- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща - София,събота(11.11),14:30 часа,пилони:)
Няма ли снимчици?
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
mai 6te sujelq 4e ne doidoh![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
аз добре че не доидох..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз разбрах,че съм жесток убиец на малки животинки! Адски хайл!
А метълите къде се изнесохте като бити такова,аз мислех,че ще се върнете да пием бира,ебаси...
Следващият път отиваме диркетно на най-евтината и рурална механа и директно почваме на бира,няма друго - аз иначе не мога да се "социализирам"
10 години разлика,ей!......![]()
апф беше ноу яко, между друго притиииии сърдита съм че не съм спомената та кфо казвах а да беше добре открих че имаме животноубийци във форума ноо им е простено![]()
Хайде дайте тея просволути снимки бре!\
/
![]()
чикиджияПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
hah 6to po dobre 4e ni si do6ul we ???
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
...каза чикиджията! =D>Първоначално написано от skate_warrior
![]()
![]()
![]()
който всъщност не е чикиджия за разлика от тебПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
![]()
Ехееее...срещичката си беше баси якото явление.Снимките са у мен и се заплащат...буахахахаха
.Искам още такива срещи
![]()
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
...излъга чикиджията.Първоначално написано от skate_warrior
=D>
![]()
снимки.. хубу де ще пусна ама само някой,че те са сааамо 98![]()
енджой![]()
аз и BeBencEto
аз и meri88
една от многото ми снимки с Аxxxel![]()
![]()
looove is in the aair
а и.. да се извиня на Axxxel за нанесените щети![]()
![]()
![]()
по-късно ще добавя и още снимки![]()
ще гризнеш дръвцето ейПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Ти също.Първоначално написано от skate_warrior
![]()
Хаххаха...снимчиците рулират няма спор...Бети...ще те съдя за нарушаване на гражданските ми права...quench си е адвокатче и ще ми помогне...буахахахаха...Абе беше си суперско...искам пак...айде...някой да си е купувал наскоро машината на времето, че моята не работи![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Ами ти кво правиш тогава да ги гледаш аПървоначално написано от priti_kiti
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ПХАХАХАХАХАХА!Първоначално написано от priti_kiti
С Вили на фона рулирате!Ееее!Коч да беше казала че си отишла бе!Аз останах с впечатлението, че не си ходила!
quench, аз ги сбрах метълите да ходиме към Холандия!Айде следващия път (надяваме се да е скоро, което, ПРИТИ, е ебаси натвърдъка!) ще си пийнем!И шоколадче искам!
Иначе гледам сте си изкарали страхотно!Ееееех, бобеца също беше хубав!А и картофчетата дет хапнах си ги биваше!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз само ще кажа че бая изтървахте...предпочитам в "рескетп" буахахах, отколкото бобеца.Пък и разбрахме, че quench ще е адвокат-съдист...буахахаха...имахме именичка, която се отърва много лесно...даже и да я намокря не можах
...абе шоу...аз поне се смях
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Axxxel, ти кога пак ще си у София, че вече да се запознаеме!Имах мерак, ама пустите му планове на наште ми скапаха деня!Иначе следващия път като дойдеш трябва да се запознаеме определено!
quench, казвай кога ще пием бира и ще ядем шоколад, стига сме се лигавили по форум срещички!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
еех,жалко че забравих да дойда...
неможах да кажа едно хубаво "даеба" на аксел