- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оф Към Жените.....въпрос....нормално ли е?!Споделете...
Ой....Девойките в Форума...да ви попитам......
Докато сте били с човека който обичате истински....с когото искате да прекарате остататъка от живота си ....и който ви допълва..примерно ако не се виждате 1-2 дни или каквото и да било......(нормално е не може постоянно да се виждате) случвало ли ви се е да ви превлича някой друг?!!?
И Съответно искам да добавите дали още сте с него.....
Бладорен съм ви от сега.....
Защо пък да не?
Смисъл случвало ми се е да видя някой младеж и наистина да ми хареса. Но какво от това?
Аз съм си с моето момче, които и да ми хареса той ще си остане на заден план.
Все пак, ако можех да бъда с всички момчета, които ме привличат визуално, ехееее ...
Е не говоря чисто визуално.....смисъл да познаваш човека не по улицата ей така...... дано ме разбра поне сега![]()
Ами не знам честно казано.
И да го познавам, аз съм избрала човека, с когото съм и не мисля, че трябва да се разколебавам заради някакъв каприз.
Според зависи от ситуацията, но наистина щом съм избрала да бъда с някой е имало защо.
Е не отново не осети въпроса...... не дали ще зарежеш човека до теб заради онова привличане.......обаче просто дали при наличие на силна любов...и допълване взаимно....се получава отново да те превлича някой освен твоят избранник...примерно твой съученик....колега....приятел ....?!
Разбира се, че Да
От какво се разбира?!?!И Още ли си с оня пич когото си обичала толкова!!?!!
Добре Едно мнение до момента...Да видим Останалите жени какво ще кажат!!![]()
Не съм с него, по причини, които не смятам да пиша тук, но само да уточня нямат нищо общо с друго момче.
По какво се разбира ли? Това е човешката природа... аз не мога да си затворя очите за нещата, които ме провокират и ми харесват. Докато бях с него много ми харесваше едно момче от моето училище.. даже като се замисля още ми харесва това момче.. но дори сега, когато съм сама не предприемам нищо, какво остава когато съм била обвързана?
Не знам кое точно те притеснява.. да не ти изневерят? да не предадат доверието ти? Винаги може да ти се случи, никога не можеш да имаш имунитет срещу такова нещо..
Не го мисли толкова, каквото ще да става, ти гледай на теб да ти е добре.
Значи и аз ще ти отговоря ако съм разбрала както трябва въпроса де...
Имам сериозен приятел,той е студент и се виждаме на седмицата по веднъж,дори се случва на две седмици веднъж,но когато видя друго привлекателно момче-да харесва ми,но това е моментно и не мисля да оставя приятеля си заради някакво моментно чуство на привличане.Незнам но може и от мисълта че имам сериозна връзка като видя друг да гледам на него безразлично,може да ти се стори смешо но за другите нямам очи,обичам човека с когото съм и не съм открила някои който толкова силно да ме омая че да оставя приятеля си.Един съвет:Не оставяй човека който обичаш,заради някои които си видяла веднъж на улицата и ти е привлякъл вниманието,защотото казвам ти просто не си заслужава!!!
Опс сори но ти май си момче извини ме че ти говоря в женски род ако е така![]()
mi ne ne mi se e slu4valo -samo vednuj oshte v na4aloto na vruzkata ni ama toi posle si znaeshe za slu4aq i ot togava drug ne me e privli4al osven negos vaprosnia drug ve4e izobshto ne se vijdame a i az neiskam
![]()
Странно звучи, ама не ми се е случвало. Досега не ми се е случвало някое момче да ми направи впечатление. Все им намирам кусури. За година и 2 месеца връзка обаче не сме се виждали само 1 ден. т.е. всеки ден се виждаме. Пък и навсякъде излизаме заедно и така...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Аз съм на мнение,че всеки си има право на лична територия и не е задължително да сме заедно всеки ден и да се виждаме постоянно. Най оптимално е 1 или 2 пъти през делничните дни и през уикенда,то ест 3-4 пъти седмично. Повече-няма смисъл,не можеш да усетиш липсата,а и аз се виждам с други хора все пак. По време на връзката ни се е случвало да не се виждаме 2 месеца и то на 2 пъти.Беше ужасно-чувахме се от време на време,пишехме си писма,чатехме 1 път на 2 седмици,но естествено не е достатъчно.Та от тогава свикнах да не го виждам постоянно и така е по-добре. Липсваме си,всичко после е по-интензивно като усещане и като цяло е благотворно за връзката ни. Случвало се е да се видим в понеделник и после чак в събота-е не съм умрял,не съм се влюбила и не може да стане така бързо и лесно. нищо че не е с мен,той е в сърцето ми винаги!
Слу4вало се е да ме привле4е и някой друг но тва обикновено е супер рядко тъй като на вси4ките им намирам кусуриа и е за малко. Освен тва никога не бих си и помислила да си зарежа приятеля с който сме заедно от супер мн време и когото оби4ам пове4е от вси4ко на света заради тва 4е някой моментно ми е харесал примерно
![]()
![]()
Робинята на Quench
Това е голяма глупост пич. В голямо заблуждение навлизаш, и не само ти. Няма такъв момент, да искаш нещо такова на 15-20 години. Смешно е. Винаги съм се чудела на хора, които казват, че ще са с някого до края на дните си, особено ако са под 25.Първоначално написано от Анонимко
Съвсем нормално е момичето/момчето да погледне друг. Още повече ако не сте често заедно и т.н. Именно в такива моменти... заминаване, ангажименти с работа/училище и т.н. за единия и повече свободно време и скука за другия, идва момент, в който срещаш друг човек и правиш своя избор.
Това нещо не трябва да те притеснява, а трябва да си подготвен. Както да го приемеш, че се случва и ще се случи на нея, така и че респективно може да се случи на теб. "Остатъка от живота си заедно" е мит, който особено в по-ранна възраст води до трайно нараняване на сърцето и душата, след първото разочарование по отношение на истинноста на това. С годините и опита ще го осъзнаеш, а колкото по-рано вникнеш в смисъла на отношенията и това че всяко нещо има свое логично начало и логичен край, ще се чувстваш много по-добре и по-уверен.
Оооооо еми благодаря ви!!!!....... на сяка една!!!
Поздрави!!!
Обаче просто смятам , че ако получаваш на 100% това което имаш нужда от човека до теб .... няма да се налага да поглеждаш другиго... и от това изхождам и задавам въпросът.....смятате ли че съм прав?!
Понеже пример давам ..... ако един човек се наяде на 100% се е натъпкал.....после кото и да гледа в хладилника просто.....не го "Превлича" ....... не смятате ли?!
Поздрави
Ами виж,аз намерих този човек,с който искам да прекарам остатъка от живота си.Ами не ми се е случвало да ме привлича някой друг,да имам някакви желания към него.Имам ги само към приятеля ми.Ами още съм с него и не мислим да се разделяме.
Мен пък ме привлича другА-и к'во от т'ва!С моя човек съм си,не му изневерявам,ама си мисля и си фантазирам някой път.Да жена съм, по принцип си падам по мъже,но има една която ме привлича...Е и? В случая може би е нормално- намирам у нея нещо,което липсва на мъжа. Може да съм БИ, знам ли...не съм се пробвала все още. В интерес на истината моя човек знае за това и го приема нормално.
Айде много ви поздрави
jeditte
нормално е някой да ти привлече вниманието,ако изглежда добре.Стига да не се стига до по-сериозни неща няма проблеми. но е глупаво да зарежеш човека,с когото си заради някакво увлечение . Може да се окажа сполучливо, но може и да е голям грешка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()