- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя ми стъпка самочувствието
Така от 4 месеца ходя с едно прекрасно момиче и го направихме преди 15 дни. Днес ми каза, че си е говорила с една нейна приятелка и мисли, че може и да не съм я отворил, защото ми бил малък...извинявайте ама и кръв си имаше и я болеше и всичко. 14 сантиметра ми е ся не е голям ама отваря. Гадно ми беше щото ме сравни с приятеля на приятелката и който имал голям и мн се подразних и ми стана гадно.как да говоря с нея кво да и кажа.Уж неволно почна тази тема и не наблегна толкова на нея но на мен ми стана гадно.
edva li e iskala da ti stane kofti, prosto e postypila netakti4no, ot opit znam, 4e takiva ne6ta ne biva da ostavat nedoizkazani. sednete i si pogovorete otkrito. kaji ot kakvo ti e stanalo nepriqtno i i obqsni 4uvstvata si. tq qvno e neopitna. ne ti e malyk, zlatnata sreda e, ne ti trqbva 20 santimetrov za da dostavq6 udovolstvie
Бе хич да не ти пука за големината, важното е да можеш да й доставяш удоволстие в леглото и да я обичаш, а не да я използваш. Говори с нея, кажи й, че все пак това са ваши лични неща и не е уместно да ги коментира! Да мисли повечко занапред, прав си да си засегнат.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Na kolko god. si we 4ovek ,4e tolkova si se pritesnil ?
Ако иска кур я оставяй. Ако те иска теб, да не ти плямпа глупости и да помисли над ценностната си система и тази на твоята приятелката.
...
Кажи й да пита аверката си дали приятелят й я отворил в ушите... Ако отговорът й е не ТОГОВА МОЙ ЧОВЕК АВЕРКАТА ТИ ЩЕ ОГЛУШЕЕПървоначално написано от отчаян
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Следващият път и го набий зверски да се опомни![]()
Ами приятелката ти е доста....няма значение.Запазвам си личното мнение за себе си.Ами приятелката ти явно не знае какво говори,защото ти си на 15 и размерът ти е напълно нормален.Това,че тоя другия е някакъв мутант теб да не те бърка.А на приятелката и ги кажи всички тея неща и да си избира да бъде с теб.Няма смисъл да си с смачкано самочувстие...няма за какво!А и кажи на приятелката си,че и дори да ти е 8 см пак може да си я отворил и след като е имало кръв и я боляло значи е станала работата.Много е зле...сори,не можах да се сдържа.
Ако държиш на нея седни и поговори малко за какво става въпрос...Не се притесняваи просто приятелката ти е много тъпа..Ти и кажи също че в нея има много неща дет не ти харесват ,ама понякога е по добре човек да си мълчи..кажи че постъпката и е лапешка..как ще даваш на няква да ти съсипва достоинството!?Осъзнай се пич айде успехПървоначално написано от отчаян
![]()
Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.
Първо на първо-девствената ципа е на входа и с далеч по-малък пенис ще се скъса. И второ защо трябва да се сравняват половите органи на гаджетата. Аз не го правя-и какво ако на приятеля ми е по-малък или по-голям от на другие. Това не го прави автоматично слеб или голям любовник. размерът няма значение,особено при едно девствено момиче. Та аз го чувствах толкова огромен и все още е така,въпреки че правя секс от 8 месеца. Просто съм тясна. Явно приятелката ти е чувала,че с голям пенис ще има голям кеф,но не е точно така. Удоволствието идва от доста други фактори,а размерът е в доста задна позиция за мен!
Абе пи4, ръгни й го на тая твойта следващия път, ама така й го ръгни 4е да й излезе през устата![]()
Малиии, колко е зле тва моми4енце, направо не мога да повярвам!!!!!![]()
![]()
Робинята на Quench
Научно доказано е че на една жена и стига 8см пенис за да я задоволи саответно и с толкова може да се отвори няма такова като може да не ма е отворил погори с твойта приятелка и и кажи ако не знае че не е важен размера.. ти можеш да имаш 25 см член ама дали ще ти върши същата работа като 14 вазното е да бърши работа.
.... глупава е или е мн малка ... или и 2-те :Д радостно че си "Отворил" Консервата ..... ама сега каква вмрисана риба се е подала от вътре .... повечето "Курвета" са така ... 1-я я отваря ... и всички я ползват .. така че не бой се ...
+тва 15-16 см си е добре или там колкото каза ..... виж важното е как работиш с инструмента а не колко е голям ... над 12-13 см ... няма значение колко е .. просто зависи колко издържаш ... дали я караш да полудява или не то зависи от 2-та ако и е приятно с теб ако те обича ... ако прилагаш някой фатки под чаршафите сичко ще е наред))
Ти и кажи, че толкова е заслужавала с индеферентното си поводение в леглото. Като се научи да прави секс като ХОРАТА, тогава ще покажеш какво можеш. А и за Бога, не можеше ли гърдите и да са мааалко по-големи, така никакво удоволствие не ти създават. Но НЕ и го казвай насаме, а като сте заедно с приятелките и![]()
![]()
абе разкарай я тая бе!Ако не е искала да те обиди,значи не знае как да се държи.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Отиваш набиваш и го 20 минути без да свършваш(ма така я ръмбиш че цицини да има на главата от ударите в раклата на леглото). По едно време ставаш отиваш в кенефа, свършваш, почваш да се миеш като си мърмориш "бе тия жени не знаят ли да се мият, днеска вече трета смърди на риба", викаш и не ма кефиш и си я зарязваш като пич.
Пич ритни я в главата тая овца и я зарежи....Аз с такава дет пее на секи ко стаа м/у нас никога не бих тръгнал.Сри ама е ебахти пиклата
Олеее майкооооо ...наистина бая та е раздрусала тасс...тегли и ена майна според мен и тфа да и е
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
очевидно момичето е неопитно и не е наясно, че стане ли въпрос за "достойнството" на един мъж, трябва да е доста внимателно какво приказва и да се държи по-тактично, защото може лесно да нарани чувствата му![]()
обясни й го![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Тая тема нали я имаше вече един път ?![]()