.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен
    Град
    ... po ulicite ...

Моля ви даите съвети много съм объркана

Ем зна4и ... харесвам(мисля че е повече от харесване) едно момче ... доста време ве4е... веднъж се забихме ... в дискотеката ... на един концерт се видяхме ала бала насам натам 4ерпи ме бира .... ии беше много яко .... нооо аз адски много го харесвам и не знам какво да правя защото ... секи път като се видиме се сваляме,мили усмивки,нежни погледи .... ноо само това страх ме е да деиствам...искам тои да доиде при мен,а не аз да му се предлагам понеже секи път се виждаме в дискотеката и аз му бях казала 4е сигорно няма да хода и тои по4на да ме навива да отида и че там ще се видиме и бе6е толкова мил ...адски съм объркана понякога е толкова мил,а друг път ни6то... ( плс даите съвета какво да правя защото не издържам
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Prosto sledvai surceto si .Ako e nekaf kat men da se prai na nedosegaem nqma da doide nikade ti ako ne ide6 6tot taka pone 6te znae 4e naistina iska6 ne6to ot nego i nqma da e prosto za broikata ili tem podbni .No i ti samata se yse6ta6 4e te haresva zatova deistvai i ne4akai
    SamO kApoN mI DaI

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Еми вси4ко е много объркано 4ове4е ... в един момент иам 4уството 4е си пада по мене ... в следва6тия ни6то ...
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Мега фен Аватара на koalka
    Ами виж сега,възможно е той просто да се забавлява с теб,но е и възможно да иска нещо повече да стане между вас.За това най-добре е следващият път насаме да му признаеш чувствата си,не вярвам да те е много срам,щом се целувате и прегръщате.Питаш го дали имате шанс...

Един съвет от мене като момче . Като виждаш че те навива да ходите заедно някаде просто намери начин да се приближиш повече към него така че да може да те целуне и то от там всичко ще си тръгне както трябва . Am kolkoto do gornite otgovori ne vidqh tq da e napisala nqkade 4e se e celuvala s nego ?

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Am kolkoto do gornite otgovori ne vidqh tq da e napisala nqkade 4e se e celuvala s nego ?[/quote]

Написала съм че сме се забивали .... иии е така се сваляме от време на време ... иии си се гу6каме
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Просто явно момчето е страхотно и наистина невероятно.Ами трябва да продължиш да опитваш НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от mimkata_kaulitz
    Просто явно момчето е страхотно и наистина невероятно.Ами трябва да продължиш да опитваш НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА

Мега фен Аватара на iiirish
    не може в един момент да те харесва, а в другия да е безразличен винаги е или едното или другото! може би те харесва, но понякога се отдръпва за да те предизвика и ти да направиш стъпка към него. стига си чакала на готово, а иди и му признай чувствата си! честно казано не вярвам да те отреже

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    \/ \/
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Голям фен
    Nai-veroqtno i toi se chuvstva kato teb.Prosto mu kaji da otidete na kafe,ili go zagovori pyrva-ei taka obshti prikazki,zashtoto sam sigurna che nego go e sram pove4e ot kolkoto teb
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Амммм той преди няколко дена ... ми писа в скаипии си лафиме бла бла ... и викам кфо праи6 тои:еми опитвам се да си върна старото гадже. иначе като се видиме се случват тия неща които написах по горе ... иии може би за това се обърквам адски мн .... ехххх
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Повече от фен
    Ami deistvai !Ako se polu4i OK-super,ako ne pone 6te znae6 4e nqma smisal da se tormozi6 !

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    лошото е че ме е страх ... страх ме е от тва че ако не се получи после няма да мога да го гледам в очите и ще ме боли много защото адски хипер мега и нз си кфо го харесвам
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще съжаляваш ако изпуснеш момента и не действаш ,цял живот ще се питаш "А ако бях действала...?"!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ще съжаляваш ако изпуснеш момента и не действаш ,цял живот ще се питаш "А ако бях действала...?"!!!
    Дам , направи първата крачка ти . Ако не те харесва - защо ще се ядосваш пък (няма какво да направиш друго).. просто приемаш фактите и така .....ако пък те харесва ...благодарение на теб ще сте заедно .Успех

Guest

Re: Моля ви даите съвети много съм объркана

Цитирай Първоначално написано от Evil_ChilD_f_
    Ем зна4и ... харесвам(мисля че е повече от харесване) едно момче ... доста време ве4е... веднъж се забихме ... в дискотеката ... на един концерт се видяхме ала бала насам натам 4ерпи ме бира .... ии беше много яко .... нооо аз адски много го харесвам и не знам какво да правя защото ... секи път като се видиме се сваляме,мили усмивки,нежни погледи .... ноо само това страх ме е да деиствам...искам тои да доиде при мен,а не аз да му се предлагам понеже секи път се виждаме в дискотеката и аз му бях казала 4е сигорно няма да хода и тои по4на да ме навива да отида и че там ще се видиме и бе6е толкова мил ...адски съм объркана понякога е толкова мил,а друг път ни6то... ( плс даите съвета какво да правя защото не издържам
    Бръкни си в ануса

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    taka ili ina4e nqma kakvo tolkova da izgubi6,taka 4e deistvai naistina za da ne sujelqva6 po-natatuk!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Еми ... хууу ахах ... мерси алл заа сичко ...
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    amm ... може ли за още малко съвети ... начи ... понеже въпросното момче се беше написал Флюбих се и аз викам в кои и тои ми в една дето е нз си кфо си .. и ме попита защо питам и аз казах че питам и тои вика : питаш или ... ? ии му намекнах леко че си падам по него ... нз дали го е написал нарочно или ... ?
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi v diskoto predpolagam utre ili v subota se opitai da go ne da mu sa obesnqva6 v lubov ako te otreji ... ama spored 6te se vzemate ni6to 4e ima drugi GOLEMI LUBOVI xaxaxa
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си