- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз я харесвам, тя мен не...
Умри ..
вариянт 2 - намери си дурга ..
вариянт 3 - облечи се добре и излез по центара да пиеш една бира ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Насила хубост не става!Ако не те харесва нищо не можеш да направиш!Най-добре се помъчи да продължиш напред
тя нито е първата, нито последната. след нея ще има още много момичета, които ще ти харесват, а някой от тях ще изпитват и същото към теб. в крайна сметка живота е такъв, че не винаги това, което искаме е в ръцете ни. но пък именно това го прави толкова красив, а щастието още по-голямо и оценимо.
забрави това момиче и просто чакай следващата![]()
mi kakvo moje6 da napravi6 ni6to..osven da se promeni6 (po-dobra viziq ili otno6enie) dr nz
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Първоначално написано от anito.sl
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
тегли й една маина и кажи на секретарката да ти докара следващата...![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
нямаш какво да направиш. Недей се натрапва или да правиш глупости.
"Жените са много, аз съм един" - това е принципа
Nach4iii 3 vaprosa;![]()
1-goliqm li si
2-hubav li si[moderno li se obli4ash6,imash6 li muskuli]
3-bogat li si[plash6tash6 li i smetkata na kefto,imash6 li kola]
ako ne,ne se ch4udi sh6to ne te haresvai kato postignesh6 vs tva si potursi nqkoq...sh6toto taka nqq stane
![]()
tuz puk i tq druga ludaПървоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
taka 4e po-dobre da mul4i!
![]()
ta kakto kazaha drugite, trqbva da q zabravi6 i da produlji6 napred, ima i drugi momi4eta koito sigurno t zaslujavat pove4e ot neq![]()
Зарежи я !!!!!!! НЯМА СМИСЪЛ
Абе кво е тва бе?!?! Ама твойте мнения защо все са свързани с пари и коли и маркови дрехи?! Ебати и ограниченото мислене! И само да ти кажа: по дяволите, не всички гледат парите!!! А ти щом подбираш по това дали може да ти купува парцалки и да ти плаща кафето-много грешиш ако си мислиш, че повечето нормални момичета са като теб!Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
Та по темата - не й досаждай, само ще й станеш още по-антипатичен. Туко-виж като престанеш да й обръщаш толкова внимание, може да започне да те харесваСтига ти да я искаш тогава. Но не прави така, че да изглежда, сякаш и лазиш в краката и винаги ще правиш, каквото ти каже!
Kat ne te xaresva kvo o6te se zanimava6 s neq gledai si jivota i da ne ti puka!!!!
za parvi pat pisha tuk. i vse pak : awe rumito hoi gledai bit brother i se fuckai
![]()
izpikai saПървоначално написано от m0rb1d
die..
ne vseki pyt chuvstvata sa spodeleni.. ako naistina darjish da te haresa.. prosto .. bydi sebe si .. pomychi se po nqkakav nahcin da q spechelish.. no ako tq nqma interes.. prosto nqma kakvo da se napravi.. vse pak jivota shte prodylji shte namerish druga.. vapreki che moje da stradash.. no sled loshoto idva i dobroto ..)
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
brato nishto ne mojesh da napravish ili pone az taka si mislq ....shtom ne te haresva ti ne mojesh da q nakarash nasila i twa si e .... tursi drugo....![]()
PITBULL TERIER POWER
ТочноПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
PUA?![]()
![]()
тегли й ена майна, и вари при друга, после ще й щракне кифлата, че не е тръгнала с теб... ама влака вече замина...Първоначално написано от m0rb1d
![]()
Абе Руми добре че не всички момичета са като теб ако наистина това са ти критерийте за да харесваш някой.Кога някои момичета ще разберат че парите не са всичко на земята и ще започнат да обръщат внимание на човека а не на парите,колите и марковите дрешки.Извинявай ама е тъпо да си с някой само заради това което може да ти даде като финансово състояние.Вземи порасни и започни да мислиш трезво!Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."