- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- higienata !!! Otgovori 4akam ot Momi4etata?
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
.. ха-ха-ха .. на някъв палячо ще се обяснявам .. ха-ха-ха ..
![]()
![]()
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Аз не го и искамЯсен си ми
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
.. разконспириран съм ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Важно е единствено и само колко пари имаш. В Испания се нагледах на всевъзможни неща. Шефовете ми (милионери са и двамата) бяха под всякаква критика на ниво хигиена. Единия айде чат-пат си беше с не чак толкова лоша хигиена, но другия изкара цялото лято с 1 (един) чифт дънки и 2 (два) чифта тениски. Същият човек пушеше по 2 кутии и нагоре цигари на ден и винаги миришеше на цигари (не само устата му, но и целия той). Да, но същите тези хора, дойдат ли в България - всяка е тяхна. Важни са само кинтите. Тук предполагам ще се намерят и дами да ме подкрепят (е, също ще има доста, които ще ме нападнат, но същите те ще пишат в други теми неща от сорта на "ама как е възможно, тя ходи с него само заради парите, къде остана любовта"). Лека вечер!![]()
Левски шампион але але!
'Разконспирира' се нещо сложно, а ти определено не сиПървоначално написано от Drak'thul
![]()
Кинтите може и да са важни за дамите ( курвите ) ..
А хигиената е важна за здравето ..
Госта, поне си влезни с юзъра да те видя кои смешник си, макар тука да не съм нареждал все още които и да било .. или си от тия дето обикалят по форумите и се чудят къде да потърсят внимание щот са жалки и никои не им го обръща .. ??![]()
![]()
.. айде имаше 5 мин. внимание .. квото и да напишеш - слабо ме интересува .. вече ..
![]()
![]()
Малко момичета (особено готините) останаха на принципа "Най-важно е здравето". По-модерно е "Пара ми треба за злоупотреба", но това си е лично мое мнение. Пак мое мнение - кинтите са важни! Хигиена нулева, но кинти - бол, ами - нямаш проблеми. Друго е ако и хигиената и кинтите са нулеви - big problem!![]()
Левски шампион але але!
Не съм казал, че не си прав, просто казвам, че да имаш кинти не те оправдава от това да не си гледаш здравето .. и за какво ще са ти тия всички кинти като заболееш от няква гадост? .. да не говорим за нещо смъртоносно ..Първоначално написано от air_J
Има и такива момичета,познавам такова,гаджето и е един мърляч,обаче с мн кинти.То не са коли скъпи,бизнеси-мизнеси (най-вече второтоПървоначално написано от air_J
),а той един мизерен...косата му мазна
,понякога като мине покрай теб и намирисва,дрехите му стават,обаче си личи че не са прани в близките 10 дена...А приятелката му една сладурана-чудя се като му бръкне в гащите и си помирише пръстите кви ли физиономии прави..Или,ако го погали по косата-сигурно олио сваля...
Всъщност познавам и други такива-чудя се на приятелките им...
Тая дефиниция МЕТРОСЕКСУАЛЕН ми е мн смешна честно казано.До преди година две даже не се знаеше какво представлява това "нещо"."едно време" имаше просто поддържани мъже.
А за зъбите-моя бившия няма тоя проблем,щото майка му е зъболекарка![]()
И да ви дам един съвет от нея-сутрин(или през деня колкото си ги миете) си миете зъбите със обикновена,в смисъл избелваща,хербали-мербали и т.н...,а вечер със Лакалут за заздравяване на венците.
И хайде,моля ви да не разводняваме темата с чат и заяжданки,защото мисля,че е интересна и има какво да се напише.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
хаха тфа не го ли е писало на баните по татово време?Първоначално написано от Amayo
---
аз пък никога не си позволявам да излеза навън...немит,без парфюм,със смачкани дрехи,да мериша на лошу,или квото и да било отблъскващо...абе то си допира до тфа колко ти пука за себе си...ако се остаиш да ходиш като прошляк ..жалко
Абсолютно!Ако ще и по-богат от Бил Гейтс да еПървоначално написано от krem4et0
![]()
Правя си изводи от парфюма(по възможност да е качествен.А и да не забравяме,че преди него има хубав душ гел,лосион за тяло,стикче!Защото по-гадна миризма от парфюм върху миризлива мръсна кожа няма!Пфуууу)Гледам също и ушите,брадата,ноктите!Зъби е,ДЪХЪТ,...и това е на първи впечатления...а и както казаха по-нагоре мацките,замирише ли ми на потна подмишница...повече НЯМА да изляза с това момче!!!!!!!!Да забрави
![]()