Здравейте!

Ще почна направо, няма какво да го овъртам ..

Ето и моя проблем ..

От тази година съм в ново даскало, още на 15ти когато отидох да се запозная с новия клас, класната и т.н. ми направи силно впечатление едно от момичетата в класа .. харесах я един вид ..

Мина известно време, отначало се бях сдухал, не говорех с почти никои от класа, странях от тях .. един път след даскало тя ме заговори, оказа се че сме в една посока и аз я изпратих .. лафехме някви глупости, всичко мина добре ..

След това започнах да я изпращам почти всеки път когато можех, работя и понякога ми се налага да отсъствам от даскало ..

И стана това което си мислех - с времето станахме нещо почти приятели .. изпращах я, лафиме си всякви работи и т.н. .. но аз си мълча, не исках да й казвам нищо .. мислех да изчакам да видя за какво става на въпрос .. мина време и усетих, че тя избягва срещи .. два-три пъти се опитах да я оговоря за среща, но без обяснима за мен причина тя винаги ми отказва, не грубо, намира си извинение, но просто си личи, че не иска да излезнем само двамата на среща ..

През това време станах и партия и с един пич от класа, той веднага разбра работата и ми каза доста неща за нея .. имала 1 що-годе сериозна връзка .. 1 год и полувина ходили и той я отрязал като последното куче .. сега може би се страхува да не се повтори ли какво? Не мога да я разбера .. те са добри приятели и той издебна момент и я подпитал едно-две, какво мисли за мен и т.н. .. и после ми каза, че тя има супер добро мнения за мен, че съм готин и т.н. и т.н. . но нищо повече ..

Преди няколко дни не можах да се сдържа, много ми дойде и й казах, че я харесвам и т.н. .. тя ми каза, че засега ме отрязва, защото не мисли, че е готова за сериозна връзка, не е сигурна в себе си и разни други такива ..

Продължаваме да се виждаме, все пак сме в един клас, всичко си протича нормално или почти .. забелязвам, че ме търси по тела и т.н., но нищо не казва, по време на час ме гледа някво странно такова, не знам .. т.н. ..

Чудя се какво да правя занапред? ( принципно съм го решил, но ми е интересно да чуя и други мнения ) .. ? ..

Какво е Вашето мнение?