.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами като няма какво да кажеш в своя защита...смей се
    .. ха-ха-ха .. на някъв палячо ще се обяснявам .. ха-ха-ха ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Guest
    Аз не го и искам Ясен си ми

Повече от фен
    .. разконспириран съм ..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Важно е единствено и само колко пари имаш. В Испания се нагледах на всевъзможни неща. Шефовете ми (милионери са и двамата) бяха под всякаква критика на ниво хигиена. Единия айде чат-пат си беше с не чак толкова лоша хигиена, но другия изкара цялото лято с 1 (един) чифт дънки и 2 (два) чифта тениски. Същият човек пушеше по 2 кутии и нагоре цигари на ден и винаги миришеше на цигари (не само устата му, но и целия той). Да, но същите тези хора, дойдат ли в България - всяка е тяхна. Важни са само кинтите. Тук предполагам ще се намерят и дами да ме подкрепят (е, също ще има доста, които ще ме нападнат, но същите те ще пишат в други теми неща от сорта на "ама как е възможно, тя ходи с него само заради парите, къде остана любовта"). Лека вечер!
    Левски шампион але але!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    .. разконспириран съм ..
    'Разконспирира' се нещо сложно, а ти определено не си

Повече от фен
    Кинтите може и да са важни за дамите ( курвите ) ..

А хигиената е важна за здравето ..

Госта, поне си влезни с юзъра да те видя кои смешник си, макар тука да не съм нареждал все още които и да било .. или си от тия дето обикалят по форумите и се чудят къде да потърсят внимание щот са жалки и никои не им го обръща .. ?? .. айде имаше 5 мин. внимание .. квото и да напишеш - слабо ме интересува .. вече ..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Малко момичета (особено готините) останаха на принципа "Най-важно е здравето". По-модерно е "Пара ми треба за злоупотреба", но това си е лично мое мнение. Пак мое мнение - кинтите са важни! Хигиена нулева, но кинти - бол, ами - нямаш проблеми. Друго е ако и хигиената и кинтите са нулеви - big problem!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Малко момичета (особено готините) останаха на принципа "Най-важно е здравето". По-модерно е "Пара ми треба за злоупотреба", но това си е лично мое мнение. Пак мое мнение - кинтите са важни! Хигиена нулева, но кинти - бол, ами - нямаш проблеми. Друго е ако и хигиената и кинтите са нулеви - big problem!
    Не съм казал, че не си прав, просто казвам, че да имаш кинти не те оправдава от това да не си гледаш здравето .. и за какво ще са ти тия всички кинти като заболееш от няква гадост? .. да не говорим за нещо смъртоносно ..

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Има и такива момичета,познавам такова,гаджето и е един мърляч,обаче с мн кинти.То не са коли скъпи,бизнеси-мизнеси (най-вече второто ),а той един мизерен...косата му мазна ,понякога като мине покрай теб и намирисва,дрехите му стават,обаче си личи че не са прани в близките 10 дена...А приятелката му една сладурана-чудя се като му бръкне в гащите и си помирише пръстите кви ли физиономии прави..Или,ако го погали по косата-сигурно олио сваля... Всъщност познавам и други такива-чудя се на приятелките им...
    Тая дефиниция МЕТРОСЕКСУАЛЕН ми е мн смешна честно казано.До преди година две даже не се знаеше какво представлява това "нещо"."едно време" имаше просто поддържани мъже.
    А за зъбите-моя бившия няма тоя проблем,щото майка му е зъболекарка
    И да ви дам един съвет от нея-сутрин(или през деня колкото си ги миете) си миете зъбите със обикновена,в смисъл избелваща,хербали-мербали и т.н...,а вечер със Лакалут за заздравяване на венците.

И хайде,моля ви да не разводняваме темата с чат и заяжданки,защото мисля,че е интересна и има какво да се напише.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе как така ще целувам и прегръщам мъж,ухаещ на пот,цигари и имащ лош дъх. Аз от гадни миризми припадам. -не мога така-ако ще и да е Рокфелер-не ухае ли добре,не е ли чист и поддържан,не се ли къпе и бръсне редовно-не ми го хвали.Аз съм доста гнуслива и ще го отпратя още,когато си отвори устата!

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Мечката се мие - чисти
    в потоците сребристи
    има ли за тебе пречка
    да постъпваш като мечка?
    хаха тфа не го ли е писало на баните по татово време?

---
    аз пък никога не си позволявам да излеза навън...немит,без парфюм,със смачкани дрехи,да мериша на лошу,или квото и да било отблъскващо...абе то си допира до тфа колко ти пука за себе си...ако се остаиш да ходиш като прошляк .. жалко

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе как така ще целувам и прегръщам мъж,ухаещ на пот,цигари и имащ лош дъх. Аз от гадни миризми припадам. -не мога така-ако ще и да е Рокфелер-не ухае ли добре,не е ли чист и поддържан,не се ли къпе и бръсне редовно-не ми го хвали.Аз съм доста гнуслива и ще го отпратя още,когато си отвори устата!
    Абсолютно!Ако ще и по-богат от Бил Гейтс да е
    Правя си изводи от парфюма(по възможност да е качествен.А и да не забравяме,че преди него има хубав душ гел,лосион за тяло,стикче!Защото по-гадна миризма от парфюм върху миризлива мръсна кожа няма!Пфуууу)Гледам също и ушите,брадата,ноктите!Зъби е,ДЪХЪТ,...и това е на първи впечатления...а и както казаха по-нагоре мацките,замирише ли ми на потна подмишница...повече НЯМА да изляза с това момче!!!!!!!! Да забрави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си