.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Dragan4o
    Guest

Момичета сас какав предмед най-често масторбирате ?

Е прочетохте вапроса ваш ред е

qka sinq sliva
    Guest
    s lopata

daaaaaaaa
    Guest

aaaa

sys metlata

Повече от фен
    Град
    КМД
    Сега някой да изцепи: "с мотика"

daaaaaaaaaaaa
    Guest
    epa kak sme go podkarali natam vyrvi

f
    Guest
    sys dvata prysta ili spirala

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Много ми е интересно , дали някоя регната и уважавана юзърка ще отговори.

Фен
    Град
    Sofia
    az sam regnata....nadqvam se i uvajavana. :P ta po temata, masturbiram nai-4esto s prast4e, lqtoto kato imahme krastavici v nas gi bqh napadnala na skoro probvahme s priqtelq mi i s banan no ve4e si imam vibrator taka4e s nego!

Мега фен
    Град
    SF
    С пръст4ета. Тва да си завирам разни химикалки, краставици и кви ли не други работи ми е някво ужасно. Не 4е не съм пробвала де но все пак с пръст4ета си е най-готино
    А ина4е си мисля колко бих се изкефила да ми подарят вибратор щот мене ли4но пари за такова не ми се дават

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    хаха ами с пръсти еи как не се бях сетила да взема мотиката.... цъ цъ цъ
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами с пръсти бих си купила вибратор но за в момента нямам

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    А ина4е си мисля колко бих се изкефила да ми подарят вибратор щот мене ли4но пари за такова не ми се дават
    mdaaa na mene mi go podariha sau4enicite minalata sedmica za rojdenniq mi den! ama az si kajah kvo iskam de! az ina4e ne bih dala pari sama da si go kupq....

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Еми и мене не ме кефят предметите...Не ме кефи всъщност завирането на някфи неща.Справям се с пръстчета...Даже е по-добре
    mda,dobre 4e nie jenite sme priviligirovani i s klitoren orgazum
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

С на гаджето ми атрибута
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

рамяна
    Guest
    гаджето ми подари вибратор за РД с него

just user
    Guest
    с БОЙЛЕРА

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от angel4e_s_krila
    С на гаджето ми атрибута
    Знаеш ли на значението на мастурбиране/онаниране/самозадоволяване

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Eбахти забавната тема... Интересно какви отговори очакваш?
    Бутилки, тонколони, плодове и зеленчуци, домашни любимци??

Пък и доколкото ми е известно повечето момичета маструбират с пръсти... Няма нужда да завреш нещо кой знае какво за да изпиташ удоволствие...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Пък и доколкото ми е известно повечето момичета маструбират с пръсти... Няма нужда да завреш нещо кой знае какво за да изпиташ удоволствие...
    Това мнение доказва, че размерът НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! Ако не на друго - тази тема даде отговор на вечния въпрос! Щом пръстите им стигат - значи пишле от 8 санта (както си пише по книгите) и нагоре също ще ги задоволява! Надявам се да се спре с темите от рода на - "Малък ми е, к`во да правя?"
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    С пръст4ета. Тва да си завирам разни химикалки, краставици и кви ли не други работи ми е някво ужасно. Не 4е не съм пробвала де но все пак с пръст4ета си е най-готино
    и аз тка не ми допада да си вра нещо гадно незнайно де седяло и колко е чисто хаха е не съм пробвала де но и нямам и намерения не съм изпадала толкова хаха авера ми ме задоволява достатъчно също ама с пръсчета иначе най готяно е след авера аххаха :P :P :P
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Цитирай Първоначално написано от air_J

Това мнение доказва, че размерът НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! Ако не на друго - тази тема даде отговор на вечния въпрос! Щом пръстите им стигат - значи пишле от 8 санта (както си пише по книгите) и нагоре също ще ги задоволява! Надявам се да се спре с темите от рода на - "Малък ми е, к`во да правя?"
    ае ся тряа напраим и такаа задълвителна тема за да спрат да се комплексират момчетата хахаха
    OpITvAm sE Da nE mIsSlQ nO tvOQtA cELUVka dQvOLSskI mI lIpsSvA. ObIChAm tE tOvA bOlI ObIChAm tE vsSIChko e SyLzI nO zNaI ChE pOsSLeDnAtA SyLzA ShtE kApNe Ot tvOIte OChI zAShtOtO bEz dA ZnAESh ObIChASh mE I tI !!!.....

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от air_J

Ми аз това откога го обяснявам... Ама кой ли ме слуша, нали трябва все за нещо да се комплексира човек... То и мойте цици са малки, да не правя секс ли, какво... Стига да не е 5 см, или пък 30, размерът наистина няма значение...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    размерът наистина няма значение

Сега разбраха ли господата с пишки 12 см. и 25 см., че размера няма значение? Айде, да не съм видял повече подобни теми!
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от m1rka6t0_k0ti
    и аз тка не ми допада да си вра нещо гадно незнайно де седяло и колко е чисто хаха е не съм пробвала де но и нямам и намерения не съм изпадала толкова хаха авера ми ме задоволява достатъчно също ама с пръсчета иначе най готяно е след авера аххаха :P :P :P
    Ami kato ne gi probvala ne govori taka! Vibratorite se prodavat v 2 opakovki i folio i sa sterilni! Osven tova se dezimfekzirat i se polzvat s prezervativ- a toi e sterilen! I ne smqtam 4e sam izpadnala, a s dasta interesen i bogat seksualen jivot. Vibratora moje ne samo smi4ka da si go polzva6, a i s priqtelq ti! Tova raznoobrazqva seksa. I ne, ne se zadovolqvam samo s prast4e! I sega me otla4ete ot foruma 6toto za mene razmerat ima zna4enie! Ako mu e 25sm napravo otkazvam da pravq seks s nego! A ako e 8sm ok no nqma da prodalji mnogo taq vrazka.

vuchev

Абе що не пробвате с ариана от 2л.
    †hip-hop†

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си