.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Световен ден на целувката

Ами... научих, че утре е световният ден на целувката... но някой може ли да ми каже как по-точно се отбелязва този празник??? Много ви моля... дайте малко информация на непросветените
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

abe toq den ne be6e li predi mesec dva i ne sum 4uvala nqkoi da go praznuva

не знам. на мен ми казаха, че е утре...
    е, и празнува не е точната дума.. по-скоро отбелязва
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ахах такова от типа утре е световния ден на целувката, изпрати го на нз си колко човека съм го получавал толкова пъти та не знам, кога е тоя ден в крайна сметка.Пък и от никъде другаде не съм чувал за него
    хъхъ..

тоя ден явно е през седмица щото ми го пращат по ИСК приятелите и трябва да го пратя и аз на поне 8 човека

на мен не ми го пратиха така... ама щом казвате...
    макар че като се замисля то няма лошо да има повечко такива дни

Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    на мен не ми го пратиха така... ама щом казвате...
    макар че като се замисля то няма лошо да има повечко такива дни
    тоя празник е хуу че човек сам може си го напраи

и това е така!
    Ехеее доказахме, че е възможно всеки ден да е Бабин ден! И после кой не бил гений???

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ако изобщо имаше такъв ден най-логично би било да го отбележиш като изпиеш нечий мозък с целувки и го оставиш без слюнка.

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен
    Град
    Dance Department
    Ми аз не вярвам много на тея работи, защото и аз в skype съм го получавал много пъти в ралични дни така че .... едва ли има такъв ден

Guest
    NA 15.11 E SVETOVEN DEN NA {{{{{}}}}}}}
    CELUVAITE SE VSEKI DEN!!!!!!!!!

Голям фен
    abe spored tva sa gluposti ...ama nz....ami izlez s priqtelq ti i go otbelejete kakto trqbva hxhxa...nz

аз ще разцелувам хората по улицата тогааа

Kiss-kata
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kiroo
    аз ще разцелувам хората по улицата тогааа
    Koлко яко, излизаш на улицата и те целува някой непознат!

Е колко пъти в годината е тоя ден на целувката ?! Както и да е . Просто нацелувай човека , който харесваш/обичаш (няма значение какъв ти е) .
    All that I wanted were things I had before
    All that I needed I never needed more
    All of my questions are answers to my sins
    All of my endings waiting to begin

Фен
    Град
    pleven d'ge
    13.02 20:31 - За бога братя, ЦЕЛУВАЙТЕ СЕ!!!

Днес е националния ден на Целувката.

Още един празник!! Тоя българин неуморен да генерира празници в делнични дни/ б. р./ Да не говорим, че го получавам няколко дни по ред, кога последно е тоя Ден на Целувката - вчера, днес или миналия ден? ама сигурно е заради разликата в летоброенето...

Ако не зарадваш с тази новина никого, няма да ти върви в тия работи 7 години.

интересно, ако нацелувам всичките ми колеги на секундата, и после вземем, че спретнем една оргиика, ей така за да довършим туй дето сме почнали, какво ли ще стане?? сигурна съм, че гадже не само в следващите 7 години няма да видя, ами и в следващите 7 века б. р.

Тестът е проверен.

/ ?! Представям вариантите за проверка:

- по горе описания от редактора начин

- или в лабораторни условия - В Магаданския институт навярно, с бели мишлета - върху тях работи, 7 години не им върви , самоубиват се масово в аквариума на специално сложената за тази цел змия...

...Та тестът е проверен от личен опит. / казах ли Ви??/

След 4 дни, обещава авторът ясновид/ обзалагам се, че е близък роднина на Маг София/, след 4 дни някой ще ти се обясни в любов, и то видите ли, някой който наистина те обича. Кой? Мене ли? Няма такова животно, дето да се излъже...

Ако скъсаш веригата (оковите) връзката / ПОСЛЕДНО КАКВО КЪСАМЕ??? винаги ще бъдеш неудачник!!!

как пък не? / ако питаш мене, ако сътворя обратното, ще съм полуидиот

Та, така изпрати това съобщение на 15 човека...

И на 100 човека в контакт листа си да го пратя / точно толкова са към днешна дата/, пак автора на тези глупости няма да го застигне и една моя целувчица Туй ме грее в този ден студен!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си