- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Световен ден на целувката
Ами... научих, че утре е световният ден на целувката... но някой може ли да ми каже как по-точно се отбелязва този празник??? Много ви моля... дайте малко информация на непросветените
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
abe toq den ne be6e li predi mesec dvai ne sum 4uvala nqkoi da go praznuva
![]()
не знам. на мен ми казаха, че е утре...
е, и празнува не е точната дума.. по-скоро отбелязва
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Ахах такова от типа утре е световния ден на целувката, изпрати го на нз си колко човека съм го получавал толкова пъти та не знам, кога е тоя ден в крайна сметка.Пък и от никъде другаде не съм чувал за него![]()
хъхъ..
тоя ден явно е през седмица щото ми го пращат по ИСК приятелите и трябва да го пратя и аз на поне 8 човека![]()
на мен не ми го пратиха така... ама щом казвате...
макар че като се замисля то няма лошо да има повечко такива дни![]()
тоя празник е хуу че човек сам може си го напраиПървоначално написано от love_sdv
![]()
и това е така!
Ехеее доказахме, че е възможно всеки ден да е Бабин ден! И после кой не бил гений???![]()
Ако изобщо имаше такъв ден най-логично би било да го отбележиш като изпиеш нечий мозък с целувки и го оставиш без слюнка.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ми аз не вярвам много на тея работи, защото и аз в skype съм го получавал много пъти в ралични дни така че ....едва ли има такъв ден
![]()
NA 15.11 E SVETOVEN DEN NA {{{{{}}}}}}}
CELUVAITE SE VSEKI DEN!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe spored tva sa gluposti ...ama nz....ami izlez s priqtelq ti i go otbelejete kakto trqbva hxhxa...nz
аз ще разцелувам хората по улицата тогааа![]()
Koлко яко, излизаш на улицата и те целува някой непознат!Първоначално написано от kiroo
![]()
Е колко пъти в годината е тоя ден на целувката ?! Както и да е . Просто нацелувай човека , който харесваш/обичаш (няма значение какъв ти е) .
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
13.02 20:31 - За бога братя, ЦЕЛУВАЙТЕ СЕ!!!
Днес е националния ден на Целувката.
Още един празник!! Тоя българин неуморен да генерира празници в делнични дни/ б. р./ Да не говорим, че го получавам няколко дни по ред, кога последно е тоя Ден на Целувката - вчера, днес или миналия ден? ама сигурно е заради разликата в летоброенето...
Ако не зарадваш с тази новина никого, няма да ти върви в тия работи 7 години.
интересно, ако нацелувам всичките ми колеги на секундата, и после вземем, че спретнем една оргиика, ей така за да довършим туй дето сме почнали, какво ли ще стане?? сигурна съм, че гадже не само в следващите 7 години няма да видя, ами и в следващите 7 векаб. р.
Тестът е проверен.
/ ?! Представям вариантите за проверка:
- по горе описания от редактора начин
- или в лабораторни условия - В Магаданския институт навярно, с бели мишлета - върху тях работи, 7 години не им върви , самоубиват се масово в аквариума на специално сложената за тази цел змия...
...Та тестът е проверен от личен опит. / казах ли Ви??/
След 4 дни, обещава авторът ясновид/ обзалагам се, че е близък роднина на Маг София/, след 4 дни някой ще ти се обясни в любов, и то видите ли, някой който наистина те обича. Кой? Мене ли? Няма такова животно, дето да се излъже...
Ако скъсаш веригата (оковите) връзката / ПОСЛЕДНО КАКВО КЪСАМЕ??? винаги ще бъдеш неудачник!!!
как пък не? / ако питаш мене, ако сътворя обратното, ще съм полуидиот
Та, така изпрати това съобщение на 15 човека...
И на 100 човека в контакт листа си да го пратя / точно толкова са към днешна дата/, пак автора на тези глупости няма да го застигне и една моя целувчицаТуй ме грее в този ден студен!!