- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли наконтени, женствени, модерни гайчета?
Само ако ме поканиш да излезем някаде ше ти кажа \Първоначално написано от ludo_mace
/
Hahu Hihi
На колко си на 11-12- или па на 13 ? Толова като си зле с нещатата и никва нофрмация нямаш защо пишеш врели некипели... я отоври един списание модно и виж там какви са облекланата... 1 вото което е а второто това се нарича Метросексоалност което Драги ми ЛАМЕРЧО няма нищо общо с това с мъж или жена си лягаш!Първоначално написано от little_pink
Hahu Hihi
Не!!.....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Тва че е дно момче е суетно и полага грижи за себе си отколкото повечето момичета не го прави гей.На мен ми харесват такива момчето - по-добре отколкото да са некжи брадясали , раздърпани и т.н.
Какво означава МетросексОалност? Това да не някакъв процес, при който хората мислят за секс, докато се возят в метрото?Първоначално написано от Pezzzz
![]()
Левски шампион але але!
MRAZQ GI !!!predpo4itam mom4etata gazari-s 6irokite drehi,smuknatite pantaloni-tva e istinskoto mom4e za mene.a ne nqkuv neopredelen pedal sjenski dre6ki.fuck
![]()
ee vie ve4e prekalihte tiq det noseli grim bili geiove...dobre de pomislete i dani filth nosi grim nali ma nikoi ne mu vika gei...nqma lo6o mom4eto da nosi grim(e se pak zavisi kaf 6oto ako e s rozovo-) v mnogo stilove majete nosqt grim-black metal,emocore....ma ne sa geiove
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Ami 4estno kazano,mai mnogo malko hora naistina gi haresvat,az su6to ne sum im golqma po4itatelka![]()
Защото те дразни, като ги гледаш, че са с готините мацки, нали ? Ама човешката злоба е голямо нещоПървоначално написано от TikiraYang
![]()
Teo