- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Кажете някаква диета за отслабване, но да не е...
takam iskam da vi pomolq da mi kajete nqkakva dieta za otslabvane koqto da ne e svarzana s glad ili pak ne6ta koito ne moga da si gi sgotvq na 13godinki sam 168 i teja 54kg ako nqkoi znae kolko e normalno da teja da kazva i pls napi6ete nekvi dietki :D 6te sam vi blagodarna
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Мушмуроци? ..
На 13 си а? ..
хъх .. предвид, че още дори не знаеш закакво си родена и си доста неориентирана и невъзпитана ( все още ) ще приема всичко от тая страна и само ще ти кажа, че на тия години не ти трябва диета + това за ръста и килограмите си повече от добре ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Ти може да си 'тежка' ама дебела ли си или искаш да изглеждаш като модел ? Много мъже мислят,че прекалената слабост е грозна (кокали)
Всее пак си малка за диети !![]()
Abe momie ti ne si debela.Daje spored men ima6 nujda da ka4i6 1-2 kg!!!I za kvo ti e da otslabva6???bojeeeee
Абе..не мисля,че си дебелаАма и си малка за диети,защото сега ако почнеш да ядеш по-малко..С времето ще намаляваш храната и в един момент ще видиш че си прекалено слаба..Ще пробваш да ядеш мн калорични неща,но ще ги повръщаш и..Мн малко хора са успели да си възвърнат нормалното хране!
![]()
А иначе знам,че от височината вадиш 110 и получаваш нормалните за теб кг...
Например...височина-175---175-110=65 кг...
Аз така знам...
![]()
Трябва да знаеш още, че много зависи от костната и цялостната структура на тялото .. две жени който имат една височина и килограми могат да изглеждат по-абсолютно различен начин .. и съответно и двама мъже разбира се ..Първоначално написано от ®©PeTq®©
![]()
mi ok pomolih vi da mi kajete dieti trqbva da otslabna i da stana 46kg zatova mi kajete dieti toest ne sam 54 a 51 toku 6to se premerih da kazvaite dietiiiiii plsss molq vi
Виж сега .. мога да ти кажа 10000 диети .. това Ви е проблема на повечето момичета/хора .. няма таков нещо "след две седмици заминавам за море, искам да отслабна бързо" .. е сори ама такъв филм няма .. всичко става с воля, търпение, ВРЕМЕ, упоритост и т.н. .. диети - бол .. друг е въпроса за йо-йо ефекта който се среща при почти всички диети тип "женско" списание .. тоест връщане на предишните килограми, че и отгоре .. да не говорим, че си още много малка за да се подлагаш на каквито и да е било диети и такива неща .. за бога ти има да растеш поне още 10 години .. организъм, тяло, кости - всичко ще се развива в теб през тези години, едни такива експерименти с диети и такива 'глупости' могат да ти докарат толкова ядове и болести, че ако почна да ги обяснявам, така ще се наплашиш, че няма и да си помисляш за диети ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Съвет - яж си каквото ти се яде, наблягай на месото, зеленчуците и плодовете, избягвай да ядеш късно вечер, намали хляба, ограничи солта, киселото, лютото .. пии поне 2-3 литра вода/сокчета и други на ден, не пропсукай закуската, яж по-малки порции, но по-често, намери си някакъв вид спорт, спортувай .. ходи и се разхождай повечко .. и най-важното - не се притеснявай за килограмите си ..![]()
Успех ..![]()
p.s. .. забравих да спомена, че през денонощието теглото на човек варира с +- 3-4 кг. така, че се мери само сутрин след отиване по нуждите ..![]()
mersi mnogo mnogo si otziv4iv\a blagodarq na vsi4ki za pomo6ta \:D/
Надявам се да съм помогнал ..Първоначално написано от Анонимко
![]()
olele .. mnogo slaba shte stanesh be lele .. 168 i 51 kg .. az sam 167 i sam 49kg .. no sam slaba .. ti na nishto nqma da prilichash ako stane6 46 kg..
Ako ti se mislish za debela, to trqbva az da sum slonVisoka sum 160sm i teja 54kg-ti kvo se oplakvash. Dali ti e normalno tegloto mojesh da proverish na www.tialoto.bg
![]()