.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Guest
    AA...mnoyy izvinqaite obach4e sh6e narich4ash6 maika mi kurva kogato spish6 s momch4e i vidish6 kvo e qko vmesto da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ти що не се прегледаш??? "Много се зарадвала" Ама пикло вчерешна ... ми ако майка ти е такава, нищо чудно, че си толкова малумна и ти! Каква е тази майка, която ще се радва, че дъщеря й е загубила девствеността си на 12?! Мога да те определя точно с 1 дума, като ти чета постовете, но няма да го направя, а и то се вижда!! И не ми говори глупоти (в др. тема) че сме под нивото ти, защото твоето ниво е под 0-та!! Смешна си и жалка!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ami az li4no ne sum oti6la da i se pohvalq,no tq opredeleno razbra skoro sled 'slu4kata'
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Ти що не се прегледаш??? "Много се зарадвала" Ама пикло вчерешна ... ми ако майка ти е такава, нищо чудно, че си толкова малумна и ти! Каква е тази майка, която ще се радва, че дъщеря й е загубила девствеността си на 12?! Мога да те определя точно с 1 дума, като ти чета постовете, но няма да го направя, а и то се вижда!! И не ми говори глупоти (в др. тема) че сме под нивото ти, защото твоето ниво е под 0-та!! Смешна си и жалка!
    Ами то това поколение новото нямам думи!Ама те ще си патят после от последствията я някоя болест да си лепнат, я бебе!!Ина4е никого не съдя,тъжното е 4е те не осъзнават 4е на 12 годишна възраст не е нормално и тялото не е готово за това !Много е тъжно също и 4е родителите са безотговорни.....но няма да коментирам,то си е направо срам!!
    Ина4е по темата-по принцип не споделям с наще за сексуалния си живот,защото някак си не ми е удобно и не съм им казвала нищо,ама май подозират разни неща,но не ми пука,все някога това се слу4ва-когато му дойде времето както са казали-трябва да си готова за това най-ве4е психи4ески!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano
    Гордееш ли се с това, че още мензис си нямала, а си се ебала?! Тц тц...ти си еба*ти ограничения човек...ама к'во ли се чудя...майка ти на 14 е станала курва, ти на 12... твойте деца сигурно на 8 ще почнат...

da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i
    За к'во да ти завижда момичето бе... ... От къде разбра, че е метълка, че и грозна...Аз не мога да те разбера теб...защо свързваш стила "метъл" със "грозотата" - момиче, те нямат нищо общо...А като тука всички сме "грозни метъли" (това го казвам на основата на прочетените твои мнения досега) ами не пиши в тоя форум...има 10000 чалгаджийски форумчета, в които можеш да намериш себеподобни...

The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

гепи
    Guest
    майка ми ме е родила на 16, аз съм на 15 сега и е нормално да си споделям с нея.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    kazax i da i za moq golqma u4uda me razbra pravilno a ne me navikvashe kato malko dete kakto o4akvax

Guest
    Estestviny ch4e i kazax...moita maika e mnogo moderna i qka..tq mi daa saveti za moda,sex i momch4eta...ako ne gi besh6e otkrila sega nqqsh6e da imam onezi hubavi rozufki puxkafki botush6ki primerno...i osh6te sh6tqx da sum si dete...maika go e napraila na 14 za tva mn se zaradva kato razbra ch4e sum go napraila vapreki ch4e moito be6e dve godini po rano

Kolejke,ti baq si podranila mi se struva!!!!

Голям фен
    Град
    София
    AA...mnoyy izvinqaite obach4e sh6e narich4ash6 maika mi k***a kogato spish6 s momch4e i vidish6 kvo e qko vmesto da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i
    1. Ти не можеш да знаеш дали е метълка, но дори и да знаеше, защо пък трябва да е грозна?! А и, извинявай, ама си личи, че е 300 пъти по-умна от теб
    2. Айде, защото е як секса като усещане, да се ебем с всеки, който видим, за да си направим кефа, а?! Баси....
    3. Четох ти мнението в една тема, че си си хванала гадже (май беше на 17, сори ако бъркам) и веднага си се изебала с него, тоест когато си била на 12. Браво, имаш повод да се гордееш, наистина, туко-виж ако имаш дъщеря на 7 ти каже "Мамо, мамо, Иванчо си вкара пишлето в мене". Ах, каква радост ще бъде. Дъщеря, майка и баба - курви...

Съжалявам за острото мнение, обаче...това твойто преминава абсолютно всички граници!!! Но животът си е твой...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    ne,ne i kazah,no na skoro si zabravih prezervativite na masata i na sutrinta gi e namerila,ama ne mi se e karala ili ne6to takova

AA...mnoyy izvinqaite obach4e sh6e narich4ash6 maika mi k***a kogato spish6 s momch4e i vidish6 kvo e qko vmesto da mi zavijdash6 tuka nekfa metalka gr5ozna si 10005 tai ch4e mal4i
    хахахахах.....пак ли ти бе мърло....чета ти навсякъде тъпизмите...почва да ми писва вече .. сеш'се??

Не са водя аз психолог ама по "смислените" ти отговори ми са струва че ти си грозната и комплексирана хлапачка......малииийййййййй й
    На 12 и било първия път.....ти знайш ли че ако на тая възраст ти го набучат ти ше му умреш на човека на к**а с извинение......
    пфффффффффффффффффффф

що ма караш да пиша простотий дето не са ми в стила
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Майката курва => и дъщерята такава. Кво очаквате?
    dammm i az si go pomislih, edno e da si moderen, ama na 12 sex To ne si napulno razvit, nz kak tova tqloto go priema...ina4e da, kazah i i tq go prie normalno

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Майка ти е курва...ти също

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Guest
    Нали ако и кажа ще ме киллне бе ..
    Пък и кво да й докладвам??!! Тя на мене казала ли ми е кога го е направила

Guest
    --
    vvv am ti naistina si mn zle bahmu na 12 sex tva na ko preli4a nqkvo nedorazvito bebe 6te mi se hvali 4e se 4ukala na 12 mi nali znae6 4e kvat maikata takava i du6terqta bahmu tva nasledstvenno li e
    a po temata mi purvo ba6ta mi razbra i posle maika be6e mn tupo kak razbraha ta kak razbraha li miiiii vidqha ni

Guest
    po skoro purvo ba6ta mi ni vidq i e kazal na maika mi no ni6to ne mi kazaha i da sega si govorim po tazi tema

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    А извинявай ти да не си к***а.Аз поне така си мисля.на 12 и секс или може би си малоумна не се зане

Град
    Страната на чудесата
    мога да кажа само едно -> АБЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ верно че не познавам майка ти ма чак па да е щастлива че си го правила на 12 !?@?!@?!@?!?@?!?@?!@?!? е тва вече не го разбирам неискам да те наричам "курва" ма май ше се наложи

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Вие па що и се връзвате

Guest
    Moми4ета а маиките ви как разбраха 4е сте го правили,смсиал без да им казвате ли,по погледа ли по изражението или нз,кажете 4е да запазя тайната си без майка ми да разбере

E тва е пълна идиотщина да се е*еш на 12 ц ц ц курвенска му раота

Hmm emi ne sam i kazvala no tq znae! Do sega ne sme govorili direktno! I predpochitam za momenta da go zapazq za sebe si!

Ami....

Ne ,ne kazax na maika mi,za6toto ne znam kak 6te reagira.
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сестра ми ме видя 2-3 дни след първия път и позна. Още от вратата ме почна с това-ползвахте ли презерватив? а, майка ми използва една малка манипулацийка да изкопчи от мен истината и беше малко разочарована и притеснена. Но аз й казах,че се пазим и че ми е хубаво и тя се успокои.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    на 12?!Аз май съм 1 годинка след теб

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Малееее вие направо изядохте момичето!!!И кво като е правила секс на 12-нали си е за нея!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си