.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kiroo
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
    майка ми оня ден ме пита нз как е разбрала и аз си казах че ще е по добре да знае истината обаче....кат се почна едно разпитване,както и да е вече никой не подхваща тази тема
    У нас продължава да се дискутира.Сега се стигна до проблема дали да се каже на тати.Той работи в боница и какво би станало ако стане нещо не дай си боже....и т.н и т.н. И друго,сега как щяла всеки месец да се притеснява за цикъла ми и да ме мисли.Че не ми стигат моите притеснения понякога,ами сега и тя ще ми висне на главата и ще се вайка предварително.Започвам да се чудя дали не сгреших?!?!
    аз доколкото разбрах въпроса е за 1я път...ти няма да и казваш всеки път когато си праила секс че да ти следи цикъла и т.н
    То общо взето след първия път...следват и други....така, че за това ставаше дума.

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кви са тия родители дето все ви питат, бе?
    Аз съм почти на 20 и никой нито ме е питал, нито е подхващал тая тема!
    и при мен е така. нито ме питат, нито сме говорили за това. но ако кажа на майка си много ще ме е срам . незнам защо ама просто не сме говорили за това и ще е някакво неловко да й изръса изведнъж , че не съм девствена.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

ne sam i kazala i ne me interesuva dali znae
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kiroo
    майка ми оня ден ме пита нз как е разбрала и аз си казах че ще е по добре да знае истината обаче....кат се почна едно разпитване,както и да е вече никой не подхваща тази тема
    У нас продължава да се дискутира.Сега се стигна до проблема дали да се каже на тати.Той работи в боница и какво би станало ако стане нещо не дай си боже....и т.н и т.н. И друго,сега как щяла всеки месец да се притеснява за цикъла ми и да ме мисли.Че не ми стигат моите притеснения понякога,ами сега и тя ще ми висне на главата и ще се вайка предварително.Започвам да се чудя дали не сгреших?!?!
    аз доколкото разбрах въпроса е за 1я път...ти няма да и казваш всеки път когато си праила секс че да ти следи цикъла и т.н
    Тя си мисли че сме като животни едва ли не.По всяко време,при всеки удобен момент
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

лелеле при мен,ако на майка и щукне да каже на баща ми ще трябва да ходя да си търся квартира...дъртия не ще ме изсели а ще ме убие...дано не разбира в близките 2-3 години и вече съм убедена,че беше грешка че казах на майка ми...все си мисля че трябваше да изчакам още някоя и друга година...но вече е станало
    Feel my pain

ami ne sam im kazala.tva si e moq rabota kakvo pravq.te slu4aino da ne mi se o4itat kato pravqt sex ?
    No si milq 4e se dose6tat pone ba6ta mi 100%.to4no parvq pat kogato pravih sex toi me popita"ti spi6 li s mom4eta" i az se razhilih i vednaj ni hvana sled svar6ena rabota =) a do maika mi si mislq 4e predpolagaa no ni6to ne mi e kazala prosto.Dokolkoto moga da kaja na6te sa mn liberalni i razbrani hora

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Xax nqma 6ans da kaja na na6te...ne 4e ne6ty 6te mi skarat ili biqt...dosta sa razbrani...ama ne im vliza v rabotata kakvo pravq s gadjeto si!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    не сам и казала и добре че не ме и пита аз сам вече почти на 19 и още не ме е питала дано не и дойде на акъла да ме разпитва че не ми се обсъждат такива неща с нея

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Emi az li4no, ne iskah d i kazvam, daje nqmah i namerenie, no vednuj mi doide cikula 2 sedmici sled kato mi be6e svur6il predi6niq (kato strani4en efekt ot Postinor) i az bqh dosta glupava i q popitah dali tva e normalno, otrekoh d sum pila kakvito i d e hap4eta i togava tq me pita dali sum spala s gadjeto si i.. kakvoto i d kajeh, otgovora si li4e6e po fizionomiqta mi xaxax, be6e golqm sram, ujas, predstavqm si ako be6e razbrala, 4e i postinor sum pila. lele.. nqma6e d ojiveq.. maika mi reagira normalno n momenta, kaza mi d se pazq i nikoga bez prezervativ, no sled tva 2 sedmici se durje6e dosta drupnato, ama stanaloto - stanalo, nqma kvo d napravi i go prie.. qvno. mn se 4udq dali ba6ta mi znae.. misleh, 4e maika mi ne mu spodelq ba6 vs, ama sled razni slu4ki ve4e ne sum sigurna.. dano ne znae, 4e.. 6 trqbva d slizam d jiveq pri baba mi n dolniq etaj

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си