- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- PU6ITE LI?
Sq hora znam 4e moje da ima takava tema no ne mi puka!!! Iskam aktualni otgovori!!I 4estni!!
PU6ITE li cigari ?ako da za6to ako ne za6to?DAVAITE!
е верно е,че има много такива теми ама няма значение![]()
актуален отговор...НЕ не пуша.защото просто не ми харесва и няма смисал да си тровя живота за тея гадни цигари![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
цигари - не
ne pu6a za6toto prosto mi e gadno i ot dima i ne mi i haresva!smqtam 4e ot pu6eneto nqma nikakva polza i samo deto si vredi6!a nai-tupoto spored men e 4e pove4eto pu6at e taka za guzariq!![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Не пуша, защото така ми харесва.
da,za6toto tova e edno ot malkite idovolstviq v jivota mi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не защото няма смисъл!!!!
А пък това с нервите е пълна глупост!!!!
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
razbira se 4e ne.Ima po polezni neshta za koito da si davam parite, a cigarite sa prosto vreden navik i nomera e v tova nikoga da ne kazvash tva mi e poslednata
predi mn pove4e - sega se slu4va otvreme navreme![]()
не пуша, защото не намирам смисъл в това, ама никакъв![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I az taka misla vapreki 4e v moq klas vsi4iki osven men pu6at mnogo tapoПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
pu6a estestveno![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Не пуша... не искам да го правя.. не виждам смисъл в това![]()
ейее и кое му е естественото??Първоначално написано от die_die_my_darling
иначе да, пуша
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не.Пробвала съм,но просто не ми харесва.Няма смисъл от това да се тровиш,лично мнение.
НЕ пуша вече от една седмицаНе го правя защото обещах че няма да пуша в продължение на една година! Дали ще издържа незнам, ама ще се опитам! [-o< Дано успея!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Не ти ли става ясно? Първи, втори, трети път ... вече си в потока! Ся ще ми се изсмееш, я се вземи до болка! Не вярваш на хората които те обичат а не тези които в наркотика те овличат ?![]()
ne ne pu6a 6tot na6te ako me hvanat nqma da ostana jiva![]()
![]()
![]()
пуша и цигари и марихуана. много обичам да се напуша и да заспа и да незнам какво става, това ми е любимото транс състояние и още защото съм се пристрастил към марихуаната, а нали и тя самата води до хероин и вече съм минал на стаф, боцкам се редовно и съм наркоман защото употребявам наркотици ама наистина честно! Моля ви никога не почвайте! Марихуаната води до хероин а цигарите водат до марихуаната! Алкохола води до амфетамини и екстази в краина сметка се пристрастявате и умирате от свръхдоза накрая и до там беше с вас но въпреки това живота на другите продължава и кво от това ? ти вече не чустваш нищо, същтото което е било преди да си се родил човеко, едно голяма нищо! а нищожното ти съществъване на този свят е само едно малко приклучение във което ако си опитал от повечето неща занчи си спечелил. осетил си чувствата и всичко. в крайна сметка всеки ще умре, несъм толкова страхлив че да чакам шибаната естествена смърт. най-глупавото е че има хора които вече неса живи и никога не са опитвали така наречените "наркотици". И какво от това ? На кой му пука? Още по-лошото е че те вече няма да имат тази възможност за разлика от вас! Затова кажете ДА на наркотиците и вземете вашата пристрастяваша доза хероин още сега!
ама като си алкохолик или си се пристрастил към цигарите не се водиш наркоман нали ? или аз се бъркам?
смотаняци ае поздрави![]()
Не...или ако запаля ще е много рядко.
Some people put up walls
not to keep the other out....but
to see who cares enought
to TEAR them DOWN.
ne ne pusha i nqmam namerenie da pochvam