- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Знаете ли някаква диета, с която мога да отслабна
На 14 съм почти...висока съм 1,67 тежа 48кг ..знаете ли някаква диета с която мога да отслабна и съотвтно някакви упражнения?Искам да премахна коремчето и паласките..ИИ последен випрос според вас добре ли съм с тея кг на тая височина?Моля ви помагайте!Предварително ви благодаря за помоща! =D>![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Малееее хора наистина е спошно не си мислете, че темата е ебавка...сериозно е [-o<![]()
![]()
abe momi4e ti dobre li si? ... kilogramite ti sa perfektni .. q da spresh da se ligavish .. aa ne e istina kak sa nervq na nqkfi glezli4ki ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
абе че се лигавя не се лигавя..не съм казала и че съм дебела ..ама има какжо още да се иска от коремчето и паласките..и то по-точно от паласките
emi zastava6 prava i po4va6 da se vrutka6 ot krusta nagore![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
bonboneno^mace миличка мн благодаря за съвета \/ ,а след колко време горе долу че има резултат и по колко пъти трябжа да ги правя тези упр. и колко на брои да са?Офф как обеснявам само ама се надявам да си ме разбрала
![]()
![]()
ми не ти тр да отслабеаш аа да се стегнеш-птави коремни преси просто и тва е!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
не се правят то4но коремни преси, като се вдигаш трябва да е настрани, не да ставаш нопред като при коремните преси, а на ляво и на дясно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Същото е .. и в двата случея тренираш коремните мускули .. а при положение, че тя иска да свали корема - вобще да не прави коремни преси .. да не говорим, че няма да изпълнява както трябва упражнението ..Първоначално написано от alice sw
Паласките са мазнини, там няма мускул, не може чрез каквото и да е трениране ( в смисъл няма такива упражнения при които се спада само на определени места от тялото - разберете го това ) да ги спаднеш .. освен разбира се кардио ..
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
kg sa ti dobre za viso4inataПървоначално написано от Reich_06
emi az gi pravih seki put kogato se seta i kogato nqma kakvo da pravq..v smi,4e vmesto da leja prava uprajneniqПървоначално написано от Анонимко
![]()
a kolkoto do vreme za 2 sedmici max nqma da gi ima6 stiga da si redovna i da gi pravi6 vseki den![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Мале ти не сии наред бе девойче.Та ти си кльощава за тая височина.Мисля че си перфектна,другото вече е грозно скабо.Пфффффф превземки!
хаха еми мила да ти кажа аз съм на 14 1.68 50 кила съм и иам малко коремче но не се притесняам от товаза диета ако си чувала за др. Емилова пробвай така като толкова мн искаш да свалиш каам ти го не защото ми е роднина ами защото 3 години под ред ходя при нея и ям само плодове и има резултат не сао при килограните
![]()
OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....
фитнес му е майката
ходи 2 3 месеца и после няма да искаш да спреш
Вие се побъркахте48 кила и иска да остлабва....
Ако си отпусната тренирай нещо,за да се стегнеш,но да отслабваш не виждам смисъл
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше