- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите през студените дни?
е? :P
ШАРЕНИЯ ^^
седим на топло
+ зяпане на филмиПървоначално написано от Seizure of Power
четене на книжки
бягане на тренажора
спане
... туй то (:
Чета, спя, ям, цикля, готвя, циркулирам от нас до 4тия етаж, ако искам социални контакти, спя иииии, ако не ме мързи и не е прекалено студено или имам някфа работа или ми се налага или искам да си разходя кубинките излизам и се забивам в първата дупка, която ми видят очите. Но да е дупка...
Зима съкс. предпочитам да я проспя.
Saatana vittu perkele hate crew!
^много правилно.
Мразя зимата, студено е и змините якета са смешни. Барикадирам се в нас и по цял ден съм на компа, в четвъртък задължително излизам, напивам се, в петък същото, и събота пак![]()
Дааа... със зимни якете всички изглеждат като мечки. И най-вече аз. Няма да се разберем така. НЕ МЕ КЕФИ.
В нас пред компютъра, но колкото и да е студено не мога да издържа цял ден в нас. Когато ми писне от седене в нас излизам и отивам някъде с приятели на топло място.
[quote="Boot"]Не дарявам със??? погледи ласкави и избягвам да бъда добра.[quote="Boot"]
Цитат от песен е. В поезията са позволени подобни грешки. Проблем?
Еми седя на пред компа, чета, драскам си някви глупости, спя, дразня някого и други такива глупости. И излизам понякога въпреки студа.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Не, беше ми интересно. Предположиш, че е цитат, но исках да попитам. А от къде е точно?Първоначално написано от Boot
![]()
Нова Генерация - Малко момиченце.
Вися по кафенетата ако не седя вкъщи лежа , ям и цикла пред компа ....
Разхождам се навън и слушам музика, кеся пред компа, седя на топло....мързелувам. Доста неща![]()
градската зимата е ебати тъпия сезон... мразя да ми е студено.
иначе кво правя, нищо не правя. интересувам се само да ми е топло и тва е![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
аз като изляза се сдухвам. студът убива веселото ми настроение и ми пречи да мисля за нещо друго освен за топлина. а и имам някаква шибана студова алергия.
и кво правя...ми се седя на топло, независимо къде, трябва да е топло.
Студ, не студ, не мога да стоя у дома.Просто не издържам.Така, че зимно време съм си следобед в нас, после цяла вечер съм навън,в някое уютно кафе и после набързо се прибирам.Имам разни мизерии от типа на студови алергии и мразя гадното си яке, и ботушите също...Ама просто не мога да стоя затворена...
Ами аз по принцип не се интересувам от сезона-трябва да съм навън!Не мога да седя в къщи по цял ден и да водя дискусии с майка на тема "Кубинките и музиката която слушам!"!Излизам някъде с другарите, разхождам се, стоя в една баничарница в подлеза на Орлов мост.....А ако няма с кой да излезна (въпреки че се случва рядко) си стоя в къщи и чета нещо или слушам музика и бродя из нета, чатя с другарите, пия топло мляко....общо взето няма кво да се прави в къщи!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
аз пък обичам зимата, но незнам защо...през студените дни хммм чета книги, седя на пс-то, малко повече се застоявам по кафетаабе не е нищо кой знае какво
![]()
"Целувка за лека нощ"
доколкото четох... никой не кара шейна!
аз пък когато има много сняг си навличам грейките и апреските и излизам да се пързалям!
vuhh ne sum go usetila mn`... taq sedmica hodih na seminar.. super e za otbivane na vremeto :P
Ям,ям и пак ям...много ям през зимата,защото често изпадам в депресия!Но пък обичам да ходя на планина,там се чувствам като в приказка!Чета,гледам филми и често ходя на село през почивните дни!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Мале тоя студ ужасеназ съм много зиморничева и направо не издържам...или съм в нас, или ходя в пр ми и гледкаме някой филм и се праа, че не мога да си напиша домашните и той добричък и ги пише
някой път по центъра се шматкам...и тей
Ама от друга страна![]()
![]()
тая зима някфо странно ми действа .... само секс ми се прави
по няколко пъти...
![]()
![]()
Гледам да не излизам много и каня приятелите в нас. Тъкмо може да се постоплим взаимно /е, не е това, което си мислите/, да пийнем по нещо и да послушаме музика.