- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща - София,събота(11.11),14:30 часа,пилони:)
mersi priti ama sigurno njma da doideme poradi pri4ini 4e njkoi hora ne sa ni prqtni ina4e i az bih iskala da vidj drugiteПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Това не ми хареса...ама никак не ми хареса...Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
и на мен ми замириса на изгоряло....яяя пиленца, кажете без свян, кои са тея личности?!Първоначално написано от Axxxel
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
я не се излагай..Първоначално написано от carevi4noto_momi4e
идваш! аз искам да те видя.. а и ще има и нови муцунки и вярвам,че ще ти е интересно..
а тези,които не са ти приятни,им теглиш игнор и готово. толкова ли е трудно? а и не виждам причина що да са ти неприятни ама щом казваш..
И аз ще си взема фотоапарата!Няма само Axxxel да снима!
mm Beti moje i da naminem slunce![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
za tebe vinagii!!!!
Аз се чудя дали ми се идва...абе засега не съм сигурна, нищо не обещавам, ама може да мина.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
moje da namina predi trenirovka... no edva li![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
eeiii aideee ela we!
А некви дъртаци приемате ли на таз среща,младежи?
haa to i az sum ot durtacite![]()
Ще се вястна тогава...
Впрочем,къде ще си сврем мутрите,колкото и да е топло,на мен ишиасът ми се обажда и трябва да седна някъде на тоооопличко,с гарафа вино в ръка...
za kvo sym ti ?Първоначално написано от kudravoto
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mi da te skiam za tui!!!
Ми приятно прекарване ... на всички![]()
Ех....малко тежко и много ми е мъчно да ви кажа...че аз не мога да дойда на срещата, понеже тъпите ми мама и тати не се съобразяват с мен!quench....Бирата и шоколода за следващия път!На другите...приятно изкарване!![]()
Еми това е животЪ - едни лозе копаят,други на сватба играят...
eeeeПървоначално написано от brain_stew
.. в такъв случай,Райди,ще се замъкнеш ли?..
скейтърчо,прехрано мила,за теб ще измисля специално наказание ако не дойдеш!!![]()
quench ахах виното не мога да ти го гарантирам,но топлото място със сигурностмне,едва ли ще е у нас
![]()
П.П. бира и шоколад![]()
![]()
тц...вече знам с кво да те натъпча!Абе бира и фъстъци дъ бест!И пак не разбрах защо решихте, че ше се тъпчем с шоколад и ще пием бира едновременно...ама аз кво говоря, така и така нема да идвам!Първоначално написано от TheNightRider
Абе я ела,ще си изтърпиш наказанието по-късно през седмицата...
![]()
ех...не мога!ще съм в смолян!няма как!Ама айде що ти не дойдеш на следващата среща (моля се да е скоро), тогава ше се тъпчем яко!Първоначално написано от quench
На следващата (която се надявам че ще е скоро) ще дойда....нищо не ще ме спре!
![]()