- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ше ям ли бой заради тия кубинки?
А тез пари от къде ще ги заделиш? Няма ли да минат откъм държавата? Не че знам кой ти дава паре всеки ден и от къде ги взема, но се зачудих...
Виж ся...работата е там да правиш това което чувтсваш. Направи го защото така мислиш че трябва да е, а не защото тои до теб го прави. Но щом е до теб и и някъде изобщо с теб...това вътре под косата ти (ако я имаш) е еднакво с неговото.
Ся...събирай мижавите кинти (хиподил), отивай вземай тия обивки, нахлузвай ги, прави се..позирай! Ако имаш сили го преави. Знай от сега че е е лесно, но сам ще видиш. Не се ли предадеш...може и да си от онез които са "истински". Ся ти "говоря" малко малко (доста) теориетично.
След някои случки...може и да се откажеш...предполагам си гледал някое филмче, на което...определена група хора правят нещо и след време някой се отказва, защото това не е за него или пък защото нещата не са така, каквито са били в началото.
Да...вярно добре е да искаш повече. и аз искам..даже искам много. дори и това..което е невъзможно да получа, освен това което трябва да получа (на теория). поне не се премиряваш с това което са решили да ти дадат (като "едно време")
То тия кубинки ги мисли се едно ше си купува С класа.. Бой ше ядеш... от майка ти ако стъпиш с чисто новите кубинги у некое аки и го внесеш в къщата.
2т. системно
Хъм.. експлойтед бтв знаех си че аватара ти ми е познат.. Т'ва ти е аватара и в форума urban justice нали?
Аз Съм БЪЛГАРЧЕ деа прав си.. То е ясно че ще позирам като ги нося защото това си остава просто една обувка, аз мога да съм си същия с нея или без нея.. Но е едно да си някакъв вътрешно, а друго е чрез дрехите си да го покажеш на целия скапан свят без да те интересува кой ще те пребие заради това което си ;> Е така погледнато е правилно само дето на мен не ми е особено ясно кое съм.. вярно че всичките ми познати които са в тия работи са анархисти ама аз анархията не я разбирам.. имам и познати нацисти де ама и тях не ги разбирам :> демек ще съм си позьор деба..
Ей деба.. Като се сетя че като почнах да се интересувам ми подшушнаха за тоя форум там да попрочета за кво става въпрос(преди около година някъде), от там ми е и част от музиката(най-вече дискографията на Crass).. деа с риск да изкараш че ти се мазня ше ти кажа евала :>
daaaaaaamakar 4e ne pro4etoh temata otgovora mi e kategori4no DA!!!
![]()
Напълно съм съгласенПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Хаха по-добре тоя дето ги носи тия да бачка в някоя каменоломна.. Нещо не ми се иска да си представя, че ги е направил такива от носене в София ахха :>
Иначе са симпатични.. Ако можеха да говорят сигурно щеха да имат повече истории от дядо преживял 3 войни :>
Ма виж..с шип инъчеАма са луди бе...тез май са от тоз сайт дето си мисля..има всякви кубинки..а к'ви изкъртени..ппффуу..не е истина
точно от тоя сайт са)
описанието примерно 'запазен грип' и го гледаш ... подметката говори, бомбето изкъртено...
абе кубинки с история
алелуя.
къв е тоя сайт,ако не е тайна?![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
алелуя.
Има мнооо готини кубинки в тоя сайт,стига да имаш кинти да си купиш.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ами тези които пари имат но ги е страх бой да не ядат какво да правят?![]()
2т. системно
Ти знаеш ли?
2т. системно