- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Да си нося ли GSM-а със себе си?
еми има защо да се приеснява майка ти...раджай се че е загрижена за тебеи наще ся зимата искат по-рано да се прибирам...няма как
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
gsm-mite sa za da gi nosish s sebe si ne da gi durjij v kushti.. otdelno veche krajbite na gsm-mi sa dosta redki.. lesno se zasichat otkradnatite gsm-mi,ot 1 godina ne sum chuval na nqkoi da mu otkradnat gsm-a.. a i vse pak ti ne go veesh v ednata si raka dokat se razhojdash iz ulicite
Inache shtom si 6-ti klas pribirai si se 17:30,18:00![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
xahxahxha ave zima6 si GSM s tebe i si stoi6 i si go izklu4va6 i kat se bribere6 te 6ti kajat zako ti e izklu4en GSM i ti 6a kae6 padna mu bateriqta...i ako ti kajat zako ne se pribra na vreme togava 6a kae6 otkade da vida 4asa... trea se praite na prosti po lesno e.s tezi rodite li nemoi dda se izleze na glava
Po-dobre si go nosi da ne ti mrynkat!Ako mnogo se drazni6 si go izklyu4i nekoi pyt kakyv e tolkova problema...
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Оф това с GSM-а направо и мен ме побърква..като закъснея с 15-20 минути и баща ми почва да звъни през 1 мин.,не мога да разбера ко толкова се притесняват след като знае че има кой да ме изпрати!А и ми писна с тоя вечерен час - 21.30!![]()
![]()
вече съм на 9 клас, а ме третират като бебе!Мн се дразня, ама то с комбинация като мойте родители:супер притеснителна майка и баща, който се мъчи да се прави на строг,направо нямам думи!Колко пъти ги моля за тоя вечерен час,Не и Не!
АМи майките са такива ако им се подчиняваш те вече прекаляват с исканията сиако един път тропнеш с крак за да те забележи смятай че ще ти разреши.И аз на мойта майка като ми кажеше нещо и аз само "добре,добре"и в определен момент тя ме мисли зза супермен и че мога да правя 1000 неща навведнъж тогава аз се изнервих и й се разкрещах и от тогава не ми повишава тон
![]()