- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една любов обречена да бъде забранена
Здравейте, пиша и тук защото имам нужда от помощ. Темата съм я пускала и в izpoved.com, пускам я и тук с надежда някой да ми помогне. Ето я и въпросната тема.
Ще ви прозвучи странно и дори някой може да се възмути, но ще ви кажа, че това е най-чистата и неопетнена любов, която може да съществува. Аз съм на 21 год. и съм заедно с приятеля си от 5 години. В началото бяхме лудо влюбени един в друг, дори аз се преместих да живея в ома му. Тогава се появи и проблемът, между мен и баща му започнаха да се появяват странни чувства. Той преживя много трудни моменти и аз бях до него през цялото време, същото направи и той за мен. Знам колко много се обичам, но това е невъзможна любов, която ни е забранена. Вече година и половина се измъчваме взаимно. Той е мисълта, с която заспивам и с която се събуждам. Иска ми се това да е кошмар, но не е. Всяко докосване, дори и неволно ме изгаря и ме кара да изпитвам неописуема болка. Никога не се е стигало до нещо по-сериозно, но и от няколкото целувки в мен е останал спомен за цял живот. Толкова силно искам да може да сме заедно без да нараняваме хората около себе си, но е невъзможно. Синът му ме обича до лудост, а ние не искаме да го нараняваме по този долен начин. И въпреки това аз никога няма да спра да го обичам. Моля ви дайте ми съвет как да превъзмогна тази любов, как да се примиря. Толкова е трудно, особено като всеки денго виждам, като той е първият и последният човек, който ми казва "Добро утро" и "Лека нощ". И думите му "Обичам те въпреки всичко и всички и винаги ще те обичам" не ми дават покой.
Благодаря на всички, които са я прочели. Още веднъж Ви моля за помощ.
не знам дали ще мога да послушам собствения си съвет ако бях на твое място,но все пак мисля,че трябва да седнете с бащата на твоя приятел и да се изясните преди да сте наранили с тайната си някой около вас.кажи му как се чувстваш и го накарай да реши кой обича повече-синът си или теб.ако наистина се обичате трябва да бъдете заедно-независимо колко трудно ще е.успех!!!
Начина да се спасиш според мен е да не го виждаш,но за тази цел трябва да се опиташ да мислиш по-малко за него и да се изнесеш от дома на приятеля ти.И не е хубаво,че лъжеш приятеля си,защото той те обича,а ти него-не...помисли кое ще е най-добре.
С него сме говорили хиляди пъти по тази тема. Аз съм сигурна в любовта му, сигурна съм и в това, че и аз го обичам повече от всичко. Ако стане въпрос за избор и трябва да се вземе едно крайно решение може би ще бъдем заедно, щастливи, но за сметка на друг човек. Но аз никога не бих си позволила да го поставя в такава ситуация, да избира между мен и синът си. Нито пък аз бих могла да кажа на приятелят си, че обичам баща му. След 5 години, в които ме е обграждал с толкова много обич му дължа поне това. Да се преместим няма как и двамата учим и нямаме достатъчно средства да се преместим в самостоятелно жилище. А дори и да го направим не мога да си представя дори и ден без да го видя, без да чуя гласът му и без да ми се усмихне. Сигурно ще ме помислите за мазохистка, но всякаш обичам да се измъчвам сама. Боли ме, но го искам до себе си, дори и от далеч.![]()
![]()
![]()
Наистина решението е да се отделите от баща му и да живеете с приятеля ти в друго жилище ...
Сега не можеш да си представиш живота без баща му, но с времето ще свикнеш и любовта ти към него ще се притъпи, след повечко време ще и изчезне..
Това е решението, ти решаваш дали е по-важен приятелят или доста по-възрастният от теб мъж..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хах я най-добре остави момчето - не го заслужаваш и ходи си там с дъртия пфуууууу
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Еми...Очевидно си в много сериозно положениеМога да си представя мъката ти,а пък с това да живееш постоянно вероятно е страхотно мъчение.Може би съветът ми няма да е добър в воето положение(все пак ти можеш най-добре да си прецениш)но все пак-смятам,че си струва да се стремиш да бъдеш щастлива на всяка цена,поне що се отнася до любовта.Не си струва да правиш компромиси-знам,че приятелят ти е дал адски много,но това е ТВОЯТ живот-само един ти е даден,живей го така,както смяташ,че трябва и въпреки,че човек трябва понякога да жертва много за любовта си според мен си струва,защото по-истинско щастие НЯМА.Колкото и да е тежко и трудно се раздели с приятеля ти,защото ако той разбере какво се случва между теб и баща му ще бъде съсипан.След това баща му също трябва да направи избора си,но поне ще знаеш,че си направила това,което е трябвало да направиш.
ми...Очевидно си в много сериозно положение Sad Мога да си представя мъката ти,а пък с това да живееш постоянно вероятно е страхотно мъчение.Може би съветът ми няма да е добър в воето положение(все пак ти можеш най-добре да си прецениш)но все пак-смятам,че си струва да се стремиш да бъдеш щастлива на всяка цена,поне що се отнася до любовта.Не си струва да правиш компромиси-знам,че приятелят ти е дал адски много,но това е ТВОЯТ живот-само един ти е даден,живей го така,както смяташ,че трябва и въпреки,че човек трябва понякога да жертва много за любовта си според мен си струва,защото по-истинско щастие НЯМА.Колкото и да е тежко и трудно се раздели с приятеля ти,защото ако той разбере какво се случва между теб и баща му ще бъде съсипан.След това баща му също трябва да направи избора си,но поне ще знаеш,че си направила това,което е трябвало да направиш.
колкото по-далече си от бащата на приятеля си толкова по-добре. макар, че ако наистина изпитваш толкова силна любов каквато казваш, надали ще го забравиш дори и да не се срещате всеки ден. трудно ми е да повярвам, че това е само хлътване, защото явно наистина е нещо много по-сериозно! в крайна сметка може би е най-добре да бъдеш далеч както от бащата, така и от сина, защото единия винаги ще ти напомня за другия
spored men trqbva da skasa6 s priqtelq si za6toto ti ne go obi4a6 - tova e dostata4na pri4ina za da go napravi6.
A kolkoto do ba6ta mu ...potarsi si drygi celi v jivota . Zapo4ni nov jivot, za6toto taka ne moje da se prodaljava i nai-blagorodno e da si tragne6 i ot dvamata.
glupavo e da "svikva6" i da se mesti6 v drygo jili6te s priqtelq si - ti nqma da si 6tastliva s tozi 4ovek!Ima6 cql jivot pred sebe si - prosto si nameri 4ovek koito nqma da ti sazdava takiva neudostva i ti samata da se 4ustva6 sigurna do nego i da ne strada6.Ba6tata na priqtelq ti ako be6e istinski maj nqma6e da te podvergne na takiva maki i spored men si igrae s 4ustvata ti, a sa6to taka postapva mn gadno i kam sobstveniq si sin.
po tvoqta istoriq ne moga da imam dobro mnenie za edin vazrasten i opiten maj koito re6ava da "omae" edno mlado momi4e zaradi svoite si celi i to ne koeto i da e , a priqtelkata na sina mu, koqto e 5 godini s nego.
Izvinqvam se ako sam bila tvarde gruba v precenkata si....no prosto poznavam podobni situacii...
Искам да кажа, че знам колко много виня нося заради тези чувства. Искам да обясня как точно стоят нещата, за да бъде по-ясно. Баща му никога не е правел нещо, с което да ме омае. Нито един от нас не е имал за цел да накара другият да се влюби в него. Всичко започна след като преди повече от година той се раздели с жена си по доста гаден начин. Тя беше виновна за раздялата им, постоянно му вдигаше скандали и подобни. След като се разделиха той излезе в отпуска и по цял ден стоеше в нас. Аз бях до него през цялото време. През цялото това време бяхме заедно, гледахме телевизия, говорехме. И тъкмо, когато усмивката му се върна стана нещо още по-ужасно, почина един от родителите му. Това го съсипа напълно. Няма да забравя как дойде при мен, очите му бяха насълзени и каза само "Прегърни ме, не питай нищо, просто ме прегърни". Може би още в онзи миг нещо в мен се преобърна, но не обърнах внимание. След време аз преживях много труден момент, в който той ме подкрепи. Така постепенно ставахме все по-близки и по-близки. Никой не разбра как, но беше факт... бяхме се влюбили, колкото и да не го признавхме. И в един момент, неочаквано се целунахме. Знаехме, че е грешка, но и двамата го искахме. След хилядите разговори, които проведохме разбрахме колко силни са чувствата ни. Никога не сме искали да нараняваме синът му, но просто се получи така. И двамата искаме да сме заедно, но не бихме могли, докато синът му ме обича. Ако поставя нещата така че той да избира, знам какъв ще е отговорът му. Знам, че ще бъдем заедно. Може би на много от вас ви звучи странно момиче на 21 години да обича мъж на 43 год. И все пак тази любов я има и е много силна.
много е мазохистично да живееш под един покрив и с двамата....като начало пробвайте да живеете отделн0 и да 0граничите контактите с баща му д0к0лк0т0 може п0вече../.(сам0 п0 празниците да се виждате) далеч от очите далеч от сърцето са казали хората...От опит знам , че е така
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Ами най-добре е да оставиш сина му и потайно да ходиш с бащата![]()
Права си, че е много мазохистично. И болката е непоносима. Не мразя приятеля си, изпитвам много странна обича, обичам го като приятел, брат, платонически, но не и с онази изгаряща любов. Но самият ти подпис (za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]) е красноречив сам по себе си. И все повече се замислям колко верни са думите в подписа. И колко много ми се иска да успея да събера смелост и да съм щастлива.Първоначално написано от nasty_13
мда..това го написах , когато го чувствах(преди година се чувствах така..) но го преживях =D> убедена съм че и ти ще се справиш![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
На колко си години? Искам да кажа, че има моменти, в които човек чувства, че това е завинаги. Не знам дали си усещала какво е един човек да ти липсва до такава степен или да го обичаш така, че да усещаше, че не можеш без него, да плачеш всеки миг, в който е далеч от теб. В началото и аз мислех, че е нещо временно, но след година и половина знам, че това ще е завинаги. Може би след време ще мога да обикна и някой друг, може би пак ще обикна синът му и ще бъда щастлива, но знам, че никога няма да мога да го забравя. Че всеки ден ще се събуждам и лягам със споменът за него и че всеки път когато изричам думите "Обичам те", те ще са за него. Винаги.Първоначално написано от nasty_13
ами... аз съм на 16малка съм, но преди 2 години просто се бях сбъркала ...не можех да дишам без един специален за мен човек...но той страшно много ме нарани и мн тежко го преживях..изпалках си очите..постоянно бях в депресия но го преживях....и все пак мисля, че ще ти мине..някога... съдя по себе си...
![]()
В много гадно положение си . Но наистина не е добре да нараняваш приятеля си по този начин , все пак твърдиш , че той много те обича . Ти явно си много влюбена в баща му , но (според мен) ще е най - добре да забравиш за него , защото ще причините и двамата голяма болка на това момче .
Освен това , ако продължиш нататък с баща му(който предполагам е доста по - голям от теб) ще трябва да виждаш приятеля си (вече бивш , ако се получи така) . Трябва да се замислиш как ще се чувстваш , ако се случи същото с теб (с малката разлика ти да си на мястото на приятеля си ) и тогава да продължиш напред.
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Хм, трябва да си невероятно силна, за да издържиш на мъчението да го виждаш всеки ден... Ако не бяхте постоянно заедно нямаше да ти е толкова тежко. Та и аз като повечето преди мен ще кажа, че според мен решението е да се изнесеш оттам. И може би да се разделиш с гаджето си, не е честно да го лъжеш така.