.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Петя
    Guest

Момичета, правите ли подготовка преди анален секс?

Имам предвид дали си правите нещо като клизма в банята, какво правите за да няма гафове при акта?

Град
    Варна
    Ходя до тоалетна,не ям преди секса...и естествено си взимам душ преди това,но никакви клизми и не съм имала проблеми до сега.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    При положение, че гъзното ебане се случва спонтанно се съмнявам коя да е путка да се подготвя специално. А може да си сигурен, че клизма в този форум не си е правила нито една путка (поне от регистрираните, а гости има всякакви), или ако си е правила, то едва ли с такава цел. Хубаво е ако все пак решите да се ебете в гъзО да има все пак наблизо нещо за смазка, че много зор, пък и жените бая ги понаболява.
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    При положение, че гъзното ебане се случва спонтанно се съмнявам коя да е путка да се подготвя специално. А може да си сигурен, че клизма в този форум не си е правила нито една путка (поне от регистрираните, а гости има всякакви), или ако си е правила, то едва ли с такава цел. Хубаво е ако все пак решите да се ебете в гъзО да има все пак наблизо нещо за смазка, че много зор, пък и жените бая ги понаболява.
    БРАВО БЕ ....!
    А по темата - предполагам,че някои от по-големичките във форума саси правили
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    Свищов Town
    Левски шампион але але!

Guest
    air_J

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    air_J
    Що не казваш дали си свалил путката, или не?
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    БРАВО БЕ ....!
    А по темата - предполагам,че някои от по-големичките във форума саси правили
    az sym si pravila...
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Мега фен
    Град
    SF
    И аз съм си правила и си беше то4но с такава цел - преди анален. Верно е 4е в пове4ето слу4аи тва става спонтанно, ама тогава специално го 4аках да се прибере и знаех 4е мн оби4а такъв секс та се бях навила да му пусна..

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    И аз съм си правила и си беше то4но с такава цел - преди анален. Верно е 4е в пове4ето слу4аи тва става спонтанно, ама тогава специално го 4аках да се прибере и знаех 4е мн оби4а такъв секс та се бях навила да му пусна..
    i kak be6e? pitam 6tot na nqkoi ne im haresva na drugi im haresva

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    i kak be6e? pitam 6tot na nqkoi ne im haresva na drugi im haresva
    За самата клизма ли питаш? Ми беше странно. 4увството си е то4но все едно имаш разстойство ... усещаш там 4е има нещо те4но и съответно дори несъзнателно се опитваш да го "изкараш"..
    Нз как по-добре да ти обясня... не е особено приятно усещане поне според мене

Робинята на Quench

докато наричаш момичетата п*тки,няма да прокопсаш!Това да знаеш.Може да си супер готин и мн богат,ама с такова отношение само можеш да си мечтаеш да забиеш някоя свясна
    путка
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    докато наричаш момичетата п*тки,няма да прокопсаш!Това да знаеш.Може да си супер готин и мн богат,ама с такова отношение само можеш да си мечтаеш да забиеш някоя свясна
    путка
    Не е готин,а за богат не знам. Аз лично не бих се прежалила!

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от Sweet^F
    Ходя до тоалетна,не ям преди секса...и естествено си взимам душ преди това,но никакви клизми и не съм имала проблеми до сега.
    и аз така

Фен
    Град
    Sofia
    da az sam si pravila taman 2 pati.... I be6e to4no s takava cel, za6toto toi nikoga ne me pita a samo ako az pojelaq taka4e moga da si precenq koga i kakvo....

Guest
    Kak se pravi taq klizma?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    путка
    Не е готин,а за богат не знам. Аз лично не бих се прежалила!
    от къде знаеш?Дай снимка,може да ми хареса
    I’d give my all to have
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on

Град
    Свищов
    Учили сме в 1 училище. нямам му снимка-поискай си саема,но мен не ме кефи. Сори,Мишо!

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Учили сме в 1 училище. нямам му снимка-поискай си саема,но мен не ме кефи. Сори,Мишо!
    Бейби, твоето мнение смятам знаеш през къде ми е. А путка съм си хванал, при това свясна!
    П.С.> Кремена, предлагам да не казваме по форумО кой красив и кой грозен, защото не е особено приятно. Ще се направя, че не съм видял написаното от теб и ще си премълча тактично (засега).
    П.С.2> Дамата ако толкова желае снимка да и пратя да им прати лично със пощата си и ще и пратя.
    П.С.3> Драма, или не, но съм прокопсал, макар да наричам жените путки (а понякога да го правя и в тяхно присъствие).
    П.С.4> Моля без повече излишни отклонения от темата!
    П.С.5> Извинявам се, че си позволих да подценя посетителките от форума по въпроса с клизмата.
    Левски шампион але але!

Град
    Свищов
    Ами изказвам мнение по въпроса-нали за това е форумът. А ако приятелката ти е толкова свястна нямаше да позволи да я наричаш по този начин било то и във форум. Никое свястно момиче не иска да го омаловажават така и да оценяват личността му, приравнявайки я на половия й орган. Ако твоята позволява такова отношение-ще те светна не е особено умна и свястна!А може просто да е мазохистка .
    Лично мнение!

Guest
    krem4et0, ти имаш проблем - не те ебат качествено. веднъж ако ти се случи, ще се промениш кардинално. време е да изневериш на гаджето и без това те навяват от известно време тия мисли

Град
    Свищов
    Не ме навяват тези мисли! защо мислиш така? Аз ОБИЧАМ приятеля си и ако ще сексът да е супер скапан това не е причина да не съм с него. Е,сексът си е страхотен и нямам грам оплаквания.
    А иначе познаваме ли си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си