.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    ляля
    Guest

? за момичета...Неопитно момче в леглото

Момичета...ако едно момче ви харесва,слкадък е забавен е...и тръгнете с него как бихте се почувствали ако разберете,че ще сте първата на това момчеа(той е девствен,а вие Не,но сте на еднаква възраст)..дали би ви допаднала идеята да останете в спомените му цял живот или пък бихте се ужасили от неопитоста му...Как бихте реагирали?Ще ви допадне ли това ?

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Винаги има 1ви път така 4е няма ло6о
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами много бих се зарадвала,че е избрал да го направи точно с мен за първи път...то така стана с приятеля ми,ама и аз бух девствена...няма значение.Та...не е важно според мен колко е опитен партньора ти,а най-вече да има чувства към теб,но и да е внимателен и нежен.

Фен
    Град
    Dance Department
    Еми значи преди всичко зависи от самото момиче ..... поне според мен. Всяко момиче би реагирало по различен начин

Немисля че би имало проблеми.Момичетата,както и момчетата,не правят проблеми за това

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    bi mi bilo priatno da razbera 4e e reshil imenno s men da bude purvia mu pat po princip nqma osobenno zna4enie za men dali partniora mi e opiten v legloto ili sega zapo4va polovia si jivot - vajnoto e .. vzaimnite 4uvstva..

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ми ми било приятно...и по някакъв начин ще се чувствам по-специална.Никой не се е родил научен нали..какво като е неопитен.Научи го... всичко се учи с повече опит
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Ми ми било приятно...и по някакъв начин ще се чувствам по-специална.Никой не се е родил научен нали..какво като е неопитен.Научи го... всичко се учи с повече опит
    мн добре казано .. пък може да си го нау4иш на това което искаш .. младото се оформя най-добре \/

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    da porasni6 ..........
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен
    ami za men ne bi bilo problem...6to ne pita6 napravo vyprosnoto momi4e???

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: ? за момичета...Неопитно момче в леглото

Цитирай Първоначално написано от ляля
    Момичета...ако едно момче ви харесва,слкадък е забавен е...и тръгнете с него как бихте се почувствали ако разберете,че ще сте първата на това момчеа(той е девствен,а вие Не,но сте на еднаква възраст)..дали би ви допаднала идеята да останете в спомените му цял живот или пък бихте се ужасили от неопитоста му...Как бихте реагирали?Ще ви допадне ли това ?
    Само една кучка може да се присмее на такова момче ,вместо да се зарадва ,че именно тя е избрана от него за такова нещо ,като първия път...Затова пичове (които сте все още девствени) - НЕ КАЗВАЙТЕ НА МОМИЧЕТАТА "ТИ СИ МИ ПЪРВАТА" ,защото повечето момичета не го приемат това добре ,говорят за това с тяхните приятелки и ти се хилят и по този начин сабарят самооценката и достойнството ви...РАЗБИРА СЕ ,ВСЕКИ СЛУЧАЙ СИ ИМА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ - ако сте сигурни в момичето до себе си и знаета ,че тя е "МОМИЧЕТО" не се тревожете и и го кажете...

Хайде със здраве \/

Супер фен

Re: ? за момичета...Неопитно момче в леглото

Цитирай Първоначално написано от ляля
    mislq 4e ima6 komplexi da izbiva6, mace

Мега фен
    Град
    SF
    Аз ли4но бих се зарадвала. В тва 4е не го е правил досега няма нищо срамно, а щом е избрал то4но ти да си му първата, зна4и с нещо си по-специална от останалите. Та ако му се изсмееш в лицето или му се подиграваш си ебати тъпата ку4ка

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на quench
    Това е нешлифован диамант - сега можеш да го научиш на това-онова без някоя друга да го е направила блъскач. Е,ако имаш достатъчно опит,де...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

според мен ако на момчето му е за първи път няма нищо лошо-също така като го напрайте и той да не те е задоволил напълно не трябва въобще да го обиждаш или да му кажеш че си недоволна щото може да го нараниш и да го объркаш в половия си живот....не всеки път е важно дали ще та задовли,ако има чувства и те са силни дори и без старане може да те докара до екстаз
    Ако съдбата е срещу теб,толкова по-зле за нея!!!

Bi bilo sladko, mnogo bih se zaradvala

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ще се зарадвам много-ще знам че си е само мой и,че аз ще го ошлайфам. Правила съм го с девствено момче,ама и на мен ми беше за първи път и много се радвам. Учим се двамата,а и сме по-толерантни към фалове от едната или от другата страна. Изобщо иска ми се всичките ми бъдещи партньори(ако имам такива) да са невинни момченца. Мммммммммм!

Guest
    Дайте още отговеори..
    П.С.
    момче съм,а не момиче

Голям фен
    Град
    Бургас
    ami zavisi kolko e golqm.. akoo e na 20 ii ne6to 6te mi e malko stranno 4e sam mu parva.. no ako e po malak 6te se radvam 4e sam 1va 4e 6te go nau4a na nqkoi raboti.. xix

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    emiiiiiiiiiiiiiii nqma lo6o!hvani si kaka da et otraka!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    bi mi bilo priatno da razbera 4e e reshil imenno s men da bude purvia mu pat po princip nqma osobenno zna4enie za men dali partniora mi e opiten v legloto ili sega zapo4va polovia si jivot - vajnoto e .. vzaimnite 4uvstva..
    Напълно съм съгласна с това мнение!4овек се у4и докато е жив!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ако го харесвам чак толкова, не би ми попречило кой знае колко, но по принцип нямам голямо желание да го правя с девствен
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Китайката
    Guest
    А случайно да се замисляте мили момиченца, че при момченцата първия път не е нещо толкова "специално", както това е за една жена

Пълен състав
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ако го харесвам чак толкова, не би ми попречило кой знае колко, но по принцип нямам голямо желание да го правя с девствен
    Ти как ще го разбереш, че е такъв, ако сам не си го признае?

И кво значи "желание да го правя с девствен" ти винаги отворена ли си била а? Ми ако никой по тоя логика не е искал да го прави с тебе. Тъпа логика, момиченце, много тъпа.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Китайката
    А случайно да се замисляте мили момиченца, че при момченцата първия път не е нещо толкова "специално", както това е за една жена
    Не съм съгласна с това. Има мамичета,за които това не е важно,както има момчета,за които това е. Първият път се помни от всички и не е толкова маловажен за момчетата,колкото те казват.Просто се правят на големите мъже-ето чуках вече и съм мъжкар. Но има такива,за които това е нещо повече от първото чукане в живота!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си