- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- biografii na bill tom georg i gustav ot tokio hotel:))
4акам.....хахахха![]()
Да ти го хакам в червата
![]()
Кефиш ме братле, баси якия израз
![]()
Почна се... За втори път...
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Я биография на 14 годишни пикл=вци..
Интересно..![]()
То се е видяло,че аз няма да стана известна и някои други хора няма да преразказват великия ми живот...за тва по-хубаво да почвам да си пиша мемоарите още на 19си... Даже май съм закъсняла..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
da az moga da ti kaja 4e ne prili4at na momi4eta....Първоначално написано от TheNightRider
Хахахаха!Първоначално написано от {Sweety_f}
Продължавай да си вярваш!
![]()
Лично аз за пръв път като видях Том (май Том беше...) попитах "Ква е тая мацка?"!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Хахах,50 кг,тея как не са се счупили до сега не ми е ясно.Е,не е гейче,не,не.Използвал само бебешки продукти.О,Боже!Тва ли е мъжа,бе?
Ми явно за тях некви анорексички дет се представят за мъже(по-скоро момчета) са секс-символи!Е за тва не ги обичам тез изнежените момченца-блях!Аре метАли рулз!Първоначално написано от koalka
![]()
em to4no 4e sa sex simvoli ti kato ne si sa ibi v gyzy....
Такам...Мили госте, най-малкото, което ми трябва е да съм секс символ (баси кво беше тва изказване бе, госте?!Излагаш се!)!Плюс това не съм лесбийка, за да смятам тия пикли за някъв секс символ!Смешен си!Първоначално написано от Анонимко
![]()
преди два месеца.....не беше на тва мнениеПървоначално написано от brain_stew
![]()
Иначе ако тея ...хм...тийнчета са секс символи, аз съм костенурка!![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Гадинке, преди два месеца беше 13 септември и аз не бях такава каквато бях!Абе ти си....едно плашило!Първоначално написано от scissorhand
![]()
А моите "чалгарски" желания бяха преди доста повече от два месеца...ама както казах ти си едно плашило!(поздравче бтв)!
а за изнежените момченца-не беше преди два месеца!Беше преди мноооого повече!Плюс тва виждаш сегашното положение, далеч съм от мнениет, че имам нещо общо с онуй мазно чалгарче което бях!
тфа ли е официалната фен тема на тия изцепки във форума?![]()
![]()
^Tи се върна :P Нищо, ставаме повече трезвомислещите тук. А аз за Бил си помислих, че е баси грозната мацка...а то било момче. Лелей![]()
tctc ne se traete ve4e....kvo se zanimaam s vas i az to s typi hora deto ne razbirat ot nihstu nqa smisyl da si gubq vremeto.....
Е ти си го губиш със себе си, не те разбирам тогава *help*![]()
Ебати лапетата сте ! И к'во и аз мога сега да почна да ги обиждам и псувам но няма смисъл да си харча думите и труда да пиша.Аз най-много уважавам едното момче от тая група онова с късата руса коса не го знам как се казва ама е най-добре от сичките !
ХАХАХПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
мда така еПървоначално написано от WILD__BOY
Първоначално написано от mimkata_kaulitz
![]()
Hubava tema!I interesna informaciq =D>
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Абе това е много тъпо ... Да се опсъждат някакви детинщини от рода на кой бил гей кой бил девствен кой как се целувал . Абе моля ви се много е тъпооооооооооооооо
и още има.пък не сме виновни ние(фенките) че някви дет са дошли от м......а си се заяждат с най-яката група в светаПървоначално написано от Fiola
![]()