.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 130 от общо 130
    Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Правилно. Щото дипломата само увеличава шанса ти да стигнеш до интервю.. От там вече си само ти и това което знаеш и можеш.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Тоя е доста сериозно болен майче .
    Ти и тия като теб сте ми антиидоли, смяташ ме за болен.. Демек съм на прав път.
    Утре ше станеш на 18 и майка ше ти скъса ушите и ше те изгони на улицата да се опрявяш сам, и тогава ще видиме на колко прав път си бил.
    Ако имаше награда за глупави постове вече да си я спечелил..
    1. Осемнайсетте вече ги имам
    2. Какво в начина ми на мислене те накара да смяташ, че няма да се оправя сам? И какво общо има това изобщо?
    В случай че говориш за изкарване на пари - не ме мисли. Имам си бачкане 3 месеца като стажант програмист уеб дизайнер, после напуснах сам и шефовете са с много добро мнение за мен, бачкал съм и като общак и нямам проблеми с това, и между другото случайно уча в елитна гимназия и тая година ако кандидатствам успешно, ще имам и още един вариант за работа. Или ти ме мислеше за някой наркоман, който не ходи на даскало и по цял ден плямпа за свобода и колко мрази разни неща?
    Еми са изведнъж па ми се струваш доста еднакъв с всички останали . Май така излезе че всичките тия сектантски глупости дето ги наговори са пълна безсмислица, щото като всеки един нормален човек ит ходиш научилище имаш работа и така нататъка и си част от една добре смазана машина, кво зъбчатка ли беше, или семеринг . ПАк излязох прав бе деееееееба............
    Ейй тоя пост съм ти го пропуснал..
    А ти къв си ме представяше? С 5 крака и 3 ръце? Или като ходя на училище т'ва директно не ми позволява да имам собствено мислене.. Което да е против системата? Това че съм вътре в нея ми е наложено.. И все пак ти не си разбрал основната идея. Нямам нищо против даскалото, работата и тия неща.. Имам против контролирането на човека и превръщането му ЕДИНСТВЕНО в ученик а после работник. Мразя и начина по който това се постига. Чрез налагане на мислене.
    Това което искам е MENTAL ANARCHY(поне аз така го кръстих, и тва ще е име на песен някой ден :П). В тоя ред на мисли ще ти пейстна един текст който ще чуеш на песен скоро(или не толкова скоро :>).

???(за име на групата се спори много :>) - Ministry Of Love

Your feet are free
    your mind is not
    and you don't protest
    cause you don't know that

you mind is bound
    by shackles thin
    that draw a circle
    and you think within

you can think beyound
    but you don't want that
    and that's the thing
    the ministry's working at

Ministry of love!
    makes you love ideas sent from high above
    Ministry of love!
    grabs you own thinking and turn's it off (2)
    And you love the ministry of love!

to be continued при наличие на муза :>

Супер фен
    Шефче никой не те контролира, живееме в демократична страна и можеш да правиш ама каквото си поискаш стига да не противоречи с закона (не че некой го спазва) Ако искаш можеш да избягаш и да отидеш в гората да ядеш грудки, етти свобода и нематериализъм, можеш ли - можеш. Никой не те кара на сила да гледаш телевизия, хората го правят по собствено желание. И аз си предпочитам да изкарвам кинти и да сичко да се върти около парите и тн...
    2т. системно

Град
    SFC HC
    Шефче никой не те контролира, живееме в демократична страна и можеш да правиш ама каквото си поискаш стига да не противоречи с закона (не че некой го спазва) Ако искаш можеш да избягаш и да отидеш в гората да ядеш грудки, етти свобода и нематериализъм, можеш ли - можеш. Никой не те кара на сила да гледаш телевизия, хората го правят по собствено желание. И аз си предпочитам да изкарвам кинти и да сичко да се върти около парите и тн...
    И това че пред тъпата дума държава стои още по-тъпата демократична значи, че мога да правя квото си искам.. Свободата за теб се изразява в тва да ядеш грудки.. еми странно. Иначе колкото до това собствено желание да гледат телевизия и собственото ти желание живота ти да се върти около парите.. Ами собствено май не е най-уместната дума.. Просто са те отгледали и възпитали така, че за теб това да е правилно.. Бачкаш яко, и системата те възнаграждава с неща, към които ако се замислиш дори не знаеш за какво се стремиш.. Ето ти пример за промивка - кой е казал че златото и среброто са готини и защо по дяволите всички мислите така? Бачкаш 1-2 месеца да си земеш ебати ланеца и кво? Просто всички сте промити че изглежда готино.

you can think beyound
    but you don't want that
    and that's the thing
    the ministry's working at

Град
    SFC HC
    E да ама според мен всеки трябва да има право на свои ценности.. А не да му ги налагат от тук и от там, пък той да си мисли, че са негови.. И накрая всички сме абсолютно еднакви, и сме сигурно че това е правлино.
    Е важното е, че не си гладувал за да си ги вземеш сам тия златни работи :> Пък като подаряват - нека :П

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си