- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ше ям ли бой заради тия кубинки?
Ейй тоя пост съм ти го пропуснал..Първоначално написано от Amayo
А ти къв си ме представяше? С 5 крака и 3 ръце? Или като ходя на училище т'ва директно не ми позволява да имам собствено мислене.. Което да е против системата? Това че съм вътре в нея ми е наложено.. И все пак ти не си разбрал основната идея. Нямам нищо против даскалото, работата и тия неща.. Имам против контролирането на човека и превръщането му ЕДИНСТВЕНО в ученик а после работник. Мразя и начина по който това се постига. Чрез налагане на мислене.
Това което искам е MENTAL ANARCHY(поне аз така го кръстих, и тва ще е име на песен някой ден :П). В тоя ред на мисли ще ти пейстна един текст който ще чуеш на песен скоро(или не толкова скоро :>).
???(за име на групата се спори много :>) - Ministry Of Love
Your feet are free
your mind is not
and you don't protest
cause you don't know that
you mind is bound
by shackles thin
that draw a circle
and you think within
you can think beyound
but you don't want that
and that's the thing
the ministry's working at
Ministry of love!
makes you love ideas sent from high above
Ministry of love!
grabs you own thinking and turn's it off (2)
And you love the ministry of love!
to be continued при наличие на муза :>
Шефче никой не те контролира, живееме в демократична страна и можеш да правиш ама каквото си поискаш стига да не противоречи с закона (не че некой го спазва) Ако искаш можеш да избягаш и да отидеш в гората да ядеш грудки, етти свобода и нематериализъм, можеш ли - можеш. Никой не те кара на сила да гледаш телевизия, хората го правят по собствено желание. И аз си предпочитам да изкарвам кинти и да сичко да се върти около парите и тн...
2т. системно
И това че пред тъпата дума държава стои още по-тъпата демократична значи, че мога да правя квото си искам.. Свободата за теб се изразява в тва да ядеш грудки.. еми странно. Иначе колкото до това собствено желание да гледат телевизия и собственото ти желание живота ти да се върти около парите.. Ами собствено май не е най-уместната дума.. Просто са те отгледали и възпитали така, че за теб това да е правилно.. Бачкаш яко, и системата те възнаграждава с неща, към които ако се замислиш дори не знаеш за какво се стремиш.. Ето ти пример за промивка - кой е казал че златото и среброто са готини и защо по дяволите всички мислите така? Бачкаш 1-2 месеца да си земеш ебати ланеца и кво? Просто всички сте промити че изглежда готино.Първоначално написано от Amayo
you can think beyound
but you don't want that
and that's the thing
the ministry's working at
E да ама според мен всеки трябва да има право на свои ценности.. А не да му ги налагат от тук и от там, пък той да си мисли, че са негови.. И накрая всички сме абсолютно еднакви, и сме сигурно че това е правлино.
Е важното е, че не си гладувал за да си ги вземеш сам тия златни работи :> Пък като подаряват - нека :П