[quote="air_J"]Ебати темата, честно! К`ви са тези глупости, родителите да си говорели с децата си за секс, дрън-дрън. Разбира се, че е нормално да се говори за секс, но от 16 години - нататък. Представям си картинката - моята 12 годишна дъщеря идва и ме пита нещо за ЙебанЙето, ами не само, че няма да говоря с нея на тази тема, а меко казано ще избухна.. Мда съгласна съм че на родителите не им е приятно да говорят с малките си деца за секс но времето ни е такова.. всички от рано почват и да правят секс и да пушат , пият , да ходят по дискотеки до сутринта.. родителите трябва да говорят на децата си по тези теми ! А може би не самите години а тази необразованост са проблема защото е мн смешно да си на 15 и да си мислиш че ако правиш свирка можеш да забременееш! Как аз не съм питала някой и пак си знам че не можеш да забременееш от такова нещо а те питат?? Като ние бяхме по -малки специално аз нямах компютър и не съм влизала в разни форуми и т.н но пак знаех аа сега от толкова места могат да вземат информация за различните неща от живота и след това да не си блъскат главите ноо не го правят защото са заети да седят по кафетата и да пушат цигарите.. ( не казвам че и аз не пуша.. )