- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща - София,събота(11.11),14:30 часа,пилони:)
brain_stew...цяла седмица съм тук...имам нещо наум за другата събота...ама айде прити е организатора на тези събития...А Форзи...и ти ще отнесеш една възглавница...тая седмица раздавам удари с възглавници на промоция...буахахахах
...леле божкеее ще си остана прост до край...
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ебаси, как го каза....сякаш с някво съжаление, че не си дошъл!Първоначално написано от exploitedteen
Axxxel, говори с прититу по тоя въпрос!На мен не ми пречи да се съберем пак, току виж дошъл още народец...ама пустуту му Прити нещо се опъва...тц!Абе до другата събота има вода да изтече, ще се разбереме!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
еййй ебати зора ми фърлихте,не е истина!![]()
чакайте малко де,търпение.. поне да свалят тая тема,пък тогава да направим нова..
пък и не виждам да има много нови хора,които искат да дойдат,така че.. можем и да се виждаме без да го обявяваме със тема,нали?
но нищо,за събота пак ще направим тема,пък да се надяваме,че ще се съберем повечко![]()
За оназ снимка в билярда... Мхм,ако властите питат,аз не съм ви развращавал...
И,Брейн-Стю,аз съм готов с шоколада и бирата по всяко време,макар че Магесник не можа да потвърди - той си пи биричката сам до едно време,така,от кенчето
Аз лично предлагам да направим ежеседмична (питейна) среща на форума!
![]()
Подкрепям!Трябва да си определим ден (събота най-вероятно) и да почнем традицията на питейните форум срещиПървоначално написано от quench
!Хахахаа!Иначе за шоколада и бирата-и аз съм онлайн по всяко време, само да не изникне някакъв ангажимент, както на тая среща (пффф деба, беше гадно!)!
хах..
начии аз най-вероятно петъка отпрашвам за Варна да си вида братчето,тъй че.. без мен ще сте ако има среща в събота
и имам една идейка - да предложим на мачока да направим една тема,където всяка събота примерно от 14:30 да има среща.. ако се навием повечко хора може и да стане![]()
Ако дойде поне 1,аз ще съм доволен,щото нема да пия сам като алкохолик...
ще сме двама....алкохолици!Първоначално написано от quench
![]()
![]()
Идеята на прити наистина е добра, само че хора трябва да има...
Събота,1:30 на топките? После отиваме някъде,където има и йеденйе и пийни,аз на тая среща премръцах от глад...
Обаче таз събота имам изпит в провинцията и ако се прай нещо,ще го пропусна...
Ъм...топки?Първоначално написано от quench
![]()
![]()
Що направо не си купите един апартамент и там да си живеете заедно? Така няма да се налага да си правите редовни срещи![]()
и после някой да ми каже, че не съм умен.. хе-хе![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
кой за квот си мисли!Първоначално написано от priti_kiti
![]()
skate_warrior, дай пара за апртаментчето!
Иначе съм се убедила, че е ебаси кефа да ходим няква групичка, от един и същ форум, като от няква секта....!Баси якото!(какво велико заключение, поумнявам, ей!)
xAxaXXayYXyxaxyaxyXYAxyXxaxaxXYayxaxYxaAa
.. сектанти....![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Неее,ние сме секстанти!
Топките са в подлеза срещу базарЪ,бе!
аз ви казвах да ходим да пием бири на гара Захарна Фабрика,хора там бирата е по 70 стотинки наливната Ариана,малко няма отопление в кръчмето ама не трябва да ви пука.![]()
И quench аз кво да направя,че не сте предвидили от по-рано да се запасите с въпросната свята течност.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Е,аз си бех с топлото яке! Магесник,запомни ми мутрата и следващият път ме фани да ходим! Еее....![]()
Я дай пак...мнооогоооо внимавай...да не хвърчат нископрелитащи тигани, тенджери и прочиеПървоначално написано от priti_kiti
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Гледай да си спазиш обещанието...буахахаха.То тва като заплаха си беше...ахахахаха![]()
Е те тва бях аз...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi