Не знам какво да правя, чуствам се ужасно от това което ми се случи вчера.Никога не съм си мислел, че може да ме сполети подобно нещастие.Сега мисля за самоубийство защото се чувствам омърсен, омерзен...ужасно е.
Аз съм на 14 год.Вчера към 8 и пол докато минавах през Борисовата градина отидох до единия от паметниците да се изпикая.В този момент ме видяха 3 баби и хукнаха с бастуните си към мен крещейки, че съм хулиган, невъзпитан и тем подобни бабешки идиотизми. Аз не можех да избягам щото гащите ми бяха свалени а и не се бях изпикал още докрай. А те дойдоха, едната ме удари с бастуна си по главата, много ме заболя и паднах на земята.Тогава и трите започнаха да ме удрят коя където свари и тогава започна най-лошото!!! Едната си вдигна полата тип фуста, не знам кога си е свалила гащи, чорапогащници, сичко , хвана ми пишката и започна да я дърпа на горе.Много ме болеше и се повдигах.От това се възползва другата баба като каза на третата да ме държи здраво и ме обърнаха и ми вкараха бастуна в дупето.Гадно, болеше но не знам защо се възбудих.Тая която си беше дигнала полата ме накара да легна по гръб и се качи в/у мене и си го вкара.Миришеше на нафталин и склероза.Другата продължаваше да си вкарва бастуна в ануса ми, а третата говореше гнусотии и ми държеше ръцете.Гавриха се с мен близо половин час и после избягаха докато се съвземах.
Сега не зная защо живея..банята не можа да измие миризмите им от мен.Майка и татко ме гледат странно , а не съм им казвал нищо.Сигурно им мириша на бабички.Мразя бабичките и никога повече няма да ходя у бабини....