- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Бихте ли стигнали до сексуален контакт с човек...
Искам да пусна една анкета да видя как мислят хората дали биха стигнали до сексуален контакт с човек от техния пол?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ми да - бих![]()
ама нещо няма навити девойки за тая цел
![]()
Робинята на Quench
Да,но по-скоро в тройка с момче.
Знам ли ..
От един път - педерас не се става ..
Пък и трябва да се пробва всичко в тоя живот ..
![]()
![]()
![]()
Шегувам се .. иначе на 3ка - тоест 2 жени и аз съм навит .. яко при това ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Аз лично не бих имал сексуален контакт с човек от моя пол.
Имало е такива темички.Ами да ти кажа...не,това никога не ми е било интересно да видя какво е с човек от твоя пол.Просто не ми е любопитно,а и обичам приятеля си,а не мога да го направя с човек,който обичам.Желая си само него.![]()
НЕ![]()
Определено НЕ.
Sram me e,4e gledam momi4eta v tozi forum,koito sa obvyrzani i pi6at 4e biha opitali!Mnogo jalka i dolnoprobna istoriq,ne zaslujavate da imate mom4e do vas kurvi typi!
Не!!!Не предизвиква интерес![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
NE!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
estestveno,4e ne!![]()
Ооо да. Определено бихне съм лезбийка
просто ми е супер интересно...като усещане...като нещо ново.....абе.....само случай да ми се отдаде
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Като гледам момичетата са по-навити,ама момчетата-няма навитаци от тях и то е ясно.
Хах още като прочетох заглавието на темата се досетих ,че само човек като теб може да е пуснеПървоначално написано от HagpycaH
![]()
ako 6te i ta6acite mi na kamuk da stanat muj ne bih ebal ... ebahti pedalskata raota maina zleeeeeeeeeeee......
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
moje bi heah nz stranno eaz si bi4kam moito mom4e taka 4e po skoro ne
Love you Kris !!!
Az bih probvala edinstveno ot liubopitstvo.Vse pak vsichko v tozi jivot trqbva da se opita!
не по дяволите![]()
To be the man You gonna beat the man !
аз нямам нищо против да имам контакт с друго моми1е-не съм лесбийка.Много се дразня някой като го каже.Просто имам по-разкрепостено мислене \/ \
/ \
/ :P
\
/
![]()
![]()
Ne Bih opital no s 2 jeni i az hmm![]()
Анкетата е дали бихте имали сексуален контакт с чове от вашия пол а не да ми викаш с 2-е жени хммм а ти си м моляте не пиши ако не е свързано с темата.
NE!!!