- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- oplakvali li sa se ot povedenieto vi?
Винаги. Дори свикаха не една, а НЯКОЛКО родителски заради мен и моите две приятелки, защото видиш ли, ние сме КАРАЛИ класа да се води по нашия акъл и да бяга от часовете...
![]()
То вярно нашето не беше работа... в 9 клас имах 350 извинени... В десети- малко повече... НАште не знаеха, а когато разбраха(класния им показа моите 20 фалшиви бележки и десетина молби по семейни причини, посписани "от тях"), майка ми понеже "много се разочаровала от мен, предала съм доверието и и няма да ми го прости" ( за което се чувствах като смачкано лайно
), каза, че повече няма да стъпи на родителска среща, за да не се срами...
И така в 11 клас идваше баща ми на някои срещи, но на други го мързеше... Не можа да чуе как съм била изгорила дневника видиш ли ( вярно, но недоказуемо твърдение), как с приятелките ми сме псували класния (100% лъжа), и т.н, и т.н(класния ни мразеше... Кво ти пука, че имахме само 6 и вземахме стипендия- трябваше да се изтъква само лошото)... В 12 клас на последната среща МОЛИХ баща ми да дойде... Накрая се нави де.
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Редовен номер.Която и да е даскалка види нашите започва.."Тя това,тя онова..тя незнам си какво.."..Абе въобщее..А колко неизвинени имам просто не е истина..И скоро може и да ме изгонят ..това е друг въпрос..хах..
![]()
![]()
![]()
Че ако за мене кажат нещо хубаво ще съм крайно изненадан
След последната родителска маика ми ми мрънка цели ПЕТ минути.... а да и каза че на следващата няма да ходи хахуахухуа
So it began...
Кофти тръпка е особено ако те накажат ама..![]()
![]()
te y4itelite se se oplakvat ot meneamakak dakajat na na6te kato az za ni6to svarzano s daskalotone gi informiram. kat mepitat kak minai az vikam dobre
Ni6to nemoa napraa.
Sega e gadno 4e sam 7miklas 4e se trea da znaqt i na6te ne6ti4ko. Taq godina me vikna psiholojkata 4e sambila imala mn otsustviq po RUSKI![]()
Tfa pa nai go mraza
4a0 i mn pozdravi![]()
да бе.. кофти.. **** им **** у мизерните даскали.. ама поне не казвам на мамка ми или баща ми за родителските и те не ходят.. тъй че тея смотани даскали няма на кой да се оплакжат![]()
Ем да...естественоДаже утре родителска среща...
и тоя път ще има доста оплаквания ми се струва...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Аммм при мене на последната родителска класната беше казала всички родители да си ходат,а само тате да остане...уфффф после 1 месец без кафета и дискотекиПървоначално написано от ,,angelche''
амааа се свиква...
![]()
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
ufff sled vsqka roditelska mama mi vrqka i ma pita dokoga 6te se dyrja taka v 4as 4e i sa oplakvali 4e sym bazikala daskalite emi takava sym si...
AMAN!