.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 110 от общо 110
    Цитирай Първоначално написано от ludo_mace
    Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Цитирай Първоначално написано от Pc News
    педалите долу
    И аз съм много против.. но има много добри хора из тях например имах един колега дето е опратен и е много съвестно и добро момче
    Къф колега бълнуваш пък ти
    Само ако ме поканиш да излезем някаде ше ти кажа \/
    Hahu Hihi

Цитирай Първоначално написано от little_pink
    tova sa si 4isti pedal4eta
    На колко си на 11-12- или па на 13 ? Толова като си зле с нещатата и никва нофрмация нямаш защо пишеш врели некипели... я отоври един списание модно и виж там какви са облекланата... 1 вото което е а второто това се нарича Метросексоалност което Драги ми ЛАМЕРЧО няма нищо общо с това с мъж или жена си лягаш!
    Hahu Hihi

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Не!!.....
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Тва че е дно момче е суетно и полага грижи за себе си отколкото повечето момичета не го прави гей.На мен ми харесват такива момчето - по-добре отколкото да са некжи брадясали , раздърпани и т.н.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Цитирай Първоначално написано от little_pink
    tova sa si 4isti pedal4eta
    На колко си на 11-12- или па на 13 ? Толова като си зле с нещатата и никва нофрмация нямаш защо пишеш врели некипели... я отоври един списание модно и виж там какви са облекланата... 1 вото което е а второто това се нарича Метросексоалност което Драги ми ЛАМЕРЧО няма нищо общо с това с мъж или жена си лягаш!
    Какво означава МетросексОалност? Това да не някакъв процес, при който хората мислят за секс, докато се возят в метрото?
    Левски шампион але але!

haily_drs
    Guest

hater

MRAZQ GI !!! predpo4itam mom4etata gazari-s 6irokite drehi,smuknatite pantaloni-tva e istinskoto mom4e za mene.a ne nqkuv neopredelen pedal sjenski dre6ki.fuck

ee vie ve4e prekalihte tiq det noseli grim bili geiove...dobre de pomislete i dani filth nosi grim nali ma nikoi ne mu vika gei...nqma lo6o mom4eto da nosi grim(e se pak zavisi kaf 6oto ako e s rozovo- ) v mnogo stilove majete nosqt grim-black metal,emocore....ma ne sa geiove
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Ami 4estno kazano,mai mnogo malko hora naistina gi haresvat,az su6to ne sum im golqma po4itatelka

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Не само,че не ми допадат,но и се старая по всякакъв начин да ги избягвам
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TikiraYang
    obicham da im trosha kokalite :]
    Защото те дразни, като ги гледаш, че са с готините мацки, нали ? Ама човешката злоба е голямо нещо
    Teo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си