.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    fifi_friend
    Guest

Има ли женско приятелство?

Guest
    ne za sajalenie

Според мен неможе да съществува такова,между жени има само злоба,завист и ненавист,всичко друго е поза,фалш
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Има, но въобще не може да се сравнява с мъжкото (второто е много по-силно).

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

fifi_friend
    Guest

fifi_friend

=D>

Супер фен
    Хайде стига с тези теми. Всичко е толкоз относително, че ....
    И да кажа, че няма такова приятелство, и да кажа, че има...винаги ще има изключения
    Да, всеизвестно е, че вред жените МОЖЕ да има голяма злоба, завист, суета. Но, окей, всичко си зависи от човека Имам няколко приятелки, с които НИКОГА НЕ СЪМ СЕ КАРАЛА Но аз наистина ги обичам и ми пука за тях. Точно заради това, ако искаш да имаш истинско приятелство...трябва и ти "нещо да даваш". За да искаш другите да ги е грижа за теб, трябва наистина да се заинтересуваш и ти за тях и не да го правиш заради някаква користна цел, а ей така. Просто от сърце

Повече от фен
    Град
    Neverland
    Има,що да няма
    I'm your dream,
    make you real
    I'm your eyes when you must steal
    I'm your pain when you can't feel
    Sad but true!

http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    ima
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Има .. нищо , че е рядко явление

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Има, но в повечето случаи злобата надделява.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    ИМА. Аз лично съм го изпитала и го изпитвам. Хората смятат, че няма, защото женските наистина са по-злобни и завистливи. Факт. Повечето женски приятелства за съжаление се коренят на доста....хм...тънка основа. Да кажем-наложени от обстоятелствата-една работа, едно училище, общ фитнес и т.н. Този вид приятелства са нестабилни. Не е от значение колко време прекарваш с един човек. Важното е да можеш спокойно да говориш за всичко, което те измъчва. да можеш дпри да помълчиш с човека, и да знаеш че пак ще си разбран. Факт е, че сред момичетата ИСТИНСКИТЕ приятелства с а рядкост. Повечето ги бъркат с привикването, сходните интереси, дори сходния външен вид.

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Една коч-компания не може да се сравнява с някакво си момичешко приятелство.То просто не истинско.Момичетата са приятелки за определено време,а момчетата за цял живот.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Повече от фен
    има разбира се
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Една коч-компания не може да се сравнява с някакво си момичешко приятелство.То просто не истинско.Момичетата са приятелки за определено време,а момчетата за цял живот.

Напълно подкрепям това мнение
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    има макар че рядко се среща.. мога да кажа че аз го открих за себе си и с мойта най-добра приятелка (единствената истинска пр която някога съм имала) можем да разчитаме една на друга винаги и за всяко нещо

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на koalka
    Има,но е доста рядко срещано да съществува без злоба и завист.Но така и така с тези две неща не може да съществува приятелство.

mujete tiq goveda zna4i mogat da budat priqteli ama nie ne mojem tai li .. e ne sum suglasna a i ima mn`takiva temi

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    От много неща зависи...но иначе има.Колкото и да е невъзможно,невероятно и рядко срещано,го има.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    Има! Не се среща мн. често, но аз лично имам една най-добра приятелка....не можем да се виждаме всеки ден....но мога да и имам доверие и знам, че няма да ме предаде.... в другите ми най-добри приятелки нямам такова доверие.

Град
    Elm Street
    Не ми е ясно кой ви ги вкарва тея филми ве?! Не можело да има приятелство между момичета??Лол ами кфо си мислите че е?За кфо си мислите че всички момичета са някфи гадни студени кучки използвачки на които целия им съзнателен живот е отдаден на това да се гаврят с "приятелките" си и да си лакират ноктите на краката?!?!?!Мога да ви кажа че имам една камара приятелки с които се познаваме от години и до сега нищо подобно не се с случвало!Никоя от нас не е предавала друга защото се ОБИЧАМЕ ...явно на вас не ви е ясно кфо значи тая дума ...приятелство = обич и разбирателство в добри и лоши момени!Не мога да повярвам че дори и момичетата казват че е навъзможно ...Шшшш алоууу... вий нямате ли приятелки ве?!Или се мислите за момчета ли кфо???Аз тфа ващо не мога да го разбера ..както може да има приятелство м/у момче и момче така и между момичета и та дори м/у момче и момиче!
    Do you think it hurts to die?
    Or it's hurting so much more to stay alive...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Addicted__x
    Не ми е ясно кой ви ги вкарва тея филми ве?! Не можело да има приятелство между момичета??Лол ами кфо си мислите че е?За кфо си мислите че всички момичета са някфи гадни студени кучки използвачки на които целия им съзнателен живот е отдаден на това да се гаврят с "приятелките" си и да си лакират ноктите на краката?!?!?!Мога да ви кажа че имам една камара приятелки с които се познаваме от години и до сега нищо подобно не се с случвало!Никоя от нас не е предавала друга защото се ОБИЧАМЕ ...явно на вас не ви е ясно кфо значи тая дума ...приятелство = обич и разбирателство в добри и лоши момени!Не мога да повярвам че дори и момичетата казват че е навъзможно ...Шшшш алоууу... вий нямате ли приятелки ве?!Или се мислите за момчета ли кфо???Аз тфа ващо не мога да го разбера ..както може да има приятелство м/у момче и момче така и между момичета и та дори м/у момче и момиче!
    Ами аз имам една наистина истинска,в която съм абсолятно сигурна.Но виж...вие сте наистина редки случай.Мога да те уверя,че повечето не са така.Мога да съдя по много хора.Едни две момичета от моя клас са точния пример как има женса злоба и завист.Едната беше влюбена в едно момче-наистина свястна е и сега съм приятелка с нея,а другата гаднярка и използвачка,но уви всички знаехме,само без това момиче,което беше влюбено.И тази гаднярка след като те вече се бяха разделили тя тръгна с него.И то не от любов,дори и не го харесваше,а само да отмъсти на един друг,който в същност харесваше.Аз ако бях никога няма да тръгна с момче на приятелка,когато тя още има чувства.А тая си има и още една уж най-добра приятелка,на която така лошо и говори зад гърба,че просто си нямате напредстава,ама оная как и вярва не е истина.много тъпи хора има...ама няма значение.Та...искам да кажа,че искреното приятелство без абсолютно никаква завист при момичетата е рядко.Не,не сме момчета,обаче си помисли какво ни е накарало да мислим така?Не е ли от хора,които лично познаваме?Но се радвам,че имаш истински приятелки,които те ценят и уважават.А за приятелстовото между момиче и момче-ето,това вече е голяма рядкост.И рано или късно при единия се появят чувства,защото приятелката ти или приятелят ти го познаваш по характер и може да ти допадне(поясних,че не говоря за всички),но си се случва доста често.Не е задължително да е любов,може да е само харесване.Знам за два такива случая.

Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Addicted__x
    Точно така =D>

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Абе няма какво да се лъжем - съберат ли се 2-3 момичета на едно място, интригите са вече на лице Женска злоба има и това всеки го знае. Момичетата сме по - склонни да клюкарстваме, да си завиждаме една на друга и да си правим мръсно. Не знам защо. Ми в моя клас сме около 20 момичета и постоянно има интриги. Понякога сме единни, но това е рядко ИНАЧЕ ДА, СЪЩЕСТВУВА ЖЕНСКО приятелство, но много трудно се ражда, но определено го има. Аз имам една приятелка, с която се познаваме от яслата После бяхме заедно в детската, в началното, а сега и в гимназията Ние направо се допълваме, много добре се разбираме, даже понякога реагираме по един начин в дадена ситуация. Защитаваме се една друга и не можем без да се видим няколко дни. Просто наистина мнодо си държа на нея и много пъти сме се карали за глупости, но не можем дълго да сме сърдити
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    ima, ama dosta rqdko
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Напълно си мисля че има приятелство между женския пол.

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си