- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vupeosi za produkti na AVON!!!
Nqkoi bi li mi kazval kak se izpolzva Vuzstanovqvashtata maska za mn suha i iztoshtena kosa i Kislorodniqt serum za vuzstanovqvane korenite na kosata i kojata na glavata?
KOga se nanasqt predi miene na kosata,dokato q miq ili sled tova?kolko vreme trqbva da stoq s tqh dali se otmivat i kolko chesto?dali moje sled vsqko kupane ili primerno edin put v sedmicata?
molq nqkoi da mi otgovori na vuprosite zashtoto distributorkata ot koqto si gi poruchah e tolkova zagubena che nz kak se izpolzvat![]()
Значи аз използвам Кислородния серум за възстановяване корените и кожата на косата. Слага се на суха и чиста коса,нанася се в корените. Надявам се да съм ти помогнала![]()
kolko chesto go nanasqsh?i posle trqbva li da se otmie .. neshto?kosata omaznqva li se sled tova?Първоначално написано от Kaliq
ами не пише колко често трябва да се нанася,но аз го правя всеки ден и опредерено има ефект-вече нямам пърхутЗначи след като се изкъпеш и си изсушаваш косата-слага се на суха е чиста коса
![]()
Nqkoi drug nqma li da pomogne za drugiqt produkt?Zashtoto taka izliza che sum si gi poruchala naprazno i shte si izgniqt u nas!![]()
Защо така си мислиш,по принцип продуктите на Avon са хубави,а и на всеки различно им действатНапример даден продукт на мене може да ми действа добре,а на тебе не
![]()
А аз съм супер доволна от продуктите.. нямам никакви оплаквания,освен в червилата който малко се разминават от картинката..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
No az ne se oplakvam, naprotiv i az sushto sdum dovolna ot produktite na Avon prosto me interesuva kak se izpolzvat zashtoto ne iskam da gi polzvam bez da znam... da ne mi stane neshto na kosata i bez tova ne e cvete za mirisane![]()