- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo izpitvate dokato pravite frenska na mom4e?
Vuprosut mi e kum momi4etata-kak se 4uvstvate kogato pravite frenska na mom4e?
На мене ми действа възбуждащо. Освен тва имаш 4увството 4е в този момент мом4ето е изцяло в твоите ръце и можеш да правиш с него каквото си поискаш - или да му доставиш огромно удоволствие или да го измъ4ваш бавно и продължително, да не му даваш да свърши, да го възбуждаш все пове4е и пове4е...има го момента с 4увството за пълна власт над него
![]()
![]()
Робинята на Quench
Еми, да, готино е... Хубаво е да му доставям удоволствие, яко се чувствам. Ама след 20-тата минута в акъла ми е само: оффффф, кога най-после ще свърши... ченето ми ще се откърти, егати!
Затова ако много се проточи френската, няма да правим секс след това, а и той няма да свършва скоро, спирам.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Харесва ми да му доставям удоволствие. Определено ми харесва.
Кеф изпитвамКакво друго?! След като му доставям на него удоволствието и честта хахха. Не само заради него и мен самата мн ме възбужда да го лижа. А като си помисля, че само преди една година си мислех, че това е много унизително за едно момиче и никога няма да го направя за никой, дори и със сълзи да ме моли...
aaaaaaa super e!!!![]()
![]()
mn mi e qko
abe 4uvstvoto e edin pat!da go gledam kak se gur4i v rucete mi :P
ми усещам че имам нещо в устата и че некой се кефи на тфа дет прая..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
mi mn e qko da gleda6 4e u dostavq6 super udovolstvie.amaaaa ako mn se proto4i i az mn se umorqvam....![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Първоначално написано от Анонимко
mn mi haresva va6iq na4in na mislene :P
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
na men sa6toПървоначално написано от Barry
![]()
Самото усещане ми е леко безразлично-правя,гозащото на него му харесва,а не защото на мен ми харесва особено.Обичам по-скоро това,че той се оставя в ръцете ми и се гърчи от кеф при всяко докосване.Правила съм свирка в продължение на час да кажем и пак е било хубаво и за мен.Не се умарям,не ми се схваща ченето или нещо подобно.В определен момент ми писва,ама точно тогава идва краят и давам всичко от себе си.Определено не мога да свърша правейки свирка,за разлика от гаджето ми,който може,ако ми прави френска юбов или ме докосва с пръстчета,но ми е приятно!
Обожавам! Супер яко е! Особено като гледам как го побърквам и като знам, че в този момент е само мой и мога да правя каквото си искам с него..![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
iskam nqkoi da mi obestni kvo e frenska.![]()
![]()
как се чувствам ли ? ха супер как ...обичам любимия човек за мен да се чувства страхотно на върха обичам да го гледам как се кефи обичам чвека до мен да е задоволен напълно![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P и обичам да правя свирки на мойта любов хихи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....