- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lubov ili......
Моля тук си кажете мнението...мислите ли че когато няма тръпка може да се говори за обич...
Ne e vazmojno kogato nqma trapka da govorim i za liubov....pone za men ne sa6testvuva takav variqnt!
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Възможно е да има такава любов.При вече омъжените двойки,когато вече са си омръзнали,защото може дори и след 15 години брак все още да има тръпка и хората да се обичат.Майка ми и баща ми...просто майка ми ми го е казвала.
wazmojno e da ima lubow bez trupka no si zawisi ot horata
И според мен е възможно да има любов без тръпка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
А смятате ли че тази тръпка може да се възвърне.....и какво трябва да се направи?
Kogato trypkata izchezne ,lubovta se prevryshta v navik![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първоначално написано от He3HauKa
I az mislq 4e e kato pri omyjenite dvoiki,nqkakvo uvajenie,nujda,ne mojem da go opi6a to4no,no e nakakyv vid lubov vse pak.
При женените двойки би трябвало да има чувства, но според мен това не е любов, по-скоро уважение или обич, а в най-лошия случай - навик.
A da to4no-navik,razbirate se dobre ,abe s 2 dymi spogajdate se...
Любовта има много фази. В началото определено тя е съставена главно от тръпката и страстта, след това прераства в привързаност, уважение и обич. Така че, да! Има такава любов!
За обич да-обичта е улегнала,спокойна,без много емоции..Но любов без тръпка не може да съществува за мен..поне аз не бих била с някой,ако няма тръпка..![]()
Това съм азззПървоначално написано от Анонимко
![]()
Fuck me,i am famous!
мисля че не
Да,може..
тръпка - когато го/я видиш целия свят сякаш изчезва, чувстваш пълното щастие когато си с този човек, и другите неща като омекване на коленете, пеперудки в стомаха хаха - Любов
любов=тръпка
![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
аз мисля 4е когато няма тръпка няма никакво привли4ане,а какво остава за ....