- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОМИЧЕТА,КАЗАХТЕ ЛИ НА МАЙКИТЕ СИ ЗА ПЪРВИЯ ПЪТ
То общо взето след първия път...следват и други....така, че за това ставаше дума.Първоначално написано от kiroo
![]()
и при мен е така. нито ме питат, нито сме говорили за това. но ако кажа на майка си много ще ме е срам . незнам защо ама просто не сме говорили за това и ще е някакво неловко да й изръса изведнъж , че не съм девствена.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ne sam i kazala i ne me interesuva dali znae
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Тя си мисли че сме като животни едва ли не.По всяко време,при всеки удобен моментПървоначално написано от kiroo
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
лелеле при мен,ако на майка и щукне да каже на баща ми ще трябва да ходя да си търся квартира...дъртия не ще ме изсели а ще ме убие...дано не разбира в близките 2-3 годиниПървоначално написано от siXt_senSe
и вече съм убедена,че беше грешка че казах на майка ми...все си мисля че трябваше да изчакам още някоя и друга година...но вече е станало
Feel my pain
ami ne sam im kazala.tva si e moq rabota kakvo pravq.te slu4aino da ne mi se o4itat kato pravqt sex ?
No si milq 4e se dose6tat pone ba6ta mi 100%.to4no parvq pat kogato pravih sex toi me popita"ti spi6 li s mom4eta" i az se razhilihi vednaj ni hvana sled svar6ena rabota =) a do maika mi si mislq 4e predpolagaa no ni6to ne mi e kazala prosto.Dokolkoto moga da kaja na6te sa mn liberalni i razbrani hora
![]()
не сам и казала и добре че не ме и пита аз сам вече почти на 19 и още не ме е питала дано не и дойде на акъла да ме разпитва че не ми се обсъждат такива неща с нея![]()
Emi az li4no, ne iskah d i kazvam, daje nqmah i namerenie, no vednuj mi doide cikula 2 sedmici sled kato mi be6e svur6il predi6niq (kato strani4en efekt ot Postinor) i az bqh dosta glupava i q popitah dali tva e normalno, otrekoh d sum pila kakvito i d e hap4eta i togava tq me pita dali sum spala s gadjeto si i.. kakvoto i d kajeh, otgovora si li4e6e po fizionomiqta mixaxax, be6e golqm sram, ujas, predstavqm si ako be6e razbrala, 4e i postinor sum pila. lele.. nqma6e d ojiveq.. maika mi reagira normalno n momenta, kaza mi d se pazq i nikoga bez prezervativ, no sled tva 2 sedmici se durje6e dosta drupnato, ama stanaloto - stanalo, nqma kvo d napravi i go prie.. qvno. mn se 4udq dali ba6ta mi znae.. misleh, 4e maika mi ne mu spodelq ba6 vs, ama sled razni slu4ki ve4e ne sum sigurna.. dano ne znae, 4e.. 6 trqbva d slizam d jiveq pri baba mi n dolniq etaj
![]()