- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vyzmojno li e da e cvetna bremennost ..!?
predi 1 sedmica pravih sex s priqtelq mi ... 0bache t0i mai svyrshi f mene ( ne sym mn sigurna ) sled 3 dena mi d0ide d0ri mi izbyrza s 2-3 dena ... vyrveshe mi n0rmaln0 nqmashe p0 svetyl cikyl i tem p0d0bni .. beshe n0rmalen 0bache na 4 den mi sprq pyk p0 princip mi vyrvi 5 dni ... znam che se spicham p0veche 0t 0bikn0venn0 n0 ima li vyzm0jn0st da e cvetna bremenn0st??? mersi predvaritelno![]()
Няма възможност, спокойно.
А ако чак толкова се притесняваш - направи си един тест; 100% ще е отрицателен.
Within you I lose myself.
Without you I find myself..
Wanting to be lost again.
mersi mn imah nujda 0t teq dumi sht0t0 f t0q m0ment mi e adski sduh ..
не се притеснявай мисля че няма възможностноо можеш за по сигурно да си вземеш един тест
успех
Правилно си разбрала, че се спичаш повече отколкото трябва.
Здравеите на всички!Искам да споделя с вас един проблем и ако можете да ми помогнете ще сам ви благодарна.Една моя приателка се самнява че кара цветна бременност.Преди 2 месец беше спала с приятеля и,но цикала и закасня мин. месец а маи требваше да и доиде в края на месеца.Но сега тоя месец в началото и доиде цикала и обаче карвенето и не е равномерно,и то на нея не и е текло точно крав а нещо тамно кафяво и това е в продалжение на 6 дена.Преди 2/3 седмици повраща 4 дена подрет,имаше температура.Ще чакам да пишете.![]()
МаNikKkKkKK
Тъмно кафяво ...!? И повръщане ? А случайно да е спала с него по време на овулацията ? Кажи на твойта приятелка да си вземе тестче или за си запише час при генеколог , защото тъмно кафявата течност може да е венерическа болест а повръщането някакво грипче (надявам се) ... WORNING !ИЗПОЛЗВАЙТЕ КОНТРАЦЕПТИВИ ....!!!
It's a first day of the rest of your Life !
Nickname v IRC : BaByT{}}}
E-Mail : belq.delarossa@abv.bg
My PicZz : www.vikencety.aha.bg
Аве спокойно и мойта приятелка си фкарваше параной имам расцвет на бременност 1 ден повече и продалжи цикала менструациата и не била червена а розово текло незнам си кви фантасмагорий спокойно.
Нормално е да ти кажа .... и аз съм момиче и мн добре знам кат ми закъснее в кфи филми навлизам ...![]()
It's a first day of the rest of your Life !
Nickname v IRC : BaByT{}}}
E-Mail : belq.delarossa@abv.bg
My PicZz : www.vikencety.aha.bg
Нямаш проблеми, само са те хванали нервите.
Вземи си едо тест4е за да се успокоиш
![]()
Робинята на Quench