- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща - София,събота(11.11),14:30 часа,пилони:)
ако сбера стинки за биричка ше се домъкна.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
abe q mi kajete kude smqtate da hodite na sre6tata 4e da znam dali vuob6te da idvam?![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
mi moga da mina predi trenirovka ama 6e e za malko...Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Може и аз да се пробвам да дойда,ама не е сигурно,защото съм на уроци(аз съм учено детенце![]()
)
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Абре всички сте образи! Сигурен съм, че ще си изкарате супер- казвам го от личен опит
. Току виж се заформила някоя нова 2ка.
![]()
Ако бях в България, 100% щях да съм с вас, дори и да не ме искате.![]()
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Мен само ме притеснява дали ще намеря обща тема за разговор с вас,ама... Малко съм сухар вече...
![]()
lele 6te6e da e mnoo qko ako mojeh da doida, ama ko da se prai... PRIQTNO PREKARVANE na vsi4ki
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
И сумарно колко души ще доватсат?
am nas trite broi6 li ni???
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
emi ne se i sumnqvam :P
и аз ще се домъкна...въпреки че не ме искате![]()
Ако не бях болна може би щях да намина, ама няма да стане...
Момче, момиче....досещаш се.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Шокирах се от това да не ме сватосате на млади години![]()
![]()
Ахахах, ако дойде някоя със ск8, предполагам ще има зарибявка.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
ха-ха![]()
aaa priti az sum zaeta !ama krisi e svobodna ahahahaaah
а фък офф беше ме накарате да не идвам.. баси...
![]()
къдравото ти и да беше свободна се тая![]()
Как можа да станеш наркоман, как можа,а? Къф си тупан, толкова ли не издържа, толкова ли ти е готино на игла?Още ти се чудя как можа,а....
![]()