- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ? за момичета...Неопитно момче в леглото
Момичета...ако едно момче ви харесва,слкадък е забавен е...и тръгнете с него как бихте се почувствали ако разберете,че ще сте първата на това момчеа(той е девствен,а вие Не,но сте на еднаква възраст)..дали би ви допаднала идеята да останете в спомените му цял живот или пък бихте се ужасили от неопитоста му...Как бихте реагирали?Ще ви допадне ли това ?
Винаги има 1ви пъттака 4е няма ло6о
![]()
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Ами много бих се зарадвала,че е избрал да го направи точно с мен за първи път...то така стана с приятеля ми,ама и аз бух девствена...няма значение.Та...не е важно според мен колко е опитен партньора ти,а най-вече да има чувства към теб,но и да е внимателен и нежен.
Еми значи преди всичко зависи от самото момиче ..... поне според мен.Всяко момиче би реагирало по различен начин
![]()
Немисля че би имало проблеми.Момичетата,както и момчетата,не правят проблеми за това![]()
bi mi bilo priatno da razbera 4e e reshil imenno s men da bude purvia mu patpo princip nqma osobenno zna4enie za men dali partniora mi e opiten v legloto ili sega zapo4va polovia si jivot - vajnoto e .. vzaimnite 4uvstva..
![]()
Ми ми било приятно...и по някакъв начин ще се чувствам по-специална.Никой не се е родил научен нали..какво като е неопитен.Научи го... всичко се учи с повече опит![]()
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
мн добре казано .. пък може да си го нау4иш на това което искаш .. младото се оформя най-добреПървоначално написано от Unknow
\
/
da porasni6 ..........
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Само една кучка може да се присмее на такова момче ,вместо да се зарадва ,че именно тя е избрана от него за такова нещо ,като първия път...Затова пичове (които сте все още девствени) - НЕ КАЗВАЙТЕ НА МОМИЧЕТАТА "ТИ СИ МИ ПЪРВАТА" ,защото повечето момичета не го приемат това добре ,говорят за това с тяхните приятелки и ти се хилят и по този начин сабарят самооценката и достойнството ви...РАЗБИРА СЕ ,ВСЕКИ СЛУЧАЙ СИ ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ - ако сте сигурни в момичето до себе си и знаета ,че тя е "МОМИЧЕТО" не се тревожете и и го кажете...Първоначално написано от ляля
Хайде със здраве \/
mislq 4e ima6 komplexi da izbiva6, maceПървоначално написано от ляля
Аз ли4но бих се зарадвала. В тва 4е не го е правил досега няма нищо срамно, а щом е избрал то4но ти да си му първата, зна4и с нещо си по-специална от останалите. Та ако му се изсмееш в лицето или му се подиграваш си ебати тъпата ку4ка![]()
![]()
Робинята на Quench
Това е нешлифован диамант - сега можеш да го научиш на това-онова без някоя друга да го е направила блъскач. Е,ако имаш достатъчно опит,де...
според мен ако на момчето му е за първи път няма нищо лошо-също така като го напрайте и той да не те е задоволил напълно не трябва въобще да го обиждаш или да му кажеш че си недоволна щото може да го нараниш и да го объркаш в половия си живот....не всеки път е важно дали ще та задовли,ако има чувства и те са силни дори и без старане може да те докара до екстаз![]()
Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!
Bi bilo sladko, mnogo bih se zaradvala![]()
ще се зарадвам много-ще знам че си е само мой и,че аз ще го ошлайфам. Правила съм го с девствено момче,ама и на мен ми беше за първи път и много се радвам. Учим се двамата,а и сме по-толерантни към фалове от едната или от другата страна. Изобщо иска ми се всичките ми бъдещи партньори(ако имам такива) да са невинни момченца. Мммммммммм!
Дайте още отговеори..
П.С.
момче съм,а не момиче![]()
ami zavisi kolko e golqm.. akoo e na 20 ii ne6to 6te mi e malko stranno 4e sam mu parva.. no ako e po malak 6te se radvam 4e sam 1va4e 6te go nau4a na nqkoi raboti.. xix
emiiiiiiiiiiiiiii nqma lo6o!hvani si kaka da et otraka!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Напълно съм съгласна с това мнение!4овек се у4и докато е жив!Първоначално написано от tedinkata_
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ако го харесвам чак толкова, не би ми попречило кой знае колко, но по принцип нямам голямо желание да го правя с девствен
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
А случайно да се замисляте мили момиченца, че при момченцата първия път не е нещо толкова "специално", както това е за една жена
Ти как ще го разбереш, че е такъв, ако сам не си го признае?Първоначално написано от valantain_love
![]()
И кво значи "желание да го правя с девствен" ти винаги отворена ли си била а? Ми ако никой по тоя логика не е искал да го прави с тебе. Тъпа логика, момиченце, много тъпа.
Не съм съгласна с това. Има мамичета,за които това не е важно,както има момчета,за които това е. Първият път се помни от всички и не е толкова маловажен за момчетата,колкото те казват.Просто се правят на големите мъже-ето чуках вече и съм мъжкар. Но има такива,за които това е нещо повече от първото чукане в живота!Първоначално написано от Китайката