.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Боли ли ваденето на зъб ???

Utre trqbva da mi vadqt zub.... molq vi kajete mi boli li mnogo me e strah.... to e karies kato go pogledne6 vse edno nqma zub.. mn me boli kajete boli li kak se deistva kolko vreme produljava??

Голям фен Аватара на tainstvenata
    e ne e bolna za umirane .. ne e ot nai priqtnite ne6ta no se tarpi za nqkolko sec. rabota
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Guest
    Слагат ти упойка и не боли. Мен ми извадиха и четирите мъдреца, даже при мен беше по-сложничко и пак...никакъв проблем.Не боли. Даже като мине и си викаш "Ама това ли беше, свърши ли вече?" Слагат ти упойката, изчакват няколко минути да подейства, а самото вадене трая към пет мунутки(е може и повече сега,няма да те лъжа, зависи от положението, от корените, от всичко)После упойката действа още известно време,а като отпусне, почти не се чуства.Само ако е долен мъдрец боли гърлото малко, като след кашлица.За другите зъби няма такива неудобства.

slagat upoika i hi4 ne boli...posle lo6iq moment idva kato ti mine upoikata 6toto vse pak ostava rana...ama ne boli osobeno po to4no e nepriqtni spoko :P

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Слагат ти упойка и не боли.

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Еми сигурно ще усетиш мякаква болка,но няма да е много силна,нали ще имаш упойка все пак.Макар че на мен не са ми вадили зъб де...

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    малеее, ти не си добре, честно! Само да ти кажа че аз сяка седмица съм на заболекар(е не за вадене, ама за лекуване) и вече изобщо не ми прави впечетлени-стана ми като втори дом
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    az obojavam da hodq na zubolekar..ama tva e,6toto nqmam nito 1 karies i nito 1 plomba ama..ebasi..nqma da zabravq predi 10-11 godini be6e..vru6tam se az ot more i predi 15sept na zubolekar..2ta predni zubi mi se klateha(dosta) i sqdam az na stola i hahahhah i me prusna tam doktora s upoika uj i hras ediniq hras drugiqbasi bolkata za okolo 4-5sec i posle ni6to...ama suvsem ni6to...daje i zubi
    i sled tova liri4esko otklonenie,kum avtorkata-mila,nqma da e koi znae kakvo,6te ti prusne upoika,6te ti drupne zub4eto s kle6tite i tolkoz..posle nqma i da pomni6 (az taq moita istoiq q pomnq zaradi ogromnata dupka[se pak 2 zuba navednuj ],koqto se polu4i v ustata mi)
    abe nqma stra6no,uspeh!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    PlOvDiv
    Цитирай Първоначално написано от [m!s$_k@pr!$
    ]малеее, ти не си добре, честно! Само да ти кажа че аз сяка седмица съм на заболекар(е не за вадене, ама за лекуване) и вече изобщо не ми прави впечетлени-стана ми като втори дом

и аз така

Град
    Добрич :o)
    Темата е стара..от 2006 е

Абе хора като имаш кариес и ти сложат упойка боли ли? ии каква е упойката някво спрейче ли?

П.П. : видях, че темата е стара, ама върши работа да си задам въпроса

Мега фен Аватара на Infinity
    не не боли споко всичко ще мина наред пожелавам ти мн успех
    To infinity and beyond.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    Абе хора като имаш кариес и ти сложат упойка боли ли? ии каква е упойката някво спрейче ли?

П.П. : видях, че темата е стара, ама върши работа да си задам въпроса
    Ако си от тея ,които не държат на болка и само ще пискаш и ще подсачаш на стола,предупреди ги да ти сложат местна упойка-тоест да ти я инжектират.Така няма да усетиш нищо,само ще чуваш машинката ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Няма проблем. Слагат ти упойка и ако зъба не е мъдрец. До 20 минути ще приключат. Виж ако е някой от първите 4 зъба може да стане и до 2 (две) мин. Няма страшно... само яденето после е кофти...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Спокойно. На мен веднъж ми вадиха два зъба и то без упойка, която нищо да не усещаш. Не е приятно изобщо, но не боли толкова много, колкото всички си мислят

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си