.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Moderated: Знаете ли някаква диета, с която мога да отслабна

На 14 съм почти...висока съм 1,67 тежа 48кг ..знаете ли някаква диета с която мога да отслабна и съотвтно някакви упражнения?Искам да премахна коремчето и паласките..ИИ последен випрос според вас добре ли съм с тея кг на тая височина?Моля ви помагайте!Предварително ви благодаря за помоща! =D>

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    Малееее хора наистина е спошно не си мислете, че темата е ебавка...сериозно е [-o<

Голям фен Аватара на tainstvenata
    abe momi4e ti dobre li si? ... kilogramite ti sa perfektni .. q da spresh da se ligavish .. aa ne e istina kak sa nervq na nqkfi glezli4ki ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Guest
    абе че се лигавя не се лигавя..не съм казала и че съм дебела ..ама има какжо още да се иска от коремчето и паласките..и то по-точно от паласките

Голям фен
    Град
    sofia
    emi zastava6 prava i po4va6 da se vrutka6 ot krusta nagore
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    bonboneno^mace миличка мн благодаря за съвета \/ ,а след колко време горе долу че има резултат и по колко пъти трябжа да ги правя тези упр. и колко на брои да са?Офф как обеснявам само ама се надявам да си ме разбрала

Фен
    Град
    София
    ми не ти тр да отслабеаш аа да се стегнеш-птави коремни преси просто и тва е!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не се правят то4но коремни преси, като се вдигаш трябва да е настрани, не да ставаш нопред като при коремните преси, а на ляво и на дясно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    не се правят то4но коремни преси, като се вдигаш трябва да е настрани, не да ставаш нопред като при коремните преси, а на ляво и на дясно
    Същото е .. и в двата случея тренираш коремните мускули .. а при положение, че тя иска да свали корема - вобще да не прави коремни преси .. да не говорим, че няма да изпълнява както трябва упражнението ..

Паласките са мазнини, там няма мускул, не може чрез каквото и да е трениране ( в смисъл няма такива упражнения при които се спада само на определени места от тялото - разберете го това ) да ги спаднеш .. освен разбира се кардио ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    ми не ти тр да отслабеаш аа да се стегнеш-птави коремни преси просто и тва е!
    kg sa ti dobre za viso4inata

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bonboneno^mace миличка мн благодаря за съвета \/ ,а след колко време горе долу че има резултат и по колко пъти трябжа да ги правя тези упр. и колко на брои да са?Офф как обеснявам само ама се надявам да си ме разбрала
    emi az gi pravih seki put kogato se seta i kogato nqma kakvo da pravq..v smi,4e vmesto da leja prava uprajneniq
    a kolkoto do vreme za 2 sedmici max nqma da gi ima6 stiga da si redovna i da gi pravi6 vseki den
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Guest
    Мале ти не сии наред бе девойче.Та ти си кльощава за тая височина.Мисля че си перфектна,другото вече е грозно скабо.Пфффффф превземки!

хаха еми мила да ти кажа аз съм на 14 1.68 50 кила съм и иам малко коремче но не се притесняам от това за диета ако си чувала за др. Емилова пробвай така като толкова мн искаш да свалиш каам ти го не защото ми е роднина ами защото 3 години под ред ходя при нея и ям само плодове и има резултат не сао при килограните
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Повече от фен
    Град
    ямбол
    фитнес му е майката
    ходи 2 3 месеца и после няма да искаш да спреш

Супер фен
    Вие се побъркахте 48 кила и иска да остлабва.... Ако си отпусната тренирай нещо,за да се стегнеш,но да отслабваш не виждам смисъл
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си