на мен ми стана интересен като журналист след участието си във всяка неделя, от тогава кажи речи следя статиите му /тези които намирам разбира се/
понякога ми се струва вулгарно откровен което явно си му е стилът и чара
Често човек може да обърка ангелите с разни хора, които се явяват по пътя, примерно много лесно може да ги обърка с човек, който носи брадва. Хората си представят ангелите въоръжени с нещо за сечене и леко прегърбени под тежестта на крилата си. Обаче по Делиормана, ако срещнете прегърбен човек с брадва, няма да е ангел, а обикновен циганин, който е тръгнал да сече телеграфни стълбове. Носи една малка и една голяма брадва и като види бетонен стълб, се захваща и го сече като дърво. Точно като дърво стълбът рухва, щото брадвата е прекинала бетона, стълбът си усуква арматурата и пада на земята, обаче още не е отсечен.
това е част от негова статия кято много ми хареса /четох я преди няколко дни ето линк за цялата цък /
ммм също се сещам за предаването в женският затвор и с онази жена висока 50 см, какво повече мога да кажа изразява се недвусмислено и истински затова ми харесва