- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против цигарите
Нямам да давам пари на вятъра![]()
Ако се правиш на маймуна,бъди горила! http://img184.imageshack.us/img184/7476/marmotzl7.gif
Убеден съм, че вредят на здравето ни.
Ми аз пуша много,но съм много против
I chose the blackest robe
Shadow, darkness before the light
I threw away the false life
artificial and worthless
I kept only the deep mysteries of Satan
Против съм но ги пуша
Първоначално написано от smeshiii
да бе то от цигари се умира на 11,щото.
особено ако не си астматик.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
protiv.. az ne bih dala 3 lv za neshto koeto shte me ubie![]()
АБСОЛЮТНО ПРОТИВ.ВЪПРЕКИ, ЧЕ АЗ САМИЯТ СЪМ ПУШАЧ, НЕ МИ Е ПРИЯТНО ДА ГЛЕДАМ КАК ОСТАНАЛИТЕ СЕ ТРОВЯТ ...
Every second chance, begins with a first step...!!
cigarite pak sa po-dobre or trevata...
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Против.
Пушила съм. Спряла съм. И ми е хиляда пъти по-добре.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ПРОТИВ!каква е ползата.За какво е нуйно , чак толкова да се пъши.Мойе да се мине и без това.
А з пуша,и въпреки всичко съм ПРОТИВ,просто нямам воля да ги откажа...
За, цигарите са хубаво нещо и уравновесяват човека, успокояват те. Въпреки че можеш да минеш и без тях. Абе против други да почват, но за ние, сегашните пушачи, да си пушим![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Твърдо против съм,но въпреки това от време на време дърпам по някоя друга![]()
П.П-Като казвам от време на време,не значи всеки ден![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Дърпаш си ти...!Първоначално написано от Dissenter
Само да те видя с цигара ше те накарам да я глътнеш запалена!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
suglasna =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
xaxo_xixi написа:
Нито За, нито Против. На кой как му харесва.
съгласна съм
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Абе как може хора които пушат да казват че са против цигарите!?!?!! Нали когато сте почнали сте били ЗА цигарите, щом продължавате ... значи още сте за! Това че знаете че не са полезни и че се опитвате да ги спрете не означава че сте против! В смисъл че... според мен който е против не би почвал или ако е почнал а чак сега е разбрал че няма смисъл щеше веднага да ги спре. Човек винаги може да спре нещо ако иска. Аз пуша, ама не искам да спирам. За да видя дали мога да спра цигарите веднъж ги спряхза 3 месеца. Не се почувствах зле, нито се затърчах за тях. После реших че искам да си пуша и продължих отново.
....
И така... аз съм ЗА ЦИГАРИТЕ! но в малки количества и само за собствен кеф!![]()
Пробвала съм веднъж от любопитство просто ей така,но ако трябва да съм честна въобще не ми хареса!!!
![]()
Незнам какво толкова намирате в тея цигари ,въобще не ви разбирам!
След думите ми сигурно ви става ясно,че не пуша и че нямам намерение да пропушвам!Нямам желание да се тровя от някакъв детски гъзарлък!Всяко второ лапе е с цигара в ръка...и за кво.. Лично според мен няма смисъл от това...,само това че вреди но това не е положително,а напротив!![]()
![]()
![]()
Но да не си помислите ,че не одобрявам пушенето
Всеки човек е свободен да избира как да живее:здравословно или не чак толкова/дълго или не чак толкова/пълноценно или не чак толкова ТОЧКА.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз лично съм против!!!Но пуша доста и просто нз как да ги откажаГолям порок са цигарите
![]()
PROTIV!!!
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
tvyrdo sym protiv !!!!
Против съм, макар че пуша но немога да ги спра![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
ТВЪРДО ПРОТИВ съм !!! Но човек трябва да пробва и след това, ако му се пуши и намира някаква полза нека продължи... аз лично съм пушил и съм разбрал, че е напълно безсмислено.
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен