от halle
    Aз пък правя така като се налага - 1 ден преди да ти дойде ядеш един лимон , на другия ден пак и така ... Ако обичаш лимони яж повече - няма нищо да ти стане и се забавя поне с 2-3 дни :P
    k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Днес е 3-ти.На 8-ми започни да пиеш Примолут-нор.След 2 дни ако имаш менструация ще ти спре,а ако нямаш ще ти дойде 2 дни след края на приема им.Пият се 10 дни по 2 хапчета-1 сутрин и 1 вечер.Не е противозачатъчно.Ползвай презерватив.Ако имаш въпроси-питай!

Guest
    Мерси за отговорите на всички. Та исках да питам Кремчето някакви странични ефекти дали има този Примолут?

Град
    Свищов
    пила съм го 2-3 пъти и не съм забелязала. но не го използвай често и наистина,ако ти е наложително. Аз го пих 2 пъти зъ морето и за бала си,май и за сватбата на сестра ми. И повтарям-не е противозачатъчно-само регулира или измества цикъла!

Guest
    А колко горе-долу струват тези хапчета?

Град
    Свищов
    Не знам сигурно 10-12 лева. но не помня-отдавна минах на регулярна контрацепция!

Guest
    Мерси много Кремче /не знам как се казваш/. Мисля, че това е най-добрият вариант

Град
    Свищов
    За нищо. Между другото се казвам Кремена.

awanturistkata{P}
    Guest
    az nerazbrah kak stava nomera s lukuma moje li nqkoi da mi razqsni...i kakvo se pravi ako iska6 da ti doide po rano...
    s nqkolko dena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си