Chiana
Добре, че тия хапчета като аналгин, аулин и т.н. не ги е чувал! Бих ти предложил и на тебе да не се друсаш с тия работи, защото те не лекуват, а действат "обезболяващо" или "облекчават симптомите". Същите са ония "против настинка" с "максимална доза парацетамол".
Имам много близки приятели - лекари, но въпреки това бих оплюл днешната "обезболяваща" медицина.
Тия хапове действат главно на нервната система, т.е. я подтискат(за да спре да те боли), а както всички знаем - "нервната система" и "мозък" са тясно свързани термини. Щом вашите са лекари, могат да ти обяснят много добре!
--- нататък....

Приятеля си няма начин да го заинтригуваш на тая тема и не защото не те обича или не мисли достатъчно за тебе, а просто защото не е вещ в тия неща и са му далече от главата. Аз лично мразя да ходя в болници или лекарски кабинети. Там се чувствам УЖАСНО!

Но за разлика от него, аз лично съм прочел повече книжки и информация със сексуална тематика от колкото е прочела приятелката ми. Така и не ходя на гинеколог с нея де, обаче съм и давал супер много пари за прегледи и веднъж дори платих около 130лв за лечение, последвало от "секси гол кръст".

Не забравяй, че ние мъжете често прикриваме това, което мислим, чувстваме, физически усещаме или искаме да кажем. Не е нарочно, а просто ни е набито още от детската градина. Нали знаеш "Юнак без рана не може!", "Големите мъже не плачат!" и т.н.
Мисля, че зацепи за какво става дума