- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Ще ме боли по-малко,ако първо ме отвори с пръсти?!
Искам да правя секс с приятеля си,които е по опитен и сме говорили мн пъти за това(на мен ще ми е за парви път).Та той ми каза,че е по-добре парво да ме отвори като ми барка с праст и че после по малко щяло да боли или въобще нямало да боли.Та това така ли е?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
taka e .
moje i ti da si pobarka6 predvaritelno ta da e po lesno![]()
Da opredeleno trqbva da stane po tozi na4in ina4e 6e te zaboli!stypka po stypka...... \/
Let The BEAT Control Your Body
страшно .....че то си е приятно ....![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми първият път не е много приятно.По темата: Да, прав е приятелят ти.По този начин ще стане постепенно и няма да те боли толкова.Чак изобщо...немога да ти гарантирам, но определено ще е по малко.Първоначално написано от IdiOtKa
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Вярно е.. донякъде..
Като ти бърка с пръсти определено няма да те отвори, дори няма да ти разкъса девствената ципа ...
Но ще те подготви един вид..
Такаче... крачка по крачка, за да те отпусне и болката да е минимална![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Така е. Но не се настройвай 4е изобщо няма да те боли. Много рядко се слу4ва изобщо да не усетиш болка
![]()
Робинята на Quench
Вярно е,ама то пак ще си те боли,защото си тясна.Така че пръстите само ще намалят болката,но не се знае колко.
ше те боли най малко ако те отвори с една бичкия, гарантирам![]()
с пръсти ще е по-добре наистина.Аз ти препоръчвам и да пийнеш малко преди самия секс , за да се отпуснеш.Но не прекалявай , за да запомниш момента![]()
![]()
![]()
![]()
При мен беше така,но ние след това не правихме секс.В смисъл имахме някаква игра нали пръсти няколко пъти и накрая се реших изобщо не мислих дали ще ме боли,дали ще има кръв и такива неща и наистина нямаше нито едното нито другото.Мина си страхотно