.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    ????
    Guest

Moderated: Скоро ще излизам с едно момиче. Дайте ми съвети..

skoro she izlizam s edno momi4e, samo dvamta she sme i iskam da mi dudete nqkvi suveti kvo da pravq, da q celuna li i tem podobni.... za celuvaneto imam predvid primerno kato q izpratq do tqh i da i lepna edna cunka po buzkata ili 4eloto

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    VaRnA
    Еми говори с нея,говорете и на тази тема дали може да стане нещто между вас(но зависи от кога я познаваш.незнам как стоят точно нещата)А колкото до целувката,защо не.(но от челото и бузката,лично аз смятам че по бузката е по добре )УСТЕХ!!!!
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

Голям фен
    Град
    на луната
    Е ако ви е първа среща не мисля че е много уместно. Но ако и двамата се харесвате и ти се сигурен в това че тя има симпатии към теб, защо не Според мен всичко зависи от ситуацията преди изпращането, ако нещата се развият добре една целувка по бузката няма да навреди Успех
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaRtiTyY
    Еми говори с нея,говорете и на тази тема дали може да стане нещто между вас(но зависи от кога я познаваш.незнам как стоят точно нещата)А колкото до целувката,защо не.(но от челото и бузката,лично аз смятам че по бузката е по добре )УСТЕХ!!!!
    poznavame se ot 2-3 dena no samo po skype oba4e si pra6tame takia cunki pregrudki tva onva i kato q pitah dali iska da izleznem tq prie vednaga... daje me i cunka

pomognete mu na tova kelemence be
    die..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pi4a
    za6toto tva kelemence si ti predi da se logne6 v site-a

Еми пробвай.. защо пък не

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]

Re: vupros

Цитирай Първоначално написано от ????
    celuvaneto imam predvid primerno kato q izpratq do tqh i da i lepna edna cunka po buzkata ili 4eloto
    zashto Ne opitai abe shte razberesh dali triabva da q celunesh po reakciite i do predi tova

Виж първо как се държи към теб.Ако си личи те харесва направо дейсвай

????
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vikc
    Виж първо как се държи към теб.Ако си личи те харесва направо дейсвай
    kum men se durji dobre pone po 4ata cunki munki tvati onvati

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ти сам ще прецениш дали е подходящо да я целунеш.Има такива теми,така че ще кажа само едно-дръж се естствено и не се срамувай,но и тактичен бъди.

Ти си прецени дали да я целунеш , ако видиш че и е приятно с теб действай . А освен да я целунеш по бузата (челото) може и една прегръдка да добавиш , това определено ще и направи добро впечатление за теб .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

????
    Guest
    blagodarq vi a da mi dadete nqkakvi idei kude da q zaveda... bez kafeta diskoteki i takiva raboti

Е, сега пък чак толкова закъсал да си не вярвам. То пък нищо да не сещаш вече си е супер зле. Що не вземеш да я питаш това момиче лично. А тия целувки из нета не са реални, така че целуни я само ако тя те предразполага, примерно гледай дали ще си оближе устните преди да си тръгнеш, такива ми ти работи. Сещай се малко и ти, не си малък. Впрочем на колко си?

????
    Guest
    na 14 sum tq e 16 axaxaxxaxa

Цитирай Първоначално написано от ????
    na 14 sum tq e 16 axaxaxxaxa
    lelel kak go praite tva we axaxaxa az s 2 godini po golemi ot men nesam hoidl samo s 1 axaaxaxa basi trq kaite kva e tainata se 4eta nekvi az sam 14 tq e 16 az sam 16 tq e 18 az sam 17 tq e 21 ...

ina4e ako tam plqmpai ne6to kvot se seti6 aaxa ako 6te i za tva kvi cvetove te kefat awe KVOT SE SETI6 a celyvkata sam 6te razbere6 koga e momenta ina4e moe e bara6 po kosata zaka4livo ili po y6enceto da e gali6 po rukata nekvi takiva ae yspeh bate
    SamO kApoN mI DaI

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi taq ne e nared ili ti luji6 nqma ta vurje
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от pi4a
    ей пича ! Не та знам колко си пич но според мен си пълен льохман !
    По добре не пускай никакво мнение като ще пишеш тъпотий,да не се намираш на село!
    По тамата - по добре.. .. and then и по бузката става ,също е много сладко

????
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AssShot
    Е, сега пък чак толкова закъсал да си не вярвам. То пък нищо да не сещаш вече си е супер зле. Що не вземеш да я питаш това момиче лично. А тия целувки из нета не са реални, така че целуни я само ако тя те предразполага, примерно гледай дали ще си оближе устните преди да си тръгнеш, такива ми ти работи. Сещай се малко и ти, не си малък. Впрочем на колко си?
    e znam kude da e voda, ama iskah prosto i vie da dadete nekvi idei seshtash se

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Има доста такива теми.Разтарси се
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    da vi eba maikata ? Na maika vi v putkata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си