.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Къде сте правили секс???!???

Много ми е интересно къде сте правили секс на какви места ???да започна аз хаха направих го за 1-ви път на мястото където най малко съм си мислила че ще го направя в съседната стая на съседката на баба ми които са най добри приятелки и не разбра хаха и в морската градина ае ся сте вие :Р :P :P :P :P :P знам че момчетата имат по така ...странни места хаха като авера ми на няква стена в центъра хахах
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Град
    V SuRcEtO Na.....
    Ami az na mn razli4ni mesta v toaletnite v u4ili6te v klasnite stai v nas v gadjeto na nqkoq peika...... na nqkoq polqna i takam

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    Az sum go pravila na: Kapaka na kolata na stadiona v kvartala, pak na stadiona v kvartala samo che na kapaka na kolata a na peikite gore, pred bloka pred nas v edna kola s komshiata mi ot 2-ri etaj v 7.00 chasa sutrinta, na motor v edna gora, v nas,na edna vila v gorata, i v edno maze, ob6to vzeto tova za drugi ne se se6tam

Никъде

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    На много и все комфортни места.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Фен
    Град
    pleven d'ge
    na peika v basein v moreto pred vsi4ki na masata unas na separe v diskotekata v parka v gorata

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    НИКЪДЕ !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На легло,на стол,на маса,в кола,на земята!Май с това се изчерпва!

аз като питах къде сте го правили секс имах предвид на по необичайни места а не в къщо защото всеки който е правил секс е правил в тях си с изключение на мен де ма има време хахах а за даскалото искам да питам в кенефа готяну ли е )) :P :P :P
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами задавай коректно въпросът си де!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амиии във вход , в морето , в парка..

АТАКАБГ
    Guest
    на легло,в двор,върху кола...

също е яко и в асансьор

Guest
    takaa...v toaletnata na dreams,v toaletnata na vselenata...v hrastite do edna diskoteka...v basein...v more...v bwto na priqtelq mi...v qhtata ma bash6ta mu...iii mn mn dr

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    takaa...v toaletnata na dreams,v toaletnata na vselenata...v hrastite do edna diskoteka...v basein...v more...v bwto na priqtelq mi...v qhtata ma bash6ta mu...iii mn mn dr
    не усещаш ли колко си смешна?

Фен
    Град
    Sofia
    obi4ainite sa qsni na vsi4ki vazmojni mesta v tqh i v nas ina4e:
    prez denq v zoologi4eskata gradinka do halm4eto na slonovete, do edna reka, ve4er v gradinkata na bloka do nas, sa6tiq blok pod terasata na 1 jena koqto si tupa6e pokrivkata na 1 vila v staqta dokato vsi4ki spqha martvo piqni v neq, v palatka opanata do Marica, v toaletnata na edna picariq,
    sega sam hvarlila oko na toaletnite na sladkarnica Bolero(na orlov) i na Holywood select bara

hmm na edno balkon4e v edin blok,na stulbite v edna ku6ta...na edin stulb...i ostanalite puti v nas-na legloto i na zemqta
    Feel my pain

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе имаше неква такава тема май, може и тая да е била... На зелена морава съм го правил в парка, и то миналия декември... щото беше леко така студено. Тая зима нямам намерение да го правя на вън, освен в кола, ама много се запотяват стъклата

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    не усещаш ли колко си смешна?
    ми май не се усеща щото беше написала в една друга тема , че си е изгубила девствеността на 12 момиче я по добре отиди до "тоалетната"
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Guest
    aa pod nivoto ste miprosty

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    aa pod nivoto ste miprosty
    Моля??
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Guest

Re: Къде сте правили секс???!???

mi az go napravih na zadnata sedalka na edna kola )) malko neudobno ama mina dobre

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от gerity
    също е яко и в асансьор
    tova zvu4i interesno .... - ama ne sam go probvala tam oshte

Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    Цитирай Първоначално написано от gerity
    също е яко и в асансьор
    tova zvu4i interesno .... - ama ne sam go probvala tam oshte
    хаха да яко звуки мисля и а да пробвам ма ко да са напрай като асансьора ни е развален от юли месец ма пък кво пречи в чужд вход аз искам да го напрая в кенефа в даскало хаха ма никой не ми каза как е хаха интересно ми е как е хихихи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си