- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obi4ame se,no ne6to ni spira da sme zaedno...Kakwo???
Toi me hareswa...O6te me hareswa...Kaza go!!Ami sega?? kakwo stava...?? KAkwo sledwa..I az go hareswam,ne moga da go zabravq toi sa6to men...Mnogo mi e obarkano...Iskam go ,no v sa6toto vreme se spiram...Spiram se za6toto me narani...DA my dam li o6te edin 6ans??Toi kaza 4e mi e prael gadno samo za6toto iskal da me zabavi no ne moje...Da vqrvam li ili t`Wa e porednata negowa lyja??....Skasahme i vsi4ko stana razli4no:Na4ina po koito si govorim na4ina po koito se gledame ... no az go hareswam o6te daje powe4e ot predi kakto toi mene??......Dali 6te se poly4i ili samo 6te si zagybq vremeto...DA probvame li ili da zabravim vsi4ko i da go ostavim zad garba si...A ako ne probvame ...Dali 6te sajelqvame..... Ohh....Tolkowa mnogo vaprosi,tolkowa mnogo e obarkano....Vsi4ko mi e ka6a v glavata...A kak go iskam...Kak iskam da me pregarne da me celyne... da me gleda po onzi na4in,...da mi se qdosva i da se karame za prostotii,...Da se smeem zaedno,i da se podkrepqme kakto predi...Toi e varha,tarsih dryg no ne namerih sa6tiq a kamoli po dobyr ot nego....PRosto...Go obi4am!!
ти сама можеш да прецениш до колко са били големи, сериозни и чести лъжите му. ако смяташ, че прекалено много се е възползвал от доверието ти и не го е оправдавал, тогава не си губи времето. всеки заслужава втори шанс, но понякога грешките са били толкова много и така дълбоко са наранявали, че някой неща остават непростими. помисли си добре
Ако не искаш да го правиш-недей.Никой не те кара на сила,но ако искаш да си с него-бъди.Нито той,нито ти сте безгрешни и за това според мен всеки има право на още един шанс..е,зависи какво е направил де.Не знам какво ви спира,но ще е най-добре да говорите и да стигнете до взаимно съгласие и решение какво ще е най-добре.
Ami moqta situaciq beshe podobna na tazi!az mn0go go obiah i mu dadoh 2 ta daje i 3 shans!I sega veche sme zaedno 1 godina i 4 meseca!i vsichko e nared!Dai Mu oshte 1 Shans!!!!!!!!!
Da,no ne be6e li malko typo..Imam predvit vse pak ne e li bilo po razli4no ot predi...nz??Първоначално написано от Ruskoto__f
emi sq ako ne mu dade6 2ri 6ans 6a si umre6 s mukata i 6a go zabrai6 sled 2358235823 godini ako mu dade6 2ri 6ans ako si4ko trugne super a ako ne trugne prosto 6a si kaji6 toq blk samo se ibaal s mene si4kite tiq godini da vari da sa ibe ne me zaslujava i 6a produrji6 napred s gordo vdignata glava
mislq 4e izbora ti ne e mnogo truden a?
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Хората са казали - "Гледай да ти е кеф , пък майната му на другото" , дай шанс на момчето , но гледай да не се привързваш супер много , за да не останеш наранена.
Първоначално написано от anito.sl
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Там кадето си плюл веднъж ,не се връщай![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ne e tolkowa trydno 6toto toi kazal na edna moq fr 4e nqmalo da se poly4i ni6to meyjdy naS...Kak da go obedq 4e trqbav i da probvame,no bez da my se molQ...6toto mislq 4e toi e tozi koito trqbva da mi se moli...Az svar6ih,poe4e nqma da my se molQПървоначално написано от KuReC
No pak taka i iskam da sam si s neGo :{{ Za twa i pi6a tyka .....6toto ako be6e tolkowa lesno,do sq 6tqh da deistvam..
AZ otdavna se prevarzah kam nego i prosto mi e mn trydno da ne mi pYkaПървоначално написано от ftw
Дай шанс на любовта!
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Мила,аз честно да ти кажа се колебая какво точно да ти кажа,от една страна от всеискам да те посъветвам,да се върнеш при него,да се обичате и да бъдете щастливи отново както сте били преди даже и повече
Но от друга страна си мисля,че дори и отново да се съберете вашите отношения няма да бъдат същите..Дано всичко ти се оправи и пиши после какво си решила & какво е станало.
Желая ти много късмет и дано всичко се оправи! [-o<
![]()
Az ve4e re6ih da ne my kazvam ni6ty...Da si ostana na towa mqsto koeto sam si za da ne e posle da posrtadam :{ e, vse imam 6ans da my kaja.....Kazat "po dobre kasno ot kolkoto nikoga"....No se 4ydq !!!vSe o6te :{{{ 6te go izmislqПървоначално написано от sexy_small_lady
spoko!!!ama za sega 6t6e ostavq ne6tata taka
)
SorrY za gre6kiteprosto mn barzam da pi6a hqhq
![]()
emi az se chudq dali da ne dam na moq 3ti shans ot 1 mesec... a i toi ne e napravil kaoi znae kvo prosto mai neznaeshe kvo iska i beshe na priivi i otvlivi i za tva me skasa 2 patino mai vzeh reshenie . toi mi kaza che e seriozen i che em obicha no az ne mu povqrvah. Sega veche sled kato propusna na maika si rojdeniq den zarad nqkakva si nadejda da se zasechem mu vqrvam... ne mu misli tolkova kato men
dai mu 2ri shans ako ne potragne posle nqma da ti e gadno zashtoto shte znaesh che s nego ne stava i ne ti trqbva ot lichen opit go znam