.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Повече от фен

мога ли да ги съдя?

Вчера се разхождах по НДК с 2ма приятели, които играят брейк. И понеже са 'смъкнати' и тия тъпи полицаи веднага ги сложиха в категорията 'Престъпник-наркоман'...Сичко хубаво решиха да ги джобят и извадихме късмет че точно неска нищо не носеха...Както и да е, бяха 2ма мъже и напрао си ги съблякоха зад НДК...
    Проверяваха и мен, въпреки че нямаше женска и да не казвам къде не ми ровиха...
    Пффф как ги мразя! Не мога ли да ги съдя? Мисля че нямат право!

extazygirl
    Guest
    nikoi maj policai nqma pravo da prebarkva momi4e edinstveno moje samo ako e jena policai!!!!!i vsqko momi4e imam PALNOTO PRAVO ako nqkoi iska da go prebarka za ne6to da otkaje i ako te nastoqvat,prosto kazva6.."MNOGO DORE SI ZNAM GRAJDANSKITE PRAVA i nqma pravo maj da me pretarsva"

Повече от фен
    mi az mu kazah a toi mi kaza 4e ako 'sum tolkova diva 6te spq v raionnoto'

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
    mi az mu kazah a toi mi kaza 4e ako 'sum tolkova diva 6te spq v raionnoto'
    Само се е опитвал да те сплаши. Няма за какво да те/ви заведе в районното. Нито сте направили нещо, нито са намерили у вас трева или нещо друго.
    Не давай на мъж-полицай да те докосва. Това е противозаконно!

Повече от фен
    а мога ли да го съдя за това? Майка ми работи в съда, ама ме е страх да я митам че ше реши че пак се занимавам с такива неща...

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Хахах не се излагай бе.. Ще съдиш закона.. Отиваш в местното районно и чрез продължителна обработка те карат да си признаеш, че изобщо не са те джобили..
    Винаги могат да те проверят, ако изглеждаш подозрителен. Ако нямаш лична карта или ако е късно(закона за вечерния час е приет отдавна) и нямаш 18 можеш да преспиш в районното. Там ако си отворен/а те обработват и после казват че са те намерили така, тичайки ядосан/а с тухла в ръка към някой магазин. И единственото навременната им намеса е спестила сумати проблеми..
    Демек не - не можеш да съдиш закона.
    Не и в България.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    SFC HC
    +т'ва жалбата ти дори с помощтта на майка ти може и да не стигне до прокуратурата.. Съвсем възможно е да не премине и през доста по-ниските инстанции..

Повече от фен
    ммм да мисля, че си прав....се пак иска ми се някак да си платят, за това че ме разсъбличаха зад НДК...и все пак иди докажи че не си измислям...

Град
    SFC HC
    Ами един от мойто даскало го накараха да си смъкне панталона - да остане по боксерки по време на даскало, и го караха да скача на пети, само защото им изглеждал подозрителен и защото според тях имал проблеми с футболното хулиганство(просто имаше шалче на левски)..
    Така че тия работи са си просто следствие, от това че се обличаш така.. И аз съм ял шамари и тупаници от криминални само щото съм им приличал на човек който има коз в себе си.. Просто като това си ти, и държиш да се обличаш така, проблема с куките е едно от нещата които трябва да изтърпиш. Можеш да сложиш поличката, ботушките и потничето и да не те пипнат до края на живота ти.. Избора си е твой :>

това е животът. занапред те чакат още много такива изненади спокойно...

Супер фен
    ПОдкрепям - тия смъкнатите трябва да ги гонят до дупка . За обарването на момичета може и да се поспори, но общо взето хората си вършат работата и няма за кво да го правите на проблем. Няма да забременеете ако ви пипа полицай .
    2т. системно

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Няма да забременеете ако ви пипа полицай .
    ти да не си полицай?

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии ти не можеш да докажеш какво е правил. той ще отрече ест и неговата дума срещу твойта.. помисли малко на кой ли щя повярват?? и къде толкова те пипаше въпросния полицай?? чудо голямо.. чак пък да го съдиш..

Fukc/cenzura lek/
    Guest
    ПОдкрепям - тия смъкнатите трябва да ги гонят до дупка . За обарването на момичета може и да се поспори, но общо взето хората си вършат работата и няма за кво да го правите на проблем. Няма да забременеете ако ви пипа полицай .
    за кво да ме гонят куките кат съм смъкнат а?!щото не съм почитател на Азис ли? за кво?!
    Отговор:Щото куките са педали

+мн по-удобно ми е ,че съм смъкнат,щото иначе не е удобно на топките въобще хахахаха така са мн мн фрееее

Повече от фен
    може и можеш, ..........................................

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    и къде толкова те пипаше въпросния полицай?? чудо голямо.. чак пък да го съдиш..
    пффф братле ае аз да дойда да ти ровя едва ли не в путката да видим дали ше грееш от щастие както сега

ПОдкрепям - тия смъкнатите трябва да ги гонят до дупка
    А тия като тебе тряа направо на кладата

Супер фен
    Като те е страх от мечки не ходи в гората. Това са на улицата правилата. Очаквах че и за мене има дървета но не очаквах толкова скоро тея ченгета.
    2т. системно

Повече от фен
    oo ti moe6 i da rimuva6
    ae fuck you be negur

Супер фен
    А да ти го начукат следващия път тогава кат си толко отворена . Ма не полицаи ми скинари.
    2т. системно

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    За жалост никой неможем да съдим

Повече от фен
    А да ти го начукат следващия път тогава кат си толко отворена . Ма не полицаи ми скинари.
    апф определено не ти е лесно, мога да ти гарантирам, че скин в софия няма да ме пипне по никакъв начин

Супер фен
    Хуу от мен да мине - полицай да е.
    2т. системно

/wan`a`doo/
    Guest
    Трябва да си знаете правата и да си ги отстоявате, независимо дали срещу теб седи кука, учител или просто баба ти. И от какъв зор ще даваш на мъж да те джоби, щяла си да спиш в районното-да, за това, че искаш да се спази закона ли?! Хах, и междудругото те не могат и да ти бъркат тук-таме. Блааах, а пък за протокол сигурно не си се и сетила даже... тогава не се оплаквай!

Повече от фен
    ама тях да си ги джобят аз изглеждам примерна! А ако им кажа така, както ти казваш ме е страх какво ще ми направят в районното, щом на публични места си позволяват...

Мега фен Аватара на quench
    Нищо не можеш да направиш. Можеш да настояваш за дисциплинарно наказание,ако са те опипвали в сексуален контекст,но с това нищо няма да постигнеш. Това е полицейска проверка,а ако не е официална - лесно се издава протокол със задна дата от шефа на районното. Не се мъчи,ако имат опитен юрист,могат да извъртят така нещата,дори да се стигне до съд,че направо...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си