.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!

Malko izpit Po frenski

Molqvi se narode kajete mi kvo zna4i na frenski "Ye te frape" molqvi hora pomognete narode 6toto qvno nqma da mi kaji 4oveka koito mi kaza izraza i se ndqvam vie da mi kajete

Guest
    Ей да не е --> Je te frappe(Жу ту фрап)-->удрям те Je vais te frappe(Жу ве ту фрап)-->Ще те ударя май е така

Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Mersi we pi4 mn si mi ot polza a da si jiv i zdrav kaji kvo pie6 da ta 4erpa

Guest
    Tova koeto ti e kazal 4oveka ozna4ava " Udrqm te =>kazal e " je te frappe " Toest upotrebqva formata za seg.vreme toest v momenta .za moemnta ti go e kazal,a pi4a deto e napisal po gore ,da prav e za Je vais Te Frapper => tva e formata za budeshete vreme s glagola "aller" spregnat v segashno vreme 1vo lice edinistveno 4islo,neznam s kva cel sa ti go kazali ,no po4ti go naceli kato pisane \/

hui4o
    Guest

bah vi

bah vi kolko ste negramotni, u toq forum nema edin redoven

Guest
    Tout etait dire je me suis rentre

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    ъ-ъ-ъъъ Ко?
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Tout etait dire je me suis rentre
    Tout etait dit,je me suis rentre... Ne confond pas le participe passe du verbe dire...

Голям фен
    Град
    sf

Re: Malko izpit Po frenski

Цитирай Първоначално написано от HaCkO
    Molqvi se narode kajete mi kvo zna4i na frenski "Ye te frape" molqvi hora pomognete narode 6toto qvno nqma da mi kaji 4oveka koito mi kaza izraza i se ndqvam vie da mi kajete
    ozna4ava "6te te razklatq" tova e bukvalno,za6toto glagolut praper ozna4ava razkla6tam. nqkoi e re6il da te razklati,mai

Супер фен
    az pyk znam angliiski i bylgarski

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    На Френски frapper означава удрям,а не клатя.
    точно така а клатя е agiter или другата дума е secouer.
    Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.

Фен
    Град
    Dance Department
    Големи полиглоти сте бе :P :P

Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    da zavar6a temata ozna4aval "iskam da te 4ukam!" pone taka moito milo kaza ama nz koi koi iska da 4uka

Guest
    awe hora u4a v ezikova gimnaziq s frenski ezik ve4e 4 god ....do sega ne sam 4uvala glagola frapper da se izpolzva kato 4ukam.....urdqm da, frapiram da, ama 4ukam....no kakto i da e moje i az da ne znam..i da nau4a ne6to novo...

awe hora u4a v ezikova gimnaziq s frenski ezik ve4e 4 god ....do sega ne sam 4uvala glagola frapper da se izpolzva kato 4ukam.....urdqm da, frapiram da, ama 4ukam....no kakto i da e moje i az da ne znam..i da nau4a ne6to novo...
    И аз така...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Guest
    [/Mersi we pi4 mn si mi ot polza a da si jiv i zdrav kaji kvo pie6 da ta 4erpa
    ] --->xaxaxa пичка съм не пия мн мн ... ама да си дръпна няма да откажа

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    И аз така...
    aз пък уча във френската от 2 месеца и сме го учили...

Guest
    az puk jiveq vuv franciq i moga da vi kaja,4e ste golemi bukvalisti
    'je te frappe' na jargon ne zna4i samo 6ta frapiram,ami i 6te te klatq
    se edno kato vi kajat 'Allume-moi!' i da si mislite,4e trqbva da drasnete kle4kata na 4oveka ili pri 'Refraidis-moi!' da go napuhate v hladilnik
    q stiga ste kisnali v neta,mar6 da u4ite i da stanete hora

Tova koeto ti e kazal 4oveka ozna4ava " Udrqm te =>kazal e " je te frappe " Toest upotrebqva formata za seg.vreme toest v momenta .za moemnta ti go e kazal,a pi4a deto e napisal po gore ,da prav e za Je vais Te Frapper => tva e formata za budeshete vreme s glagola "aller" spregnat v segashno vreme 1vo lice edinistveno 4islo,neznam s kva cel sa ti go kazali ,no po4ti go naceli kato pisane \/
    хаах почти го нацели каза тя нищо почти не уцели хахах
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си